Lördag

Igår var vi inne i stan, övertalade mami o köpa ett ansiktskitt, visar er sen, det är super bra! Sen åkte vi ut på restaurang, jag o 10 släktingar för min bror fyllde år! Så de var supermys. Idag har vi shoppat mera, varit på en marknad och nu ska vi beställa hem pizza. Min brorsa försökte hjälpa mig me matten, hah de gick inte så bra. Han o jag säger precis rakt ut vad vi tycker så vi började bråka som vanligt. Jag vet att min blogg inte haft bästa/roligaste uppdateringen. Men på måndag blir de som vanligt, jag har helt enkelt inte haft tid o ork. Hoppas ni haft ett bra lov. PUSSAR!

.

Jag kanske kommer ångra mig, men det är en risk jag får ta.
 Allt du sa är bara tomma ord men jag klarar mig bra utan dig. 
Förlåt för allt, men du & jag var aldrig menade för varandra.

God natt babes!


Torsdag

Det händer inte mycket spännande här uppe i norrland. Men det är rätt skönt faktiskt. Har sprungit runt och busat me simon hela förmiddagen. Lekar som att springa så många varv i huset tills man nte orkar mer och snurra runt så man knappt kan stå upp och kittla varandra.  Sen åkte jag o sussi in till stan och gjorde massa ärenden. Och sen åkte vi och hämta deras bil och sen hem och käka. Så satte vi oss framför tvn o så dukade simon fram allt (godis osv) på bordet och sen ställer han sig vid kanten o bah "så vad mysigt", haha sötaste! Nej nu måste jag sova. puss!

.


Tisdag

Idag var jag som sagt på stan här i övik. Köpte lite grejer på gina bara. Sen åt vi på arenan och ja det var typ det. Träffade min gamla mattelärare oxå, så det var riktigt konstigt. Ikväll kollade jag såklart på desperate, min brorsa gnällde som vanligt. Men jag får alltid som jag vill (: Det som är bra att bo me min bror är att jag aldrig behöver gnälla först om att jag är hungrig, haha. Annars skulle jag aldrig i hela mitt liv klara av att bo me ett syskon. Jag skulle aldrig klara det faktiskt. Jag längtar faktiskt lite hem efter mitt sthlm. Min säng, mina vänner, mitt rum, min hemtelefon, mitt kylskåp, ensamhet (att vara omgiven av folk 24/7 är ngt jag inte klarar av) jag saknar det redan! Bara 5 dagar kvar, håll ut. men åh nej då börjar skolan, fan :/ PUSSPUSS!


ngn mer än jag som tkr att dom ska slänga ut kathrine?


Filmmys

Ikväll satt jag, henrik o sussi och kollade på tv. Jag vann över min bror & bestämde att vi skulle kolla på skräckfilm. Det slutade me att han tröttnade som vanligt på min dåliga filmsmak och gick upp & jag o sussi sitter o gömmer oss bakom några kuddar, haha. Men nu ska jag soova, ska upp tidigt imorron. Vi ska gå på stan jag, simon o mina föräldrar. Jag får redan damp på att umgåtts me min pappa en dag, ja vi får se hur de går. Puss!

hemmafru

Idag har jag inte gjort någonting. Jag drömde hemskaste drömmen o då blir hela dagen typ förstörd. Sitter ensam hemma nu och vaktar simon som sover, katten har fått mat osv. Haha känner mig som en hemmafru. Alla är ute på sitt, men jag ville stanna hemma. Jag behöver vara själv en stund. Vi får se vad vi hittar på eftermiddagen, det händer inte så mkt idag. pusspuss!


världens söötaste :)


10 saker du kanske inte visste.

~När jag går hem på kvällen är jag rädd för bilarna på min gata.
~Jag klarar inte av att stå i kö, jag blir otålig och tränger mig alltid om det går.
~Jag lyssnar alltid på 107.5 innan jag somnar & vaknar till det.
~Jag har jättesvårt att förlåta folk som ljugit för mig.
~ Jag är faster och gudmor.
~ Jag har aldrig satt på en diskmaskin elr tvättmaskin :$
~ Jag vill förstora min överläpp när jag fyller 18
~Hallon är bland det godaste jag vet
~Jag har varit me i tysk radio när jag var liten & sjöng pippi långstrump
~ Jag går natur linjen på gymansiet.


I bilen

Sitter i bilden just nu, jag dör av utråkning. Vi har nyss stannat o ätit ngn äcklig mat. Nu ska jag mysa i min dunjacka, käka marabou o kolla på film. pusspuss!

God natt!

Imorron kl 9 bär det av till övik. Jag ska bo hos min brorsa i en vecka, så jag vet inte hur mkt jag kommer kunna uppdatera men jag ska försöka allafall. Annars får ni ha ett toppen lov :) God natt & loooove yaah!

bild tagen i new york, helvete vad jag ssaknar!


Fredagkvällen

Det började me att alla kom till slussen, nästan alla kom i tid oxå :O Vi handlade mat i orminge o det gick ooovanligt bra. Vi brukar tjaffsa om allt men nu gick de galant! Sen åker vi en andra buss för att komma till saltsjö-boo där jag har landställe o sen måste man gå en kvart. Jag, caroline & carro går lite fortare än filippa och hanna. Så vi kommer dit först, vet ni vad som händer då? Vi får inte upplåset och nyckeln fastar i låset, sen får vi ut den & sen fastnar den igen och det är omöjligt att få upp dörren. Under den tiden gick filippa och hanna vilse och hittade inte fram. Vi går hem till min farbror som bor granne me oss och han får inte häller upp låset. Haha asså de var verkligen kaaos. Men efter mkt om och men så får vi upp dörren och jag får ut o vandra i mörkret för att hitta filippa och hanna. Vi hade allafall jättemysigt och lagade mat o hallonpaj osv. Fast alla somnade typ sen, så vaknade vi lite i omgångar och snacka, haha. Jag var sjukt trött hela kvällen och garvade åt precis allt om jag inte sov.


