måndag

Bara tre dagar kvar till skolavslutningn, idag finner jag ingen lektionon värd att gå på. Imorron har jag bara en lektion & möte me syv, ska bestämma om jag vill fortsätta natur, åååå beslutsångest!  onsdag är vi lediga o sen ääääntligen torsdag :D jag är lycklig! även om jag måste plugga på sommarlovet, menmen som man bäddar får man ligga lixom, haha. Idag ska jag ta tag i mitt rum,de ska bli fint! Annars ska jag bara träna idag, hann ju inte göra de en enda gång förra veckan för de var så mkt. Pusspusss!


ville bara säga att jag saknar min carroo, 23dagar til du kommer hem.. love u!


söndag

Idag har varit en ta de lungt dag, jag har städat mitt rum. Jag har så jävla mkt grejer överallt. Var hemma hos mina kusiner igår o dom har världens finaste rum så jag blir verkligen avundsjuk! Har slängt ner min stationära data i källarn för den tar så mkt plats osv. Juste de är morsdag idag oxå, love u mami! puss på er!


God morgon!

Idag ska jag till norrtälje eftersom min kusin fyller 16år. Sen ikväll får jag se vad jag gör beroende på när jag är hemma :) ne men nu ska jag ducha o inte göra ett skit, inga mer skolarbeten :D pussar!


Fredag.

Hade möte i skolan o mami följde me, sen var min lektion tydligen inställd -.-' menmen hade en halvtimme retorik sen, sjukt ovärt att komma till skolan. Drog allafall me emilia till stan o köpte lite presenter o sen en bikini o en shorta jag hängde undan igår när jag var i stan me caroline. Vi gjorde inte mkt mer, men de var lite roligt för emilia bah "jag träffar alltid folk från rudbeck när jag är i stan", jag bah "men ofta", hah o sen träffa vi rebecca :) <33


hah jag som sa till caroline igår "jag ska sluta handla rosa saker hela tiden"


-


ett år sen idag, ett minne jag aldrig kommer glömma.




P.s Grattis världens bästa Hanna på födelsedagen! <3


Onsdag

Bloggen har lixom prioriterats bort pga skolan. Har inte ens hunnit träna. Igår var jag så trött o hade ett x antal panikgråt attacker, haha. Men efter imorron har jag inget mer, så de blir amazing! Hoppas bara nu på inga ig! puss på er!

Tisdag

Jag har spendrat hela dagen med min kemibok i sängen, otroligt mysigt, ahah! nej jag hatar kemi just nu, så fall någon kan organisk kemi så får ni jättejättejätte gärna ringa mig (a) nu ska jag ta en liten paus o träffa mami, pussss!


God morgon!

Sitter i skolan och har snart redovisning, är skit nervös, haha! Sen ska jag hanna, niklas, emilia och miranda dra till donken eftersom några har slutat o några har hål. Ikväll ska jag plugga, mååååste kämpa nu! Puss!

Fika me carro!

Träffade carro o vi fikade på wurma och där av alla ställen stötte vi på caroline oxå :) O carro räddade livet på mig, allafall min skolgång och min natt. Haha jag ska bjuda dig på en fikaaa, taack jag älskar dig! <3 Nu är jag hemma och äter vattenmelon o kollar på dh och sen gossip girl. Ska väl plugga lite oxå, alltid bra. puss på er!

God morgon!

Vakna nyss & sitter o dricker äcklig apelsin juice, jag vill ha pago men den var slut överallt -.-', man har såna problem ibland. Om en timme ska jag till gymmet därför är jag uppse så tidigt för att jag ska hinna me allt. Sen hem o fixa mig och så jag tvingat på mig en fika med min bäästavän carro, saknar henne :') haha elr tvinga o tvinga, alla vill ju umgås m mig så, haha! aja, puss på er!

...

Jag trodde verkligen inte de här om dig.. saningen kommer alltid fram.


