Nyår!

God morgon babes!
Carro kom hem till mig igår så gick vi och köpte godis och kollade på vs fashion show, a cinderella story & sen two and a half men. Sen däckade vi i sängen direkt. Nu har vi vaknat o käkat frukost o så ska vi ligga i sängen ytterligare några timmar. Sen ska jag möta mina brudar och käka hemma hos mig & fira nyår tillsammans. Inge mer bloggning på nyår lixom. puss på er!

GOOOTT NYTT ÅR!


God morgon.

Har sovit ut idag, så jävla skönt! Ska bara ha en hemma dag och ta de lugnt o sen packa klart. Måla naglarna & dränka håret i silvershampo. Ikväll kommer carro hem till mig så ska hon sova här.. men vi ska bara ta de lugnt. Pussis!


God morgon!

Ska snart börja fixa mig för att träffa caroline på stan, vi tänkte köpa lösögonfransar, nyårskläder fall vi hittar ngra & ta en fika. Mamma ringde nyss o sa att de var 10 minus ute :O jag fryser fan nu, jag fryser typ alltid. Hur ska jag överleva.. haha. Efter det ska jag allafall på middag hos mormor o morfar, så jag kommer inte hem förns ikväll. plus att vi ska åka kommunalt dit, så jag e skitsur för det. Vi hörs då allafall senare, pusspuss!

Hemma igen!

Avatar var sjukt bra! Älskar lite konstiga filmer me krig i, haha! Lite besviken på 3D bara.. Jag o carro tog en fika efter o sen åkte jag hem. Nu är jag hemma o chillar lite, ska käka middag o så. Senare ska jag följa me stephanie o sola, själv får man ju inte sola.. men aja prata kan jag allafall ;D puss på er!

Såå sexiga. haha noooot..


Bio!

Ska gå på bio idag igen, ska se Avatar med carro. Har inte träffat henne på tre veckor elr något så det blir jättekul! Bara det att vi ska ses om en timme o jag är helt ofixad, paanik! Ska inte komma en halvtimme sent som jag råka göra sist vi sågs, haha! Puss på er!


Shopping.



Dagens inköp:
Lackläggings 75kr
Stor tröja 75kr
Plattång 150kr
Örhängen 200kr
köpte även ett läppglans.


Stan me älskling!

Vaknade som sagt hemma hos carro. Vi segade som vanligt men tillslut kom vi ändå ut på stan & handla lite saker. Hittade lite saker på mellandags rean, jag som aldrig brukar göra de. Älskar carros plattång så jag köpte en sån, har bara använt plattång 2 gr hela mitt liv så :O Har ju faktiskt väldigt rakt hår, men ändå. Sen mötte vi upp Elin och kollade ännu mer i affärer & tillslut hamna vi på donken med en lilla meny, ovanligt. haha! Sen gick vi och mötte carros kompis men då åkte jag & elin hem. Så nu ska jag kolla på film & käka kakor som jag själv har bakat! puss på er!

Söndag

Hej babes!
Eftersom carro duschar kan jag skiva nu ist. Igår var jag på bio & såg luftslottet som sprängdes i kista. Träffade massa folk jag inte träffat på länge så det var roligt :) När jag kom hem ringde carro o fråga om jag ville till kista och shoppa. Köpte ett par örhängen, sen hann vi inte mkt mer eftersom det stängde. Då drog vi till cafe 60 och fika & sen hem till carro. Nu ska vi på stan o trängas me miljoner människor, puss på er!


God morgon!

Sov hos carro inatt, berättar mer ikväll för nu ska vi på stan, puss!

God morgon!

Ska på bio idag senare. Men innan dess ska jag göra lite ärenden i solna centrum, bl.a förminska min klocka & köpa en halskedja. Idag börjar ju mellandagsrean så det kommer säkert vara jätte mkt folk, jag hatar mkt folk. Vi hörs när jag kommer hem, puss på er!


Juldagen.

Har bara legat hemma o segat idag, kollat på 4-5 filmer, pratat i telefon, varit lycklig av mina paket & ätit rester. Vi har så mkt godis o rester hemma så det är inte klokt. Börjar redan tröttna på julmaten. Kollade på Harry potter o de vises sten idag & jag märkte då hur enormt mycket bättre dom två första filmerna är om man jämför med den nya, usch den är verkligen inte bra.. Nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig, hah kanske sätta på en till film. Har ju en såndär smart knapp på tvn att man kan ställa in när man vill att tvn ska slockna så då gör de inge om man somnar, smart vah? haha. Nej nu ska jag sluta babla på, God natt sweeties!

Gifts

Nu ser ni lite bättre vad jag fått :) men har inte fått än från min bror, faster o några fler.
Haha ser ni att de mesta jag fått är rosa? undra varför :O

av mina kusiners mormor & morfar

av mormor & morfar

av moster & morbror
(haha, frågan är bara hur jag ska klara av pernilla walgren, jag avskyr henne)

av mina fina kusiner, ida & julia <3

av mamma & pappa.
skidglasögonen kostade över 1000kr, hur fan kan ett par skidglasögon vara så dyra :S


Nu är det över.