Dagen började allafall me att jag o caroline satte oss och åt godis & sen gick vi och popade popcorn, hanna tyckte att hon o jag skulle börja bo tsm ;) Men ja det var allafall skit roligt. Jag, caroline & carro byggde en koja i sängen och var allmänt onormala. Sen vid ett åkte vi hem och jag åkte till min faste som jag varit hos hela kvällen. Hon lagar världens godaste mat. Hon är den ända som kan få mig att äta räkor och tycka det är gott! Men hon fyllde år och så var de lite släkt och vänner. Nu är jag hemma och jag är så trött att jag knappt kan tänka. PUSSPUSS!


Stress

Jag är hemma nu, berättar mer om min fredagkväll ikväll. Just nu är allt stressigt, jag ska duscha, sminka mig, packa, slå in presenter osvosvosv. Nu ska jag åka till min faste på middag så vi hörs efter det! <3

Stress

Jag är hemma nu, berättar mer om min fredagkväll ikväll. Just nu är allt stressigt, jag ska duscha, sminka mig, packa, slå in presenter osvosvosv. Nu ska jag åka till min faste på middag så vi hörs efter det! <3

Sista lektionen!

Nu har jag webbdesign, sista lektionen! Vi gör absolut ingenting, så jag nördar mig på farmville (a) Sen måste jag skynda mig hem. Jag är så gladgladglad. Ska till mitt landställe i nacka ikväll med mina brudar. Det kommer blir så myysigt, allihopa ska med! Det är inte ofta det händer.
 Jag älskar er! Ha det bäst för det kommer jag ha <3


 


Ta inget förgivet, inget varar föralltid.

Jag satt i min säng igår, jag började tänka. Jag satt säkert i flera timmar, lyssnade på musik o bara tänkte. Jag fick upp tanken tänk om mina föräldrar skulle dö i en bil krasch nu? Tänk om jag aldrig mer skulle få se dom. Vad skulle hända med mig? Vart skulle jag ta vägen? Något som jag tagit så förgivet som mitt hem skulle försvinna. Jag skulle väl få någonstans och bo, men hem skulle jag aldrig kunna kalla det. Jag har alltid trivts, jag har alltid haft en trygg plats. Ett ställe där jag kan utrycka mig precis som jag känner. Tänk att allt man tar förgivet så kan bara falla ner på en sekund.

Jag har haft tur i livet. Ingen i min närhet har någonsin dött, bara min farmor o farfar men då var jag för liten för att förstå och jag stod inte speciellt nära dom. Jag kan inte ens tänka tanken på att dom jag älskar kan dö, att dom någon dag kommer dö. Försvinna från jordens yta, att jag aldrig mer kan träffa dom, prata med dom, gråta, skratta, att jag aldrig mer kan få se deras leende och känna deras närhet. När bilder och minnen är det ända som finns kvar. Det är något som kan hända alla andra, men inte mig. Det känns så overkligt & jag kommer nog inte förstå det ens om jag upplever det. Att någon som jag tycker om så mycket kan ryckas ifrån mig på en nanosekund. Det hugger till i hjärtat när jag tänker såhär, men jag kan inte hjälpa det. jag måste skriva av mig. Jag vet att jag någon dag kommer få uppleva det, även fast jag fasar för det. Jag kommer få känna den där outhärdliga smärtan, kanske inte idag men någon dag, någon gång i min framtid. Den känslan jag inte vill känna, den känsla jag vet att man inte kan föreställa sig förens det verkligen händer.. Det är som en dröm, en tanke, något som inte händer mig. Jag vet det händer alla men det är svårt att förstå, jag vill inte förstå det häller just nu. Jag behöver inte förstå. För just nu så finns alla jag älskar bara ett telefonsamtal bort. Jag kommer vakna upp en dag o tro att det kommer vara en helt vanlig dag. Men när man minst anar det, då kan det hända. Det man älskar mest kan ryckas ifrån en på en sekund. Ta vara på det du har och uppskatta det, när du minst anar det kan det vara borta.


Inget varar föralltid, elr jo min kärlek till er mina närmaste vänner & familj.

Lev för det du har, en dag finns det inte kvar.
(texten skrev jag i min förra blogg)

God morgon!

Vaknade nyss o sitter o dricker oboy. Jag börjar inte förns 12.40 idag, tralala :D Då har jag tre lektioner sen slutar jag & får lov :D Då ska jag dra hem direkt o sen ska jag till slussen för att möta upp mina tjejer så ska vi åka till mitt landställe i nacka. Så jag kommer inte ha tillgång till dator, men vi hörs när jag kommer hem på lördag någon gång ;) pusspuss!

<3

Jag är glad över att jag har dig, love u!


God natt

Finally har jag packat klart, jocke ville att jag skulle ringa så vi snackade i två timmar. Han är så sjukt rolig, jag skratta konstant i två timmar! Nu måste jag allafall sova, men som tur är börjar jag inte förns halv ett imorron ;)



GOD NATT BABES!


sämst?

Min mamma har utsätt mig till världens sämsta packare. Jag har fyllt 3 väskor men jag vill ha mer, mer o åter mer! Jeans leggins, leopardstrumpbyxor, chinos leggings, 4 par strumpbyxor, blå, rosa & svarta jeans, tre kofter, två stickade polotröjer, två par mjukisbrallor, 4 tjocktröjor, två långärmade tröjor, 5 linnen och 5 t-shirt, en lång tröja(typ kläning), sovtröja & sovskjorts, en kjol, underkläder, tandborste o hela kittet, smink ofc, tre par skor, skinjacka, 2 vinterjackor, mössa, vantar, 3 halsdukar, skolböcker, ipod, mobil, kamran & såklart datorn, hmm är det något mer? Som tur är får jag låna handuk, shampo, hårspray, fön o massa annat där, annars skulle bilen vara full bara till mig. varför får jag för mig att jag inte klarar mig utan det här? Som vanligt kommer jag få kommentaren av min brosa "maja hade du tänkt flytta hit"? haha, Jag som norrläning, de kanske vore ngt? ;D

Torsdag

Tjoo bitches!
Jag har sovit en stund och snackat me carro nyss, hon väckte mig -.-' Så nu när jag väl är uppe ska jag packa. Men vad fan ska man ha med sig? jag tror t.o.m att de snöar där? jag måste ringa bror o prata. Måste packa inför imorron oxå. Nej jag får panik, jag vill ta me allt. haha! Jag började me matte D i skolan idag oxå, första timman så tänkte jag "gud så lätt", men efter lunch blev det bara massa stora frågetecken i huvet på mig. Nu ska jag äta middag, vi hörs senare. pusspuss!