Bilder på dagens köp




leopard linne hm (ser mkt bättre ut på)
jeans shorts zara
zebra tröjan gina
svartbas linne hm


Lite av det jag köpte och en bild på mig imorse, enjoy!


Shopping!

Vakna nyss o ska börja fixa mig för att dra på stan me mami, puss på er!

God morgon!

Dagen började med ett antal krashade glas och dussutom krasha jag microplattan i tusen bitar, fråga inte hur jag lyckas. Så jag har städat nu på morgon efter förödelsen.. Sitter o käkar frukost nu, och vet ni vad? jag är leeedig idag :D alla mina lektioner är inställda förutom en så jag övertalade min lärare att jag skulle jobba hemma, hah vilket inte kmr ske :P men jag var duktig o fick något ryck inatt o plugga gärnet. Idag ska jag träna (igen) o sola på dagen eftersom alla går i skolan o sen ikväll får jag se vad som händer ;)

puss på er!

Torsdag!

Heeej på er!
Har riktiga sommarkänslor nu och vill bara ha sommarlov, idag är de exakt två veckor kvar! Efter skolan åkte jag, miranda, emilia och niklas till donken o åt glass. Vi satt där ett antal timmar och snackade om allt och inget. Så mysigt! Haha sommar är inte bra för jag äter bara massa godis -.-' menmen jag var o träna idag igen så :)


Hade jätte platthår idag, inge trollruffs som jag brukar
ha. Jag vet inte om de är min grej, känns som
jag har en kondom på huvudet, haha!
ÄR DET FINARE PLATT ELR VOLYM?


Onsdag!

Hej på er!
Filmen igår var jättebra, jag älskar ju krigsfilmer! Efter det gick jag o caroline och köpte massa gott och satte oss i humlegården och snackade och skrattade. Älskar att vara me caroline när man är lite halvtrött för vi garvar åt precis allt :)

Imorse orkade jag inte gå upp så jag strunta i första lektionen och nu är jag på min ända lektion och får veta att vi inte ska ha något prov, vi har inte haft ett enda prov på kursen :D lycka! Nu har jag slutat o ska käka sen ska jag träna och sedan får jag se vad jag hittar på.
PUSS!


Tisdag

Kursprov i 4 timmar så nu är jag död. Ska snart åka in till stureplan för att se robin hood med caroline gratis bio, läsk & popcorn. De blir ett bra avslut på dagen! vi hörs!

God morgon!

God morgon sweeties!
Igår efter jag blogga gick jag ju ner till nelly och vi gick till vattnet, de hela sluta med att halva jag var nere i iiiiiiiiiiskallt vatten och nellys skor bada, haha fråga inte varför. Sen åkte jag o sola igen och sen hem till gossip girl som jag faktiskt börja följa nu, lite efter menmen. Inatt kom mami hem oxå :D det var skit nära att dom inte fick lyfta för dom stängde flygplatsen typ bara en timme efter, haha.. jag hoppas bara min carro kmr hem imorn! Nu är jag i skolan bara och här ska jag väl befinna mig dom närmaste 7 timmarna, kulkul -.-
PUSSPUSS!


Helgen!