Julafton är över, alla släktingar har åkt för några timmar sen, riktigt skönt! Missförstå mig inte, jag älskar dom! Men det är skönt o bara kunna byta om till myskläder o krypa upp i soffan o bara kolla tv. Julen har varit riktigt mysig, god mat, kalle anka, nära släkten och hela paketet. Ett mirakel att mitt hår sitter kvar, trodde jag skulle bli uppeldad så många ljus min mamma tänt. Nu ska jag allafall lägga mig framför en film o bara ta de lugnt. Det här fick jag allafall i julklapp (har inte fått från alla än men det här är lite allafall);

~ Boody scrub & boody shower
~ 2000 kr
~ Presentkort på kicks
~ Parfym, shower & lotion
~ Silvershampoo
~ Skidglasögon (rosa ofc!)
~ Klocka
~ Trosor & strumpor
~ Gå på teater med mina kusiner.



Ankan elr ankan

Jag har aldrig riktigt förstått varför folk blir så upprörda på Anna Anka. Hon har åsikter som sticker ut från dom flesta svenskar. Så fort någon svensk har någon annan åsikt än det som är normalt blir man hatad. Jag förstår inte varför folk tar åt sig så mkt o bah "lägg ner programmet" osvosv. Jag sitter o skrattar varje minut i hennes program, om det är med elr åt henne vet jag inte, men underhållande är det. Om man inte tycker om det är det bara sluta att titta. Det finns mycket från hennes mun som är direkt korkat, men who cares? alla tycker olika. men hon är smart. Jag menar titta vad mycket publicitet o pengar hon fått, tack vare er.

vad ska ni kolla på kl tre då?


själv ska jag kolla på kalle, som alla andra år, haha!


GOD JUL!

God morgon!
Nu är det då julafton, känns inte som det. Fast det är ju allafall snö. Ska gå & äta frukost nu & börja fixa mig. Vad ska man ha på sig då? Ska man ha rött elr? det löser sig får vi hoppas, haha. Vid ett så kommer släkten hit så ska vi äta, kolla på kalle, öppna paket (undrar vad jag får, har ju bara önskat mig två saker), dvs de gamla vanliga :) Vi hörs ikväll & ha världens bästa jul!




God morgon!

När jag kom igår var jag heelt slut! Så mycket folk på stan, men jag & caroline handlade alla julklappar klart allafall även fast vi var nära på att ge upp, haha! Jätte mysigt hade vi allafall, men de har vi alltid <3 När jag kom hem däcka jag framför tvn direkt. Idag ska jag bara vara hemma städa, slå in julklapparna, måla naglarna & bara ta de lugnt :) Mami är hemma så de är mysigt. puss babes!


Jag igår.


God morgon!

Jag är redan uppe & jätte pigg. Har igentligen skolavslutning idag men den går jag inte på. Ska snart börja tvätta håret me silvershampoo, oom jag länngtar :) mitt hår är gult som jag vet inte vad. Sen ska jag möta upp min fina caroline. Den första av mina vänner jag träffar på en vecka. Vi ska snacka massa skit (haha) & handla julklappar, kmr bli så mysigt! PUSSPUSS!


Söndag.

Jag funderar på att utnämna det här till årets tråkigaste helg. Har inte gjort någonting, bara sovit, ätit, kollat på film, snackat i telefon, städat & bakat. Har inte gått ut på 6 dygn nu.. så jag har faktiskt inte ens kännt på snön :O Men jag mår mktmkt bättre nu allafall :) fast jag skippar skolan imorron o skolavslutningen på tisdag oxå, de är inte värt de om de skulle bli sämre o ligga sjuk på julafton.. Jag som saknar mina lunchmänniskor :( ska allafall ta en tripp imorron o hämta hem lite skolböcker. Ikväll ska jag kolla på Anna Anka, om jag längtar! haha förtår ni nu hur kul jag haft de idag? PUSS PÅ ER!


Mina tjejer!



Carolina, Caroline, Hanna, Melica, Filippa & Caroline.
Jag saknar & älskar er tjejer!


Att vara sjuk är stenkul.

Hej babes!
Jag lever fortfarande. Men har fortfarande feber osv. Mami tror jag har grissjukan för jag har alla syntom på den. Skulle inte förvåna mig bara för jag totalvägrat att vaccinera mig. Hoppas bara att jag blir frisk innan jul för jag har hört att den håller i sig 5-7 dygn eller 10 dygn, vet inte vad som stämmer. Har panik för jag har inte köpt alla julklappar.. Pappa är oxå hemma o är sjuk så jag håller mig långt borta från hnm, haha. Jag som skulle träffa mina brudar ikväll, vad ledsen jag blir! Jag börjar bli helt socialt handikappad, om jag pratar i telefon i mer än 10 min så blir jag torr i halsen o kan inte snacka.  Jag har inte gått ut på 4 dygn o levt i min säng, OM jag haft kul. Har lärt mig hela tvtablån utan till nu, hah. & kollat på sagan om ringen minst 10 gr. Jag har sååå tråkigt o de värsta är att min feber bara stiger.. det är till o me jobbigt o skriva de här. Det jag kan glädja mig me är att min hy har blivit så mkt bättre den här veckan. Nej nu ska jag fokusera på att bli frisk & knarka alvedon.
LOVE YAH!