Händer inte mig.

~Jag börjar älska bollsport & blir framgångsrik innom fotboll.
~Jag börjar älska naturen och vandring blir mitt största intresse.
~Jag färgar håret svart och slutar sminka mig.
~Jag börjar hjälpa till hemma med att diska, tvätta osv. euw.
~Jag slutar älska min bästavänner s,c,c,c & h.


Onsdag!

Träffade emelie i sollentuna, så hon följde me mig till där vi skulle ta skolfoto. Jag överlevde, förutom att det ser ut som jag har en kondom nedtryckt på skallen, menmen det är ju "bara" två tusen personer som ska kolla på den bilden sen -.- Först sa hon att jag skulle sitta, men jag vägra så jag fick stå, tackgudegud! haha. Fast det kan inte bli sämre än förra året, då regnade de när man skulle till skolan så jag tror inte jag behöver säga mer..
Hade utvecklingssamtal oxå, det gick faktiskt bra. Hon var så mkt trevligare än vad jag förväntat mig. Så var jag o emelie i datasalen och jag var sveriges mest otekniska. Jag satt vid tre datorer innan jag lyckades komma in, hah! Men jag har allafall bara varit hemma o chillat idag. PUSS BABES!

God morgon.

God morgon darlings!
Jag har panik för jag har skofoto idag och inga kläder, kanske ska köra på mjukisar o munktröja? Men ärligt talat vet jag inte ens om jag vill gå. Jag ogillar min klass skarpt och plus att jag har utvecklingsamtal två timmar senare med min mentor som jag träffat två gr. Jag unviker henne helst, så de blir väl ingen hitt. Men har inga lektioner idag, så jag ska inte klaga.  Nu måste jag börja fixa mig, man kan ju inte vara osminkad på ett skolfoto, hallåå?! haha. Min morgon är full av i-landsproblem.. PUSS PÅ ER!


God natt babes!



Lev livet fullt ut eftersom alla sextio

sekunder du spenderar är en minut
du aldrig kommer få tillbaka..


Like it or hate it.



Emilia & Hanna
Jag vill hissa dom brudarna, dom är klockrena! Dom får mig att skratta varje dag, dom får mig att orka gå till skolan varje dag. Dom lyser upp min dag!

Höstlovet!
Så jävla efterlängtat, jag är enormt skoltrött. Jag tror ingen kan säga emot mig där.

Jeans leggings och strumpbyxor.
Nu när det börjar bli vinter är det hur mysigt och skönt som helst ist för mjukisbrallor. För att det är till och med snyggt! Idag var första gången på tre veckor jag hade vanliga jeans, imorron blir det strumpbyxor säger jag bara!




Nolifers.

Såna som kommenterat anonymt i andras bloggar. Dom som snackar skit och sprider lögner & ryckten. Dom som lägger sig i andras liv och förstör för andra för att dom inte har något liv och bara är avundsjuka.

Rökning.
Flera av mina absolut bästavänner röker & jag måste total dissa det. Det är bara äckligt, dyrt och farligt. Inget posetivt någonstans, visst man kanske blir lugn som ni säger & att det är en social grej. Men det är världens säämsta ursäkt. Man kan vara social utan cigg & hur jävla social blir man när man ligger på sjukhus med lungcancer?


Håltimme

NU sitter jag hemma igen på mitt otroligt långa hål, väntar på att m ska komma hem till mig så får jag lite sällskap allafall. Sen ska man tillbaks till skolan och sen ska jag o mami gå till aik shoppen (a) hah! Pusspuss!

Måndag

Finally är värsta dagen på veckan över! Jag överlevde mattelektionen (ehm ja bara att överleva 6 timmar matte till den här veckan). Åt lunch med mitt vanliga folk idag. Då kom jag & Miranda på en otroligt bra idée! Vi ska utföra ett uppdrag (hah om man nu kan kalla de för de). Vi har till första skoldagen på 2010 på oss & den som misslyckas får ett straff. Alla tyckte att vi bara var desperata, men nej vi är bäst! som vanligt bara. Om jag lyckas så kanske jag skriver det i bloggen (a) Men eftersom jag vet att du läser min blogg miranda, lyyyycka till! För jag leder reeeedan ;) PUSS!


Egobomb

jag har tråkigt, det kanske märks? jag tog allafall massa oseriösa bilder.









AND THE QUESTION! MED ELLER UTAN LUGG?


Evig kärlek finns inte.

Nu kommer några av er säga att jag är avundsjuk o blablabla. Men jag bryr mig ärligt talat inte. Såklart jag är avundsjuk för att ni har en pojkvän som gör er lyckliga MEN jag förstår inte endel som BARA umgås med sin pojkvän när dom får en. Jag har en kompis, eller vi umgås inte längre. Hon umgås inte längre med någon förutom sin pojkvän. Jag menar lixom inget varar föralltid? Vad tror hon händer när dom gör slut, vem tror hon pallar finnas där för henne då? Alla har tröttnat på henne för vi blir alltid tagna förgivna eller så ignorerar hon oss helt. Jag blir nästan äcklad, jag tycker nästan synd om människan som skriver "vi föralltid", vakna upp lixom?! Föralltid finns inte, det kommer aldrig finnas. Allt har ett slut. Lev för dagen o älska era pojkvänner. Men sluta inte umgås med era vänner för det. För man orkar inte vara någons andra hands val. För vilka är det som kommer finnas där för dig när ni gjort slut? vännerna. Jag vet själv, jag har gjort det misstaget. Inget varar föralltid så ni kan vakna upp ur eran patetiska drömvärld.  


100!

Mitt hundrade inlägg & jag har bara haft bloggen två månader!