Har inte hunnit skriva något för i fredags drog vi brudar hem till carro o hade mys och åt och snackade osv. Jag o caroline sov över hos carro. Men vi följde me alla till bussen först o så sjöng vi för melle som blev 18 igår, grattis i efterskott gumman!
Dagen efter sätter vi på sex and the city halv 10, det var iiinte okej. Så efter carros pojkvän kommit efter ett antal timmar åkte vi allafall till hökarängen så skulle vi ta tuben till gubbängen men carro tar fel så vi hamnar i farsta så får vi åka tbx och när vi kommr till gubbängen så har solariumet stängt! Så de slutar me att vi åker tillbaks till fasta och solar där och caroline pierca sig. Jag var på väg o pierca mig oxå, men jag banga! Haha ne men ska snacka m mami först o hon är ju i london, men inatt kommer hon hem :) saknar henne som fan! aja men allafall sen åkte vi tbx till carro o jag köpte glass till alla, jag är så snäll (a) sen gick vi hem till carro igen. Hon har världens mysigaste typ utbucktning i huset me kuddar som man kan öppna fönstret o sola, så där låg jag o caroline o så somna jag, hahah. Efter de skulle jag o caroline åka hem men de sluta me att vi hamna i humlegården me marabou polka och passionsfrukt. Det blev tusen skratt allafall, tur att ingen såg oss! Sen åkte jag hem till solna, men jag ville inte sova hemma ensam som jag typ gör varje helg så pappa är så snäll och åker hem o hämtar mig mitt i natten och så sov jag i nacka inatt. Nu blev det ett sjukt långt inlägg så men de är vad jag gjort i helgen och nu ska jag till min älskling nelly. pusss!

Det blev ännu ett inlägg.

Såg idag att jag hade fått sommarjobb, jag har alltid sån tur när de kmr till sommarjobb. Så jag bestämde mig att jag ska köpa den här för lönen :) igentligen har jag råd nu me men de känns så onödigt när jag hällre spenderar dom pengarna på roliga saker i sommar!


visst är den fin? fast jag har inte bestämt om jag ska ha storlek 30 elr 35 :)


I´m baack!

Är hemma från träningen nu o sitter o käkar jordgubbar me mjölk :) Ska snart duscha osv för ikväll ska jag till carro med mina brudar & jag ska sova där oxå så det blir ingen mer uppdatering tyvär ;)
Ha en superbra kväll för det kommer jag ha! :)
PUSSSSSSSSSSS!


världens finaste ♥ + hanna även fast du inte är me på bilden :)


God morgon!

Nu ska jag gå iväg och träna lite, vi hörs efter! pussss!


filmkväll!

Jag, pappa o morfar var på någon grekisk restaurang och åt, super gott! Sen skulle jag o pappa hyra film men avatar som jag ville se var uthyrd jag blev ledsen och pappa köper filmen ist och maja blir glad :) så ikväll blir en chill kväll me blåagubbar, hahah.. puss sweeties!



älskar avatar, allt är så jäkla bra gjort & fint!
visste ni att han som regisera avatar kom på film idéen för 7års sen men vill vänta att göra den bättre teknik fanns ;)


torsdag

alla har sina dagar, idag är det inte min dag. Jag har allafall tränat idag så jag kan knappt gå och nu ska jag ut o käka me morfar. pusspuss!

saknar min mamma som är i london, jag hoppas du köper något fint till mig!

man kan inget annat än att vara glad!

Idag har de inte varit min dag någonstans. Men just nu sitter jag o chattar me lite roligt folk och lyssnar på hög musik så är de ju lång helg :D så man kan inget annat än att vara glad! Haha juste för er som är intresserade så lagade ja hamburgare idag, första gången i hela mitt liv. Hatar alla hamburgare förutom donkens och idag blev jag påmind varför, hah den var iiiinte god. puss på er!


lite oseriösa bilder i mjukiskläder nyss


Onsdag

Sitter i skolan nu, från 8-5 ska jag vara här o har två redovsingar o ett kursprov.. menmen har ju lång helg sen :D Nu ska jag härda ut och sedan lunch me mina fina människor. Ni lär väl höra från en depprimerad människa när jag kmr hem sen (=hej, jag får IG). puss!

Tisdag.

Varför händer det alltid samma sak, jag skjuter upp allt och nu sitter jag här sista kvällen me panik! Jag har räknat ett kapitel, bara typ 6 kvar :'( aja har inte mkt mer o säga, jag ska ha en lång plågsam dejt me fysikboken ikväll. <3

måndag

Idag skulle jag plugga men det gick inge vidare.. hah. Drog på träning och träffade min personliga tränare, efter bara en timme så värkte varenda liten bit av mig, hah jag kommer seriöst aldrig orka jag har träningsvärk redan nu. Nu ska jag käka mango och kolla på hollywoodfruar :D <3

Söndag!