& ett stort grattis till Niklas som fyller år idag, ledsen att jag inte kan vara i skolan :/ <3


God morgon!

Jag är ju som sagt sjuk så det blir inte mkt uppdatering. Ligger mest o sover, kollar på tv & spelar ett dataspel, haha. Jag vill bara bli frisk.. puss på er!


Update:
Jag har 39 graders feber, skiiit roligt -.-' Om jag inte blir frisk till helgen vet jag inte vad jag gör. Jag som hade så mkt planer :( + har inte kunnat träna på hela veckan o levt på pigglin o gröt. Inte bra.. Har ingen lust att blogg nu, men i´m back on track så fort jag blir frisk babes!

Tips

När jag ändå ligger hemma o eftersom jag är så snäll kan jag tipsa er om lite produkter jag börjat använda för min hy som hjälper faktiskt! Men det tar upp till 1-2 månader innan men verkligen ser reslultat.

Först tvättar jag varje morgon o kväll med peronormin. Finns o köpa på apoteket 1liter för 190kr.

Varje kväll använder jag Duac i hela ansiktet, den är som basiron fast med antibiotika i. Nackdelen är att man inte får sola med den :( Men den måste man allafall ha recept på (bara gå till läkaren o fråga, jättelätt) & kostar runt 160 kr.

Eftersom Duac torkar ut så brukar jag ta miniderm ibland på morgonarna när jag tycker det behövs. Den är oxå recceptbelagt o kostar runt 60 kr.


Sjuk..

Ligger hemma i min säng & kollade nyss på vakna me the voice. Går inte till skolan idag får jag mår skit. Jag börjar bli sjuk -.-' Jag som skulle träna idag.. Så Niklas & Emelie ni får klara er utan mig idag på fysiken, ni skulle bara sätt hur mkt jag garva igår. Vi skulle mäta dragningskraften elr ngt på ett föremål, jag, niklas o emelie valde papegojan. Såklart hitta jag en knapp o satte på den så härmade den allt vi sa, OM det var roligt, haha :) Ska försöka gå upp & äta lite frukost men det känns inte speciellt lockande. Puss babes!

God natt!

Jag vet att jag suger på att ta bilder, jag ska bli bättre på det :)



GOD NATT BITCHES!


Måndag.

Överlevde skolan, sen frågade emilia o hanna om jag ville följa me dom till sollentuna c. Såklart ville jag det, vi kollade i affärer & fikade en långstund. Massa internskämt & jag skratta så jag fick ont i magen :) Nu har jag så sjukt ont i huvet så jag ska lägga mig o kolla tv, pusspuss!

 


At school

Tjoo bitches!
Kom nyss till skolan, hoppade över hela första lektionen för jag skulle vaccinera mig (absolut inte svininfluensan som jag vägrar att ta). Ville egentligen inte ens till skolan, har lite panik för en viss grej. Men eftersom pappa erbjöd skjuts så fick jag pallra mig hit ändå. Slutar inte förns 4 men vi hörs då, puss!


God natt.

Lucian var skitfin, dom sjöng jättebra & det hela var var aslång tråkigt. haha, aldrig att jag går dit igen. Dessutom ringde ju min mobil såklart, ytterst pinsamt. Jag ska börja min hälsovecka nu fram till julafton, vi får se om jag lyckas, tveksamt, haha! Så nu ska jag lägga mig i tid så jag får någon mer timmes sömn. Dessutom ska jag till läkaren imorronbitti så jag får en liten sovmorgon, lovely! puss på er!


Stress, stress o stress

Jag gick upp 7 imorse för att kolla på lucia me min mami, hon var så söt o gjort fika o allt :) Sen gick jag o la mig igen o sov tills nu & om en timme ska vi ha gäster. På den tiden ska jag hjälpa mami sätta upp en sak, sminka mig, städa rummet osv. OOM jag är stressad, ändå sitter jag framför datan? haha. Det är mammas o pappas kompisar som kmr med deras barn, inte så kul direkt. Sen ska vi till globen för att kolla lucia. Tur att jag sov länge så jag inte somnar där, haha. Så jag kommer inte kunna skriva förns ikväll, men nu vet jag vart jag håller hus allafall ;) PUSS PÅ ER!

Lördag

Mötte emilia, miranda o niklas i kista, vi gick & käkade på donken (jag som skulle sluta äta där :/) sen satt vi i flera timmar o snackade. Sen fick jag med mig alla till bikbok för jag skulle köpa en mössa där, men det slutade me att alla (förutom niklas dåra) kom ut därifrån me en tjocktröja. Efter det åkte dom hem & jag stannade för att köpa lite julklappar, så jävla svårt. Man går runt där o gissar vad folk vill ha lixom.. Men nu är jag allafall hemma igen, PUSS!


den är förvånande nog rosa irl.


Design.