God morgon!

Sitter i skolan o har etik o livsfrågor, vi snackar om abort och nu lyssnar jag på något radioprogram om downs syndrom. På eftermiddagen har jag två timmar matte då vi får tbx vårat matteprov, ångest gånger 100 lixom. Jag vill inte. Efter skolan kanske jag ska träffa en kompis (?) vi får se eftersom allt inte är så bra mellan oss. Eller så går jag hem o sover, hah vad tragisk jag är. Nej men jag vill bara ha helg o lov! PUSS!

söndag

Ja nu var helgen över igen då, fast har ingen ångest faktiskt. Vill bara att det ska bli nästa helg! Träffat min carro idag, vi fikade på expressohouse. Har verkligen förälskat mig i vaniljlatte. Vi planerade lite inför kommande helgen och för framtiden.Hon och jag har stora planer som vi tänker tvinga med dom andra tjejerna på ;)

haha jag vet att mitt hår ser very big ut innan ni klagar på mitt ruffs
men det lägger sig innan man går ut + att allt blir skitljust i min cam :O

LOVE YAH!


God morgon.

Vaknade för en liten stund sen, sitter me ansiktmask och silvershampo i håret. Så nu ska jag inte göra misstaget o ta fel på tiden igen så ni slipper mitt tjat om grått hår, haha :) Men skriver mer sen, pusspuss!

se you tomorrow

Nu ska jag dra ut, men jag bjuder på en låt från filmen jag o natta såg idag!


Vad händer ikväll?

Ikväll ska jag förmodligen dra ut och träffa emma. Det är första gången på hur många år som helst, heelt sjukt! Hon var min första bästis, vi satt typ ihop i 6års och ettan. Folk trodde t.o.m att jag var henne ibland :O alla tyckte vi var lika men vi är inte det ett dugg. Men allafall, det ska bli jättekul. För hon kommer alltid vara en av mina närmaste. Vad vi gör är ett mysterium än, den som lever får se! LOVE YAH!


kvaliten suger, i know. bilden är tagen för 11 år sen! ♥


I bought them.

Jag köpte inte dom jag tänkte, dom var alldeles för glittriga.
Men jag tycker om dom skit mkt. So i don´t care what u think ;)


Jag är mkt medveten om att jag har olika skor på mig, haha!


Bio

Jag och Natta gick på bio, vi såg the ugly thrut. Den var roligt och bra! Vi tyckte det passade bra nu när det regnade hela dagen.. Det var allafall roligt för vi har inte sätts på hur lääänge som helst. PUSS!


Maybee?

Jag funderar på att köpa leopardstrumpbyxor, är det snyggt?
 jag kan faktiskt inte bestämma mig.





movie time

Nu ska jag & mina killar ben & jerry kolla på film ;) Jag är alldeles slut och jag har lovat natta att vara i stan kvart i ett imorron, wish me luck! Pusspuss!


Dagens..


Har varit i handlat mat me mami nyss, hon är världens snällaste o vi har köpt ben&jerrys, vaniljlatte, vitamindricka, cockies o massa annat jag älskar. Ska bara vara hemma ikväll o chilla. Jag hade lite panik för att jag inte hade ngt planerat inför helgen men de fixade sig nu på en timme så nu är jag fullbokad :) Hoppas ni får världens bästa helg allihopa! Love yah!


Sista lektionen.

Har webbdesign just nu, har helg om 50 minuter :D så jag ska bara nörda mig på fb som I always do. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, vi får se helt enkelt. Snart är det heelg, wiiie :D <3


CAROLINA NÄR DU SER DET HÄR, RING MIG!
 eftersom du är omöjligt o få tag på.

God morgon!

Igår åkte jag till carro efter skolan, jag fick se hennes nya lägenhet hon flyttat till. Den var skitfin :) men jag vara allafall där till 9 sen kom jag hem 10, då åt jag middag och sen var jag dödstrött så jag somnade framför datan när jag satte på de :$ hah! Nu sitter jag här och är helt slut ändå, idag ska jag ha vinterjacka så jag slipper frysa ihjäl. Ska till skolan snart, det är ju freeedag idag :D puss!

God morgon babes!

Sitter här och har panik. Jag har matteprov om 1.5 timme och det kommer gå åt helvete. Men det ordnar sig alltid på ett elr annat vis. Men ni får önska mig lycka till så hörs vi när vi kommer hem ;) <3


Tv time.

Jag mår bra, jag har mina humörsväningar. I will survive.
De vill säga utan vissa personer som jag tröttnat på.
Har fått massa söt sms och snackat me caroline & stephanie.
Innan dess sov jag, papi tycker jag är konstig som kan
sova i ett upplystrum me tv och hög musik på, hah.
Dricker te och äter apelsiner, mitt nya beroende.
kollar på efterlyst och ska kanske plugga matte, hmm..
I have the world's best friends, no doubt!


Hemma.

Jag kom hem nyss efter varit i stan och jag är så arg och beskviken. Jag är trött på alla. Jag är trött på alla jävla lögner. Den ända som fick mig på lite bättre humör var caroline, hon är guld värd. Jag ska sova nu, inge mer bloggning ikväll, kanske inte imorron häller, vi får se när jag lever. Just nu är jag bara så besviken och trött. Jag vet inte, jag kanske får skylla mig själv? vad som hänt håller jag för mig själv, det blir bäst så. Sen till en person som fick min bägare att rinna över idag vill jag säga tror du ett förlåt räcker? fan vad jag hatar det ordet. Det blir inte bra efter ett förlåt, det är bara ett simpelt ord. <3


Onsdag

God morgon sötnosar!
Det roliga är att jag tycker jag har blivit sämre på att blogga, jag känner mig tom i hjärnan. Men ändå stiger läsar antalet? haha wierd men jag är glad :) Har bara två lektioner idag, sen skippar jag matten så jag slutar halv 12. Jag hatar matte c så.. Då saka jag dra hem o senare ska jag ut och träffa en kompis. Juuste OMG det snöööade imorse :O hah men det tror jag ingen missa direkt. PUSS!


Tisdag.