Idag har varit en ta de lungt dag, inte gjort ett skit. Varit väldigt aktiv på msn och kollat på film bara. Eller jo jag har varit och köpt ett träningskort och tid me en personligtränare imorron. Så vi får väl se hur de går, är ju ledig imorgon oxå :D Nu ska jag sätta mig framför tvn me maaaassor av godis, sista dagn jag får äta godis nu :'/ haha. puss på er!

Lördag kvällen!

Efter att dom flesta kommit försent (precis som vanligt) så gick vi på helenskrog jag och mina 11 kära vänner igår. Jag hade en amazing kväll! God mat och fina presenter, såklart världens finaste vänner så det kan inte bli bättre. Fick bl.a nagellack, lipgloss, parfym, bakistabletter, drinkpinnar, småglas, film, massa godis och lite annat!
Så jag vill bara tacka er sötnosar för en underbar kväll!

kortet av emelie, emilia, hanna, miranda och niklas,
haha, det finste kort jag någtonsin sätt! <3


Carro köpte bl.a den här till mig i LA, min bästavän :)


Vi hörs imorron!


Vad skulle jag annars ha på mig än en rosa kläning när jag fyller år!
Ikväll ska jag åka in på söder och äta me mina kära vänner.
men kommer inte hinna blogga mer ikväll, så ni får ha en superkväll!
Vi hörs imorron, puss på er!


God morgon!

Ligger i sängen me datan och chillar, är jättetrött.. men de var jättekul hos miranda igår allafall :) haha föutom när jag o niklas skull följa hanna till pendeltåget, mina fötter doog :( Idag ska jag bara vara hemma och ta det lungt! För ikväll ska jag ju på restaurang me några av mina vänner!
puuussar!


lady gaga

Mami kom precis hem o berättade en cool sak. Min mamma jobbar bl.a på blaiseholmen precis bredvid grand hotell och hon höll inte på att komma ut ut huset för det var sjukt många fotografer som ville in på hennes jobb för lady gaga var inne i huset. Sjukt cooooolt, haha.

I skolan.

Sitter i skolan nu och längtar till helgen, baara två lektioner kvar.. Ikväll ska jag hem till miranda som fyllt år i veckan och fira henne! Hoppas de blir kul :) men det är bara det vanliga problemet att man har ju inge kläder, allafall inga man vill ha.. pusss


mer presenter

Vad jag fick av mina föräldrar

~ shepard tofflor
~ dust it
~ läppstift från make up store
~ Årskort på world class
~ 4000kr.


en riktigt bra start på gårdagen rättare sagt!


God morgon!

Jag hade en jättteebra födelsedag igår! Vill bara säga tack för alla graulationr på fb, sms, telefon & irl :) Tog dt bara lungt igår o så köpte jag o mamma en choklad tårta till mig. Ska till skolan snart, hah aelr om 4 timmar. Så du ska jag käka lite frukost & klä på mig o sminka mig, hahah stephanie klagar alltid på min mängd smink så jag lova henne när jag fyllt 18 ska jag sminka mig mindra, vi får se om jag lyckas ;)  puss!


6 maj är ingen vanlig dag!

Graaaaaaaattis till mig själv, idag blir jag 18!



Jag har haft en jättebra dag än så länge men
det blir ingen bloggning idag, vi hörs imorron sötnosar!
o tack för alla gratulationer <3333333


onsdag!