Jag vill ha en ny design, men jag vet bara inte hur jag vill ha den?
Jag är helt tom på idéer har någon något förslag?


God morgon.

Vakna för en stund sen & väckte miranda precis :) Jag ska åka och möta henne, niklas & emilia i kista snart. Vi får väl se vad vi gör, vi ska käka sen vill jag köpa en mössa jag sätt på bikbok. Har lite panik oxå för jag har inte köpt någon julklapp :O Nu ska jag sminka mig, puss på er!

move time

Ska lägga min nu & kolla på bring it on, älskar dom filmerna! Har antibiotika i hela ansiktet, så jag kmr inte få sola på månader nu, buhuhu :'( Aja vad gör man inte för sin hy. Får dessutom inte sminka mig lika mkt längre så, byebye makeup. Nu blir ni väl glada? haha. Vi får se hur de går, jag har ju lite svårt för de där som dom flesta vet. puss & god natt!

Min kärlek.

Minns ni klockan jag sa att jag var kär i?
And here it is! Så fin, så rosa, så maja.
I´m really in love.


Fredag

Hej babes!
Idag gick jag till läkaren & först tänkte jag "herregud han kan knappt svenska, hur ska det här gå". Men han var så himla gullig o trevlig. Man ska verkligen inte dömma någon direkt. Sen gick jag till apoteket o hämta hem massa saker till mig. Tog en sväng på gymet i 1,5 timme idag oxå sen gick jag o hyrde film & köpte godis så ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Nu väntar jag bara på att middagen ska bli klar, har inte ätit ngt på hela dagen så jag håller på att svälta ihjäl!
PUSS PÅ ER!


God morgon!

Vaknade nyss, är ju som sagt ledig idag :) Om tre timmar ska jag till läkaren o sen hämta ut massa saker på apoteket. haha bara för att jag är typ stammis där, så får jag p-piller, acnesaker, medicin, vaccsin o sånt gratis :) sen ska jag gå och träna tänkte jag. Igentligen skulle jag träffa emilia o niklas men de blev lite strul, så vi ses imorgon iställe & eftersom jag vet att ni läser min blogg miranda o hanna, så ska ni följa med då! PUSS BABES!


bild från kittelfjäll. 
Johanna, jag, emelie, emilia & hanna <3
tyvär var inte miranda & niklas med då :/
fast iofs kände jag inte ens dom då, haha.


God natt!

Har z-dag imorron (=ingen skola) så jag har sovmorgon, love it!


keep the pictures, they never change. But people in them do.
 
God natt babes, love yah!


Love it or hate it.



~ Julen. Den är mysig, man får ledigt från skolan, äta gott, får presenter & träffa släkten.

~ wellness. Gymmet som jag börjat träna på. Det är billigt, fräsht, inte mkt folk, nära mig & trevlig personal. Ända minuset är att det är litet. Vi får se hur länge jag orkar pallra mig dit bara! haha.

~ Att vara ensambarn. Jag måste faktiskt hissa det, för jag älskar det! Jag skulle aldrig i hela mitt liv vilja ha ett syskon, om mamma sa att hon var gravid skulle jag flytta till mormor direkt. Som tur är skulle det aldrig hända. Fast egentligen handlar väl det om vad man är van vid. Man får alltid som man vill & det man vill ha, slipper bråka, kan vara helt ensam hemma, ingenting behöver vara rättvist, jag tror ni fattar. It´s wonderful! Jag vet att jag har en bror, men vi har inte bott tsm så länge jag minns & han bor 50mil ifrån mig. Jag älskar honom extremt men aldrig att vi skulle klara av att bo tsm.  



~ Beyonce. Jag kom på igår att det finns inte en ända låt med beyoce som jag gillar. Hon måste bara världens mest överskattade artist. Hon är den absolut den sämsta "stora" kvinnliga artisten. Jag mår illa bara jag låten halo, men hennes röst är helt okej faktiskt. Det är alla låtar hon har som suger, fast iofs har hon ju inte ens skrivit dom själv.. (tror jag?)

(update: jag kom på att jag ljög faktiskt "if i were i boy", är den ändå låt hon gjort som är värd att hänga i julgranen, haha)

~ Lack/glans jackan. Whatever u call it. Den är så himla fuul! Jag menar vem vill se ut som man går runt med en soppsäck? Det spelar ingen roll längd elr färg, med sömmar mitt på jackan elr inte (som på på bilden, om ni inte fatta). Den är och förblir hemsk!




Äta & sola.

Slutade tidigt idag med men jag har bara legat hemma och sovit. Ska snart möta upp min bästis, vi ska käka & sola. Så det blir mysigt, förutom att jag är dödstrött. PUSS!


mer än två år sen, + även min naturliga hårfärg.


God morgon!

Hej babes!
Hade nyss ett prov som gick åt helvete, men jag hade inte pluggat så jag får skylla mig själv. Sov jättedåligt inatt för jag försökte plugga men jag somna, plugga, somna, plugga ända till halv 5 imorse.. Bara två lektioner kvar sen slutar jag, whhie! I really hope att emilia kmr till skolan idag, annars blir jag ensam på min nya matte c, det vore katastrofalt tråkigt. PUSSPUSS!