Jag har sovit en liten stund. Hade bara en lektion idag men ändå satt jag bara o gnällde hur trött jag var, haha. Asså shit vad skoltrött jag är, menmen det är bara att stå ut! Mami kom nyss hem och hon har blivit blond :O aja nu ska jag duscha och sen äta klibbris och tsatsika, ääälskar :D sen är det desperate, det bästa programmet som finns verkligen! pusspuss!


God morgon!

När jag vaknade imorse var jag dödstrött, så jag beslutade mig för att ta sovmorgon. Nu börjar jag inte förns två :) thihi! Har snackat me bästis i telefon hela morgonen och nu sitter jag o äter frukost. Vi hörs när jag kommer hem från skolan. pussis!


utsläppt & lugg. jag vet fortfarande inte om jag trivs i lugg. hmm..


Bilderna hemma hos caroline





Det togs massor av mer bilder, men datan sammarbetar inte så jag ger upp.
Sen är dom flesta av bilderna alldeles för onormala. LOOVE YAAAH!


Helgen!

Allt började med att jag mötte upp caroline i lördags i huddinge, där vi handlade och det blev kaos som vanligt. Jag körde in i allt o alla. Menmen, när vi väl fått allt vi skulle tog vi bussen hem till caroline. Där lagade massvis med vitlöksbrödoch te. Så satt vi och snackade i timtal, very mysigt. Sen bestämde vi oss för att laga middag, varm baguett. Haha så ramlade jag ofc så mackan for ut över golvet. Hela kvällen satt vi mest och drack milkshake och pratade. Visste inte att det kunde vara så kul att göra milkshake. Kvällen asvslutades me skräckfilm och ännu mer snack. Juste vi höll på att skrämma livet ur varandra oxå, jag skulle följa me caroline till toan men i vardagsrummet såg vi tre getingar så det slutade me att vi skriker och jag springer tbx till köket. Sen hör jag caroline ropa på mig och efter en stund tänker jag att jag kanske ska hjälpa henne förbi getingarna. Så exakt samma sekund öppnar vi skjutdörrarna i köket och vi står typ 10 cm från varandra och skriker som in i helvete, haha.

Eftersom vi lovat våra kära vänner flippa och hanna och gå på chokladmässan med dom så gick vi upp kl 8 efter 4 timmars sömn. herregud asså. Frukosten blev nutella milkshake, frappe och vitlöksbröd. hah godaste frukosten! Sen hade vi operation döda geting oxå, så vi spraya getingen me hårspray. Men kl 10 satt vi allafall fixade på bussen och vi kom i tid! Haha, lite konstigt eftersom vi sprang efter buss 47 som åkte fel och när vi kommer fram så åker bussen tbx och vi får springa efter, galet jobbigt. Vi var allafall hela dagen på chokladmässan och proppa i oss choklad, jag mår riktigt illa nu -.- Det var sjukaste barnet där oxå, vi satt typ i en trapp och vilade och då kommer de fram typ en flicka i 5års åldern och börjar prata & sen helt plötsligt från ingenstans börjar hon krama mig, haha. Ja det var helgen, den var galet rolig allafall. Bilderna kommer när jag är hemma, sitter på lektion just nu ;) pusspuss!

Hemma

Kom hem för en liten stund sen. Jag är dödstrött, gick upp klockan 8 imorrse vilket inte är normalt någonstans på en söndag. Men jag berättar senare vad jag haft för mig och laddar upp bilder ;) Nu ska jag äta sushi, duscha och sova lite. puss!


bild från januari 09, vi har allafall alltid roligast.


Sovaöverkväll.

Vaknade precis och sitter här och äter frukost. Ska snart börja packa ner lite nödvändigheter. Senare idag ska jag åka till huddinge för att träffa caroline. Vi ska köpa massa gott och åka hem till henne, kolla på skräckfilm, göra frappe, milkshake och varma mackor. Så det blir inge mer bloggning förns imorron. Det kommer bli så mysigt! pusspuss!


Bror

Jag har snackat me min bror ni i telefon i 1.5 timme. Vi har snackat om allt från kärlek, framtiden, politik, skatt, modo, aik och höstlovet. Han förstår mig verkligen som ingen annan. Vi är så grymt lika (kanske inte så konstigt för att vi har samma mamma). Vi kan sova hur länge sen helst, vi blir riktigt griniga om vi inte får mat, vi är väldigt lata, vi har samma åsikt i dom flesta frågor, vi älskar läsk och samma godis sorter, vi tycker om att åka bil och lyssna på musik på högsta volym. Vi kan sitta i flera timmar framför datorn och spela tv-spel. Vi gör alltid som vi själva vill och är extremt envisa. Det är därför vi ofta hamnar i bråk. Jag kan inte beskriva allt, men alla som känner oss båda vet att vi är extremt lika, fast inte till utseendet. Det roliga är att vår mamma inte alls är sån. Jag vet att du har kollat in min blogg, och jag hoppas du läser det här. Jag ser upp till dig, du är den ärligaste människan jag känner. Du kör alltid ditt race, även fast du inte riktigt tänker dig för alltid. Jag är stolt över att du är min bror. Jag älskar dig! / din lillasyster.

Juste, vet ni vad min brorsa berätta för mig? Nej såklart ni inte gör. Men ni vet Eddie i idol? Jag kollar knappt på idol så jag är lite lost. Men min bror berätta för mig att det är en hans kompis kusin. Och jag har träffat honom, han har sjungit för mig live och snackat me mig sommar 07. Jag minns det inte! Jag har minne som en guldfisk men lite ballt är det!


Lista

Jag har riktigt tråkigt, så jag bjuder på en lista jag hitta!

12 HAR DU:
* Ett förhållande:
Nej
* En bästa vän: Ja
* Dejtat en av dina bästa kompisar: nej
* Blivit kär vid första ögonkastet:
nej, tror inte på det.
* Fått ditt hjärta krossat: Ja
* Skrikit åt en lärare: tror inte de
* Kysst någon och sedan ångrat dig: aah
* Ljugit för dina föräldrar om vart du är: tyvär
* Några smycken som kostat över 1000 kr: japp (a)
* Några husdjur: en undulat å papegoja
* Hamnat på polisstation: nope, fast har faktiskt varit på en polisstation i spanien, aldrig igen.