Idag så hade jag bara två lektioner o sen drog jag o niklas till sollentuna. De var skit kul fast vi blev aströtta efter typ 3 timmar -.- Niklas garva ihjäl sig åt mig när vi var på akademibokhandeln, först sitter vi på övreplan i ett par stolar o sen åker vi ner till bottenvåningen, sen när vi är nere vid rulltrappan märker jag att min mobil är där uppe o jag får panik o ska upp, men det finns bara en rulltrappa som går neråt inne i butiken annars måste man gå ut o skitlång väg så jag springer upp för rulltrappan åt fel håll o niklas dör typ av skratt. Jag är glad att han inte hann filma! Men nu är jag hemma o ska ta de lungt bara, för imorron fyller jag 18! Som jag påmint emilia 17 gånger idag miiinst, hahah! puss på er!

Tisdag!

Jag älskar tisdagar! Jag har bara två lektioner. Jag, miranda, emilia och hanna köpte glass o satte oss i solen utan för skolan, de var verkligen skönt! Skulle träffa en kompis efter skolan oxå men eftersom jag mådde så bra, pollen tar verkligen död på mig så jag gick hem ist. Bara två dagar kvar till min födelsedag oxå, de får ni inte glömma! haha.. Har precis städat mitt rum nu o de är sjukt fint! Och nu ännu en anledning till att jag älskar tisdagar, det är desperate om 10 minuter och kladdkaka! Puss på er!

God morgon!

Nu sitter jag här igen i skolan. Asså jag kan knappt andas när jag går ut, jag hatar att vara pollen allergisk :( Aja ska till tandläkarn efter skolan så jag måste sluta tidigare :D wiie! 

måste bara säga GRAATTIS MIRANDA PÅ 18ÅRS DAGEN, du är bäst! <3


Presenterna av släkten.


~ 3 armband
~ Ett halsband
~ Eyeliner
~ 6000kr
~ Silverkniv



Söndag

Det var supertrevligt igår när släkten var här, jag fick lite presenter som jag visar er sen. När alla hade gått hem trallade jag ner till nelly som vanligt och dom är så söta så jag nästan dog! När jag kom ner dit så stod hela nellys familj + nellys mormor o morfar och sjöng för mig & så fick jag ett thomas sabo armband! Sen satt jag o nelly o hennes lillebror och spela tv spel resten av kvällen och tjocka oss me massa godis. Efter 12 någon gång fick jag o nelly för oss att hoppas studsmatta men de var kolsvart ute o både hon o jag är skit mörkrädda så de var askul.  

Nu sitter jag bara på våran nya veranda (elr vad man kallar de?). Eftersom de varit dåligt me bilder i bloggen kan ni få se lite av mitt landställe från nacka även fast de nte är något fint eftersom våren vägrar ju komma -.-' elr den börjar faktiskt komma nu för min pollen allergi börjar dra igen, både positivt och negativ. Men jag trivs faktiskt bra här, jag älskar att ha ett landställe me stor tomt där de inte tar mer än en timme till stan!
Nej nu måste jag tjocka mig med ännu mera tåårta och sen ska jag tralla ner till nelly. pusss!

lite random bildern bara nyss från verandan.
(fast huset på första bilden är inte mitt utan nellys gästhus)





Lördag!

Jag o pappa har nyss varit o handlat mat o tårtor till mig :D thhihi. Vi åkte runt till 5 olika mat affärer för jag ville ha en speciell cider (hallon/stjärnfrukt), sen var vi tvungna att åka tillbaks till den första mataffären för att köpa tårtorna o sen när vi väl var på väg hem kom jag på att jag ville ha chips så vi var tvungna att vända :)¨
Pappa: maja du är så himla jobbig.
Jag: tyst, jag fyller år så klaga inte.
Pappa: haha men de skulle varit precis lika dant om du inte fyllde år -.-
Jag: men då hade du haft rätt o klaga allafall :)

Nu är vi allafall hemma o nu ska jag hjälpa mamma me maten o sen fixa mig, snart kommer släkten. vi hörs ikväll. puss!

RSS 2.0