Onsdag.

Hade en chilldag i skolan & en rolig lunch me miranda.Efter skolan åkte jag o tränade i två timmar, så jag är alldeles död just nu & ligger & kollar på i hennes skor. Skriver mer senare kanske, för jag har kemiprov imorron & har inte ens börjat plugga, inte bra! puss!


God morgon!

Sitter i skolan o är på allmänt dåligt humör. Slutar tidigt idag, då ska jag hem o träna. pusspuss!


se u later.

som mina älskade mami säger:
All uppmärksamhet är bra uppmärksamhet.



God natt bitches.


tisdags kväll.

Min älskling ringde o fråga om jag ville äta ute me henne. Så efter jag föllt me mami o handlat o lämnat in mina skor på klackning, drog jag till kista och träffade stephanie. Vi käkade, shoppade lite (hah fick hem en öhonbryns penna endast). Sen var jag tvungen o åka hem till 9, man vill ju inte missa DH. Så jäkla bäst o spännande! PUSS PÅ ER BABES!

Tisdag

Jag sitter o pluggar just nu, hade en slapp dag i skolan & åt me emilia. Hade lika roligt på fysiken me emi-lee & niklas, "vad är det som är hårt och saften åker ut först?" En glasspinne av saft, haha vi har sån tråkig humor. Nu ska jag bara plugga, plugga o plugga. Belive it or not, men jag vill träna! Men idag ska jag ta de lugnt så tränar jag imorron ist. Ska träffa mami o köpa lussebullar till desperate ikväll, sista avsnittet för iår får man inte missa! PUSSPUSS! <3

Måndag

Webbdesign, fysik a, kemi b, matte c & simma två km med miranda. Det har varit en jobbig måndag, jag kom nyss hem. Men när jag kom hem fick jag 100kr av mamma som mormor hade sagt att jag skulle få, haha så himla gullig :) Jag är död o orkar inte blogga mer idag, tråkigt. PUSSPUSS!


GRATTIS BÄSTIS PÅ 17ÅRS DAGEN! <3


God morgon!

Jag vaknade nyss och sitter o kollar på vakna me the voice. Ska börja fixa mig snart men jag ooorkar inte. Gissa vad jag ska göra efter skolan? jag ska simma me miranda! När jag fråga mami om pengar till de sa hon "har du slagit i huvudet?", haha. Hon blev chockad för att jag ska simma. PUSS!


Söndag.

Fikade en flera timmars fika me carro på exresso house, väldigt mysigt! Skönt att någon förstår mitt egotänk, haha. Nej men en intern grej :) Efter det åkte jag o sola. Nu är jag hemma o ska kolla på vem kan slå filip o fredrik. PUSS!


Jag o min fina carro i sommras!


Brunett.

Skulle jag passa som brunett?
eller är blont mer min grej?


Ni behöver inte påpeka den dåliga redigeringen, dt är sveriges sämsta foto program.


God morgon!

Ska börja fixa mig snart o dra mig in till stan, ska träffa min fina carro! :) Sen vill jag sola men jag vet inte om jag hinner, eftersom I was such a bitch igår enligt m, så har jag lovat att träffa hnm idag. Jag som alltid är så snäll? hah. PUSS!

I love my hair!


första bilden är innan silvershampoo, andra bilder är efter, loooove it!


Lördag

Jag tränade 1.5 timme, jag är stolt! Jag gick ut alldeles svimfärdig, hah. När jag kom hem började jag plugga kemi B, jag lovar jag är rena superkvinnan idag! Har inte skrivit förns nu för x var hemma hos mig och kollade på film o myste :) Han åkte precis så nu sitter jag här, är ensam hemma tills imorron så de e skönt. Nu vet ni allafall vad jag underhållt mig denna lördags kväll. Puss babes!

.

This was our song. I miss the days whit you.


Silvershampoo

Det bästa som uppfunnits innom hårvärlden måste vara silvershampot (om inte hårsprey, haha). Men alla fall eftersom flera av mina vänner frågat hur jag gör tänkte jag vara snäll o berätta.

~ jag fuktar håret ytterst lite (bara för att de ska bli lättare o fördela shampot i håret).

~ Jag tar ganska mycket i håret överallt och sedan kammar håret.

~ Jag låter det sitta i 30-40 min. (om ni vill ha grått hår ska ni ha i det 50-60 min, gjorde de misstaget två gr men de är ju olika för olika hår)

~ Sedan sköljer jag bara ur det och tar balsam i.

Så lätt var det, det här är min favorit.
finns på frisörsalonger & den kostar runt 200kr.


träning

Belivie it ot not, jag ska träna, vi hörs snart babes!


God morgon.

Jag vaknade nyss. Funderar på att åka sola idag igen, är det okej att sola idag fast jag sola i torsdags? hah jag har ingen aning, men jag chansar på det. Sen ska jag dränka håret i silver shampo oxå, mitt hår är ju guult som jag vet inte vad, inte okej. Mamma vill träna me mig oxå, men orkar jag? vi får se. Sen ikväll kanske jag ska åka hem till x o kolla på film, men vet inte hur de blir me de nu. Det märks att jag är trött allafall, hah. PUSS PÅ ER!