11 DAGENS:
* Klädsel:
mjukisar å tshirt
* Hår: toffs
* Låt: ingen
* Vill ha: pengar
* Sjukaste: ingenting
* Saknad: hannie
* Köp: Ingenting faktiskt!
* Godis: chocklad
* Attityd: Inte glad men inte ledsen häller.
* Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?: Usch

10 FÖRSTA:
* Bästa kompis:
Emma
* Kärlek:
jadu
* Husdjur: papegoja
* Semester: Greece
* Skola: kvarnbackaskolan
* Köpta skiva: vet inte, säkert spice girls (a)
* Piercing: Öronen
* Konsert: Vet inte
* Fylla: 2005 tror jag

10 Senaste:
* Personen som sms:ade dig:
M
* Personen som du kramade: mami
* Peronen som ringde dig: mami
* Personen som du ringde: M
* Personen du sa 'jag älskar dig' till: stephanie
* Alkoholdrycken: Cider
* Bilfärd: minns inte
* Filmen du såg: förra helgen, men minns inte vad den hette.
* Gången du grät: länge sen faktiskt
* Måltiden: pirog

9 SKULLE DU:
* Våga hoppa fallskärm:
Ja
* Våga hoppa bungyjump: kanske
* Dejta någon med väldigt mycket tattueringar: näpp
* Kalla dig själv lycklig: sometimes
* Hellre ta bilden än vara med på den: båda
* Kunna gråta över en kille: Beror på
* Kunna gråta över en tjej:  Beror på
* Ljuga för någon: beror på
* Kunna springa 50mil: nej, haha.

8 VAD:
* Gör du just nu:
lyssnar på musik
* Ska du göra imorgon: vara med caroline
* Säger du till dig själv när allt känns svårt: Det blir alltid bättre.
* Har du med dig in på bion: Godis å roligt folk.
* Är det för färg på dina byxor:  gråa
* Är det för väder hos dig just nu: ingenaing just nu.
* Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: ansiktet
* Skulle du göra om du vann på lotto: Beror på hur mkt jag vann men bli glad o shoppa :D

7 BLANDAT:
* Är du blyg inför det motsatta könet:
inte speciellt
* Hur gammal blir du nästa födelsedag: 18 :O
* Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: Ja
* Luvtröjor: ja, dom är mysiga
* Vill du ha några tatueringar eller piercingar: ja det vill jag!
* Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: Samma

4 VAL:
* Solnedgång eller soluppgång:
Solnedgång
* Sommar eller vinter: Sommar
* Vilken ålder har varit bäst hittills: 15 tror jag, elr 6 år, elr jag vet inte.
* Sova på sida, mage eller rygg: jag rullar alltid runt så jag vene


God morgon.

Jag är ledig idag så jag ska absolut inte göra någonting idag. Så jävla skönt! Just nu håller jag på att måla naglarna, och jag inte gråhårig någonstans längre, tackolov! Men vi hörs senare, det lär ju inte hända så mkt idag så ;) puss!


Nytt

Mitt nya armband, I loove it :)



God natt babes!

Jag kommer alltid att sakna dig, men det är något jag lärt mig leva med.
Nu har jag bestämt att du inte ska få en ända rad till i min blogg.
du är inte värd det. Du är ett avslutat kapitel, jag glömmer aldrig
våran tid men den är över nu.. allt har ett slut. bye loooser.

Det är sorgligt att inget är som förut. Men jag undrar
faktiskt, om jag kunde ändra tillbaks allt, skulle jag det?


Tänkte sova nu, eller jag tänkte allafall inte blogga mer för ikväll.
Jag är ledig imorron, suuuuckers. Så mig lär ni höra av förns
när jag vaknar, alltså sent. God natt baaabes! <3

BTW min msn funkar inte, så chilla jag har inte blockat ngn.


Bilder från utö

Minns ni att jag var på utö för två veckor sen? om inte, så var jag det allafall.
Det var hemskt, riktigt hemskt. Fast jag överdriver en aning, jag lärde
känna endel super sköna människor! Så jag överlevde tackolov, men här
kommer lite bilder jag snodde från fb, tyvär får ni inte se mig eftersom
jag är osminkad, omg lixom! men ni kan skymta mig lite allafall på ngra
bilder, fast mer bjuder jag inte på, haha! Bättre sent än aldrig ;)






Torsdag.

Hade en liten sovmorgon imorse, kl 10 skulle jag på möte hos syv. Det gick bra, jag e faktiskt taggad på att fixa det här nu! Skoldagen gick okej, mina tjejor gör den alltid rolig så :) Sen åkte jag till kista och träffade caroline, vi fikade och planera lördagen. Jag köpte också massa smått, armband, örhängen, smink osv. Pusspuss!


bild från i våras


Hemma


Jag kom precis hem, har varit o tränat, fyfan vad bra jag är!
Ska äta kyckling & tsatsiki nu och sova en timme till efterlyst.
haha jag sover fan hela tiden, but i can´t help it. Är helt slut.
Ni får har det bäst så får vi se om jag skriver mer ikväll.
PUSSPUSS!


Videoblogg


Det var länge sen jag gjorde ett eget videoinlägg, så jag slänger in
ett. Fast i lugg får ni inte se mig live. PUSSPUSS, LOVE YAH!


God morgon :)

Sitter i skolan och har webbdesign men jag nördar mig på fb ist. Vet inte när jag slutar idag, antingen halv 2 eller 4. Sen när jag kommer hem ska jag träna, haha ja ni läste rätt. Min mamma har fått me mig på ngn tränings grej, så vi får väl se hur de går me min obefintliga kondition. Igentligen följer jag bara me för att göra henne glad så jag kan tjata till mig min piercing, så vi får väl se hur de går. haha när jag sa de till henne i helgen stirra hon bara på mig och börja babla om att tänderna blir förstörda o hur fult det är. men jag ska ha en! socker är ju inte häller så jävla bra för tänderna, ändå äter vi de dagligen ;) aja men vi hörs när jag kommer hem! <3

God natt!


God natt babes!


Tisdag

Åkte in till söder och träffade min bästus carro. Vi drog till östermalm, sen till gullmarsplan och avslutade det hela på cafe 60. Skit mysigt! Hon är verkligen bäst att snacka me :) Men nu är jag allafall hemma och försökt som en galning att få ut de gråa i håret och kollat på mitt älskade desperata hemmafruar, shit så bra det är! Nu ska jag sova, jag är dödstrött. puss & vi hörs imorron <3


"i ur och skur"


Dubbelmoral

Jävla fittgrannar, just nu är jag sur. Jag får inte spela hög musik mitt på en vardag, visst jag fatta om folk klaga om jag gjorde dt mitt i natten. Då kan jag stoppa i mina hörlurar. Mina föräldrar lever i samma hus som mig och kan leva me min ljudvolym. Men det är helt okej att kl 9 på en lördags morgon börja borra och spika eller som tanten under oss ha tvn på högsta volym, men klagar jag? nej även fast jag dör av irritation. Om ni nu är så jääävla känsliga flytta till ett hus mitt i skogen. Jag var bara tvungen att få ur mig det. Tänker jag då spela längre? nej fyfan. Jag tål inte att folk säger åt mig saker. När ni slutar borra på mina ÄNDA sovmorgonar, så kanske jag kan sänka. Det är bara du som klagar av alla i huset fast du bor två våningar över så jag tror faktiskt att du överlever me att höra lite musik mitt på dagen. När inte dom över, under oss elr högst upp i huset hör ett piss (vet dt för mina föräldrar känner dom) så Ta ut höraparaten så slipper du höra min musik, kärring.

haha jag är skitsur just nu, det kanske märks? :O


Tjo bitches!

Imorse kom jag försent till skolan, jag orkade verkligen inte stiga upp ur min säng, det var bokstavligen talat omöjligt. Sen hjälpte det inte häller att det var femtielva minus (en aning överdrift) ute.. Men tillslut kom jag o mitt gråa hår upp, men lite happy är jag allafall för de grå börjar tonas ner. Nu är hemma på min otroligt långa hål just nu, ska snart dra till skolan för en lektion och sen dra till söder för att fika me carro, mer har jag inte planerat.
PUSSPUSS BITCHES! 


Du kanske inte visste att...


 ~
Jag är jättemörkrädd.
~Jag har tre landställen.
~Jag har varit kär en gång.
~Jag vill pierca överläppen.
~Jag har dansat balett i 9år.
~Min största drog är colalight.
~Jag har en papegoja som kan prata.
~Jag älskar sagan om ringen, kan kolla tusen gånger om!
~Jag klarar inte av att ngn bestämmer över mig, möjligtvis min mamma.
~Jag hatar att sovaborta, sålänge det inte är hos ngn av mina fem närmaste vänner.



veckan


sen lär det väl ske ändringar, det gör det alltid. men jag älskar min fredag ;)


God morgon.

Sitter i skolan och har etik o livs frågor, snart webbdesign så då lär jag sitta vid datan oxå ;) Imorse hade jag världens panik attack, mitt hår var lila på vissa ställen! Ja jag är seriös mitt hår är LILA, elr det skiftar i lila/grå på vissa ställen. Min värld gick under, haha nästan allafall. Jag e ju typ världens känsligaste när det kommer till mitt hår. Men så blir de när man missbrukar silvershampo -.- aja jag får försöka tvätta ur det när jag kmr hem, vet ngn om de går? Igår satt jag oxå och ångra att jag klippte lugg, jag ser nämligen inte klok ut me utsläppt hår längre.. aja vilka problem jag har. puss babes!


 update: mitt hår är tydligen inte lila, utan det är grått, shit det känns så mkt bättre, noooot.

Bio!

Jag kom nyss hem me mami, vi var på bio & såg flickan som lekte me elden. Den var sjukt bra! Nu ska vi dricka te :)



Bildbomb!

Bilder från igår, flummiga men whatever, underbarast!














shit vad många bilder det blev. aja, nu måste jag skölja ut silvershampot.
PUSSPUSS!


.

allt som kommer från din mun är bara skit.
bara så du vet, jag hör inte av mig mer till dig.
för jag vill inte höra flera lögner. Du är inte ngn
"one of a kind", det finns alltid någon bättre.
kom ihåg det. jag byter lätt ut dig. byebye.

p.s jag är på skitsurt humör.


God morgon.

Jag vaknade precis, sitter o väntar på att M ska komma hem till mig tror jag. Ska jag väl ladda upp alla bilder från igår snart, så håll utkik ;) Sen ikväll ska jag möta upp min mami så ska vi gå på bio. puss!

kvällsplaner


haha alla mina vänner vet att jag till 99% alltid är ensam hemma på helgerna.
Så nu ska jag ut och möta upp mina sweeties matilda & anna :) <3


Lördag

Jag mötte upp Carro på odenplan, såklart var jag 20 min sen. Men aja whatever, carro förstår sånt. Vi åkte till söder och fika. Riktigt mysigt, för det var ett tag sen vi sågs. Så vi snackade massor & så gick vi till Gina där jag köpte en tröja (se bild). Ja vi gjorde inte så mycket mer. Så jag kom nyss nyss. Det regnar ju så in i helvete så jag har ingen lust alls att gå ut idag. puss babes!


tröjan ser faktiskt bättre ut irl.


God morgon.

Igår gjorde jag misstaget av att inte stänga av mobilen, jag förstår verkligen inte vfr folk ska ringa innan kl 12? aja får skylla mig själv lite men jag blir irriterad. Ska börja sminka mig osv för att jag snart ska träffa min bästis carro i stan. pusspuss!


Fredags kvällen.