God natt!

Just nu dampar jag på blogg.se, inget blir som jag vill. Men nu ska jag sova, allafall lägga mig i sänge o smsa & lyssna på musik, thihi :) God natt! <33

myys.

Nu ska jag ta en dusch, sminka av mig, stänga av mobilen osv. Sen ska jag sätta på filmen. Vi hörs om några timmar, om jag inte somnat! Haha nejdå, men jag är alltid så trött på fredagkvällar. Så sjukt skönt o ta de lungt ensam ikväll allafall. Idol ska jag allafall inte kolla på, jag avskyr det. puss!


& colalight såklart ;)


.


såhär såg jag ut idag med svarta jeans.


Film

Idag har jag ingen lust att gå ut. Är inte så jätteglad på en person precis, men aja det går över. Så jag fick bästa idéen att jag skulle hyra Harry potter & halv blodsprinsen. Minns inte mycket när jag såg den på bio i sommras, jag var sjukt nere då så min älskade bästis carro drog me mig på den. Haha jag börja skrika på henne mitt på donken innan filmen, hah förlåt ännu en gång älskling! Men då tyckte jag filmen sög, så vi får väl se nu. Nu ska jag äta middag, pusspuss!


99 saker du kanske inte visste om mig

Jag har webbdesign o tråkigt, så jag slänger in en lista.

1. Namn?
- Maja
2. Exakt ålder? - 17 år, 18 om 6 månader & två dagar.
3. Bor exakt? - Solna
4. Bor tillsammans med? mamma & Pappa
5. Husdjur? - undurlat & papegoja
6. Färg på ditt hus? - Beige/brun, fult allafall.
7. När är du född? 6 maj 1992
8. Klass? IBE
9. Vilket år tar du studenten? - 2011
10. Något jobb? - nej, ska börja söka.
11. När ska du sova ikväll? - när jag är trött
13. Duschat idag? - nej, duchar på kvällarna.
14. Kramat någon idag? – japp :)
15. Pussat någon idag? - nope
16. Vad har du ätit? – macka, oboy & apelsin
17. Dagens klädsel? -  svarta jeans, svart linne o rosa kofta.
18. Dagens smink? – jag har fakitskt liiite smink idag, happy? Mascara, foundation, brunpuder o puder.
19. Dagens sötnos? – miranda måste jag säga :)
20. Dagens roligaste? – har inte gjort mycket idag
21. Har du många vänner? – många o många, jag har så det räcker.
22. Hur många har du pussat? räknar inte
23. Vem kramade du senast? – hanna <3
24. Hur många har du haft sex med? - hemligt
25. Hur många har varit otrogen mot dig? – ingen vad jag vet (?)
27. Har du pojk-/flickvän? - nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? - stephaaanie
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? – Johanna: hur gick det?

FAVORIT:

31. Film? - sagan om ringen triologon, american history, the green mile, x & titanic, dt finns många.
32. Låt? – har många
33. Mat? - sushi
34. Dryck? - colalight
37. Stad? - New York
38. Land? – Gillar sverige.
39. Ämne i skolan? – webbdesign
40. År? – vet inte, alla har varit bra på olika sätt

SENASTE:

41. Personen du tänkte på? – ingen speciell
42. Personen du kramade? - Den frågan har redan vart
43. Gången du spydde? – förra sommaren i estland.
44. Gången du grät? – förrförra veckan elr ngt.
45. Pizzan du åt? – en månad sen kanske.
46. Gången du var i göteborg? - 2 år sen, saknar dt.
47. Gången du var i stockholm? – idag :O
48. Gången du var skrattig – igår när jag prata i telefon me min caroline :D
49. Gången du var hög? - haha
50. Personen som såg dig gråta? – miranda, emilia o hanna, typ en månad sen.


ANTINGEN ELLER:

51. Svart eller vitt? - svart
52. Hund eller katt? - hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa - beror på
54. Tv-spel eller datorspel? - tvspel
55. Singel eller upptagen? - beror på
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - facebook
58. Ragga eller bli uppraggad? - bli uppraggad
59. Big brother eller paradise hotel? – Big brother
60. Svart hår eller blont? - blont
61. Blåa ögon eller bruna? - blåa
62. Choklad eller lakrits? - chocklad
63. Göteborg eller stockholm? - stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - högerhänt
65. Coca cola eller fanta? – colalight
66. Pizza eller kebab? - pizza
67. Randigt eller prickigt? - randigt
68. Älska eller älskas? - båda två
69. Leva eller dö? - leva


ANTAL:

70. Personer du älskar?
-  familj o nära vänner.
71. Personer du hatar? – orkar inte lägga energi på att hata.
72. Personer som sagt jag älskar dig? – Nära vänner, ex o familj.
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - haha
74. Glassar du ätit på en dag? - haha säkert många ;O
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - ingen
76. Gånger du haft minnesluckor? – några gånger
77. Piercingar har du? - öronen bara
78. Personer du saknar just nu? - många
79. Gånger ditt hjärta brustit? – några.


VEM:

80. Vill du kyssa nu?
- ingen :D
81. Ska du träffa imorgon? – vet inte, vi får se :)
82. Sjöng du senast för? – jag sjöng igår för niklas, även fast de var oseriöst, hah!
83. Hade du senast en msnkonversation med? – minns inte
84. Spelade du tv-spel med senast? – när jag var hos nelly, länge sen :/
85. Vill du ta med på en resa nu? – c,c,c,h,m & f <3
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? – ganska många, hah.
87. Förtjänar att dö? - ingen
89. Vill du sova brevid inatt? – jag sover helst själv :)


VAD:

90. Gör dig glad?
– vänner o shopping :D
91. Gör dig ledsen? – faskhet, död o lögner.
92. Vad vill du helst göra nu? – sluta skolan.
93. Önskar du att du slapp göra? – plugga -.-
94. Vill du ha nu? – pengar :D
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? – julen är väl närmare? Men en pengar, klocka o silverkedja.
96. Längtar du till? - Jullov
97. Tycker du om dina betyg? – ne tyvär
98. Ångrar du mest i ditt liv? – det sägs att man aldrig ska ångra något.
99. Är det bästa som har hänt dig? – mina vänner helt klart!


folk kommer alltid hitta fel på en.

Det var ett jävligt tjat om mitt översminkade ansikte. Men jag är ändå glad över att de ända ni klagar på är mitt smink, för om jag skulle anpassa mig efter era anonyma kommentarer o sminka mig "normalt elr naturlig" så skulle ni sluta klaga på mig? haha nej jag tror inte det ni kommer bara komma på något nytt som är "fel". Jag skulle aldrig göra något påhopp mot en människa, allafall inte anonymt. Det är fegt, riktigt fegt. Någon dag lär jag sminka mig annorlunda, få en annan stil o färga håret, men då kommer folk klaga över något nytt. men just nu trivs jag såhär. Jag ser ut såhär, hur mycket ni än klagar. Alla ser olika ut, alla tycker olika, acceptera det. Jag är inte ute efter att vara mest omtyckt o göra alla till lags, det är såhär jag är.. Så om det inte passar, sluta läs min blogg :)

Det regnar i stockholm.

jag hatälskar den här låten. Jag tröttnar aldrig på den.
Jag har minnen med den som jag bara vill glömma.
Jag minns hur lycklig jag var då i den sekunden.
men ändå kan jag inte sluta lyssna på den.


God morgon!

Jag vaknade nyss o ligger i sängen o lyssnar på 107.5 som alltid. Börjar inte förns två idag, så jävla skönt! Jag har ju slappaste shemat ever just nu så det är jättekul o reta mina kära vänner i skolan. Nej nu ska jag fortsätta o bara ta de lugnt, men det blir alltid så att man ändå får stressa i slutet bara för att man tänker "jag har goooood tid på mig", pusspuss!

make up bitch.

Jag tycker de är fint me smink, man behöver inte ha lika mkt som jag har. Jag vet att jag har mycket men det är en smaksak. Alla tycker olika men att säga att naturligast är vackrast är bullshit, men som sagt det är en smaksak.

Hur jag sminkar mig & det som finns i min neccesär.

Först tar jag den här krämen, den ska förhindra glanshet, vet inte om den hjäper? men billig o funkar bra allafall.

Steg nr ett när de kmr till sminket är foundation som jag tar i hela ansiket me fingrarna, om jag har pengar (haha jag vet hur de låter) så tar jag två lager eftersom jag har så dålig hy (en ond cirkel). Använder bara dom här foundations, men inte sammtidigt dåra.


Ögonen börjar jag me att dra ett sträck längst in vid övre ögonfranskanten me svart kajal från lancome (den lilla svarta), den är skitbra! Sen tar jag vit kajal från hm som duger, längst in vid ögon kanten.

Sen tar jag min kära brunpuder som är från hm och är skitbra, billigt o håller länge. Tar de me en stor borste o lägger på kinderna o borstar ut de i hela fejan.

Efter de börjar jag me de som alla klagar på att jag tar för mkt, mascara! Men jag tycker de är snyggt o trivs me de, dessutom har jag så långa ögonfransar o är så blek så det syns mer då. Jag vet att det är många men använder såklart inte alla varje dag, dom jag alltid har är isadora(grått lock), max factor 2000 calorie och lancome definicils som e klart bäst! Sen är de bara lägga på lager på lager efter vad man tycker är snyggt. Sen är de två som är slut som jag använder o separerar ögonfransarna me i slutet.
 
På läpparna har jag ett väldigt rosa läppstift från mac (jag köpste de före alla fjortis bloggare när jag var i NY -.-') o sedan ett läppglans från hm som jag blandar de me.

Sist men inte minst så har jag min favorit, mitt true match puder. Hindrar all blanket osv, går aldrig utan det. Bäst! o avslutar de hela me lite solpuder till, thihi.


And some day ska jag börja använda ögonbryns penna, men jag är så ovan lixom.

PUSS BABES!


Jag vill ha..