Videoinlägget säger väl det mesta, även fast det är lite flummigt men whatever :D. Men vad vi gjorde i sofia förblir en hemlighet ;) Juste vi träffade en gammal klasskompis till oss på bussen som vi inte träffat på ett år, så de var lite skumt men roligt :)

angående "förlovningen" så är de extremt seriöst. Det hela började med att vi betämde oss för att köpa smycken tsm.
Caroline: Jag vill ha en ring.
Maja: okej.
Caroline: du kan också köpa en ring.
Maja: Ja vi förlovar oss :D
Caroline: Ja på facebook oxå :D
Båda: hahahah :D


PUSSPUSS, LOOOVE YAAAH!


Sushi

Nu ska jag möta upp caroline, vi ska käka sushi och snacka skit. höhö.
Hoppas ni får en trevlig kväll! pusspuss Loooove yaah!

bild från i sommras 80 m upp i luften 


Här har ni mig i lugg.

nej det blev ingen videoblogg, jag tänker allafall inte ladda upp den.
Jag med lugg = inge bra på video. Så ni får se ngra bilder på mig med
lugg och dessutom i toffs, det är inte ofta. Shit vad jag bjuder på mig själv.


wannabe?

Jag har alltid stört mig på det ordet. Bara för att jag skulle vara blond som "kissie", så skulle jag vara wannabe henne (fast iofs skulle hon vara wannabe mig eftersom jag alltid varit blond,haha). Eller om jag köper en kofta som någon annan har är jag wannabe henne. What up lixom? Då har jag hennes grej, inte min egen. varför mass tillverkas grejerna då ? Just för att alla som vill ska kunna köpa t.ex den där koftan. Kan inte det vi köpt vara vårat då? Visst om jag kopierade en tjej helt, med kläder, smink, hår osv. Ja då kan jag förstå. Men just nu säger alla att man är wannabe ngn bara för man köpt EN sak som den personen har. Det känns lite dagis stil "jag köpte den först, nu får ingen annan ha det". Om man vill vara så unik, köp inte kläder på GT då, utan sy egna? uucccsh, väx upp.

Snart är det helg.

Jag har webbdesign nu en timme, den roligaste lektionen! Sen slutar jag :D Imorron får jag den första sovmorgonen på 12 dagar (var ju på utö), oooom jag längtar. Tänkte kanske videoblogga när jag kmr hem, det var länge sen. puss darlings!

Du betyde mest en gång & nu betyder du så lite

jag saknar dig inte, verkligen inte. den person du är idag är falsk. men jag saknar den person jag lärde känna förut. jag saknar hur det var förut & våra tider, den personen jag kände då. hon var helt underbar, hon fanns där som en ängel. Det spelade ingen roll att vi umgicks ibland efter vi bråka, det kändes som att vara med en annan person. Att du var så nära men ändå så långt borta. jag kunde ringa henne kl 3 på natten om jag ville prata. hon fanns verkligen där för mig, hon tröstade mig när jag var lessen. vi var tsm var ända dag, hela tiden. annars ringde vi & pratade timmar i sträck. Men den person jag känner idag är helt olik säg, hon säger massa skit bara, allt som kommer från hennes mun skit. "jag älskar dig, du&jag föralltid" det var fan en lögn bara. hon låtsas att hon bryr sig, men nu när jag verkligen är lessen vänder hon bara ryggen till & går där ifrån. jag försökte verkligen, jag försökte så jävla mkt att få tillbaks dig. men nu ger jag upp, jag orkar verkligen inte, jag mår bara sämre & sämre ju mer jag försöker. jag blir bara mer & mer sviken.jag orkar inte med dig & ditt falska spel längre, allt jag gjorde för dig, hur många människor jag än dissade för dig & jag ställde alltid upp för dig, men det räkte tydligen inte? men tyvär lilla gumman, du fick din chans, men nu orkar jag inte med dig längre. Kom aldrig tillbaks till mig igen, du har förlorat mig.

Jag hittade den här texten jag skrev till dig för 2år sen. Jag tänkte tbx idag på dig och hur bra jag mår utan dig. Det trodde jag aldrig.. Jag klarar mig bra utan dig och dina lögner. Vi växte ifrån varandra, vi tog egna vägar. Vi som sa att vi skulle gå hand i hand genom allt. Det är konstigt nu har det gått mer än ett år sen vi ens snackade, det är sjukt vad tiden går fort. Vi kunde sitta i timtal och snacka om allt och nu vet jag knappt om hon lever. jag saknar våran tid, jag saknar min bästavän, men den är över nu. Du är ingen jag känner längre. Jag kommer alltid sakna oss, men jag har lärt mig leva det. Jag är glad över att jag fick tiden & minnerna me dig! Men jag har gått vidare, fast i mitt hjärta finns du alltid.


Hår tips

Eftersom jag alltid har tyckt om att hålla på me hår osv tänkte jag dela av mig me lite tips till er när jag ändå inte har något bättre för mig ;)

~ Om du använder silvershampo, låt det sitta i en halvtimme i fuktigt hår en gång i veckan. Ger bättre resultat.

~ Kamma aldrig blött hår. Bland de värsta du kan göra är att kamma medans du fönar.

~ Använd alltid värmeskydd när du fönar/plattar. Men om du vill ha volym tynger det ner väldigt mkt, då kan du låta lite balsam sitta kvar i topparna ist. (föna håret upp o ner så får du oxå mer volym).

~ Om du inte hinner tvätta håret någon dag och inte vill överkonsumera hårspray (som jag brukar) så kan du alltid ha litelite mjöl i hårbotten, vips så ser det inte lika fett ut.

~ Vill du att håret ska se ljusare ut? använd shampo två gånger. Ger lite resultat allafall. Egentligen ska man bara tvätta håret två gr i veckan me lite shampo, men jag skulle aldrig klara det. Det sliter minst.

~ Sist men inte minst tänkte jag bara säga att klippa topparna gör inte att håret växer snabbare. Men värme gör att håret växer mkt snabbare.

Torsdag

Jag har sovit i två timmar sen jag kom hem. Jag vet inte vad som hänt men jag är alltid trött nu förtiden.  Skoldagen gick skiiit. Orkar inte gå in på varför. Men nu kom mami hem så jag ska äta och tvätta bort min ansiktsmask. Hoppas ni haft en bättre dag än jag. Det är tur att jag träffat så underbara människor i min skola! puss!


RSS 2.0