Jag o mami har varit o storhandlat, har fått hårspray, ansiktstvål, massa annat o såklart colalight. Mamma klagar på att ordet jag vill ha, använder jag i varenda mening i affären, men vaddå de funkar ju lixom? :O haha.


I know, mina strumpor är snyggast men jag hade uggs faktiskt.


Lite flummigare, så mycket roligare.

Jag bjuder på det här, jag & caroline är helt enkelt bäst :) <3
and i know, jag har lite smink men vi hade en chilldag.


I LOVE U!


torsdag.

Kom hem från skolan sen för någon timme sen, gått bara till halv 12 hela veckan för jag inte går matte d längre. Helt underbart! Hade ju knappt några lektioner häller för jag var på möte hos min syo. Det gick bara bra, förutom att jag är ännu mer förvirrad än förut. Har stannat och ätit lunch me mina fina vänner niklas, hanna & miranda :) Nu ska jag fortsätta plugga o drick Oboy, PUSS BABES!



Bara så ni vet, det är riktigt roligt men jag hoppas ni fattar att jag ser erat ip nummer ;) Ni som ska ta åt er, hoppas jag fattar de (:

Hemma igen!

Kom hem för en stund sen, har dushat osv. Man luktar så sjukt illa av solarium, dessutom får man jättetorra läppar, jag som aldrig får de :( Jag hade besöks rekord idag i bloggen, vet faktiskt inte vart alla kom ifrån? :O nej men nu ska jag faktiskt sova, är sjukt trött. Vi hörs imorron, god natt bitches!

Sola

Nu ska jag o möta upp min bästis, hon är väärdens segaste men jag älskar henne mest ändå, man har lixom vant sig efter 8år, haha! Aja vi ska allafall sola o snacka skit, lovely! PUSS!


Love it or hate it



~ Niklas. Eftersom jag hissat alla mina andra lunch vänner (dvs miranda, hanna o emilia), så är Niklas väldigt avundsjuk. Så jag lovhade hnm på hannas fest att han skulle få en egen, visst är jag snäll? :) haha! Nej men seriöst, niklas är faktiskt sjukt rolig! Han gör verkligen mina fysik lektioner till något som man ser fram imot. Glad att jag lärt känna hnm :)

~ Solarium. Min älskling har fått mig börja sola solarium. Jag älskar det! Alla fall nu på vintern när jag alltid går runt o fryyyser. Dessutom blir jag mindre blek o det är sjukt avkopplande. Sen att man får cancer av det o blir rynkig osv, cancer får man av allt nu för tiden & rynker får man ändå när man blir äldre så. Allt är farligt om man gör det för mycket.

~ Rosetter. Det är bara så sjukt fint & gulligt! Själv har jag två rosa, jag älskar ju rosa för er som inte vet ;)



~ Julkalendern. Im very disappointed, hah. Det ska vara den 50 julkalendern, kan dom göra ngn bra? Förut var det massor av bra mysteriet på greveholm, när karusellerna sover and so on. Visst det kan ha lite att göra me att jag blir äldre men dom har blivit extremt mkt sämre. Ofta man orkar kolla på sån skit. Om dt fortsätter såhär säger jag bara staaaackars mina barn. hahah!

~ Folks om hotar andra. Jag har själv blivit hotad, jag tycker det är så skrattretande. Speciellt när personen inte gör det själv, utan personens kompisar, syskon ja ni fattar! Det är bara pateiskt och löser ingenting.

 


plugg,plugg o åter plugg.

Jag pluggar just nu, skriver en 4 veckor försenad uppsats. Skriver mer efter dt. puss!

God morgon babes!

Som Miranda påpekar så ser man att jag alltid bloggar när jag har webbdesign, it´s true. Finns inte mycket annat man kan göra lixom. Har bara en lektion till, går inte kvar på matte d så. Så jag drar nog hem, nu lär mina lunch vänner bli sura på mig, hah nerå :) Ikväll hoppas jag att bästis vill sola me mig :) Vi får se, men nu ska jag göra en till flash film, mvg here i come! ahah. PUSS!

Desperate housewives


Jag började ju redan ränka ner på fysiken hur lång tid dt var till dh började, haha! Nu ska jag allafall hämta colalight o coookies och kolla på världens bästa program och sedan sova! God natt baabes! <3


true.


Det spelar ingen roll vad du gör, det är alltid någon som kommer klaga.
Så kör ditt eget race, det är bara acceptera man kan inte vara omtyckt av alla.


Apart of my room.


En kompis ville se min nya byrå, her it is!
jag lyssnade inte på någon, jag tog den lilla :)
(tavlorna ska upp, jag orkar bara inte,haha)


Tisdag.

Hade bara två lektioner idag, men stannade ändå i skolan till ett. Var me miranda o hanna, sen träffa jag på lite folk jag inte har lektioner me längre som jag var me mkt förut så de var roligt :) Hände inte mycket alls annars, sen när jag kom hem somnade jag. Nu ska jag rensa garderoberna om jag orkar. puss babes!

rosa är alltid rätt.


hade min "nya" rosett idag igen, jag älskar den!


RSS 2.0