Simma

God morgon :)
Har bara legat o läst hela morgonen, faktiskt riktigt mysigt. Sen tänkte jag ju träna men eftersom mina tår ser ut som jag vet inte vad & jag inte kan gå normalt så ska jag åka och simma i någon äcklig simhall, haha. Vi hörs när jag kommer hem! puss!


rääänsning

Ränsar min garderob me munktröjor, det är katastrof. Jag har runt 50 tjocktröjor, det är helt sjukt. Fast dom flesta är ju gamla kss, canada, skoltröjor osv. Så tänkte slänga bort dom. Jag älskar ju munktröjor faktiskt! men jag får nästan dåligt samvete när jag tänker hur mkt jag slösat på bara tjocktröjor, aja iofs har ju faktiskt inte jag betalat alla ändå, haha. Nej nu måste jag fortsätta, men det finns flera jag vill spara, som en från ett fint märkre från italien även fast den är för liten nu, haha :/ pussar!

Lördag

Vet ni vad jag gjorde imorrse? jag gick ner i tid till tunnelbanan & var skit nöjd me att jag skulle komma i tid just för att jag aldrig gör det. Sen efter två stationer märker jag att jag åker åt fel håll, haha asså jag vet inte hur jag lyckas så jag fick byta i kista o sen åka tillbaka hela vägen, så suurt! Bion var allafall helt okej, men dom andra disney filmerna är bättre, men hur mkt mer o popcorn som helst så jag ska inte klaga :) Sen fick vi lite godis o såpbubblor, hah. När filmen var slut kollade vi lite på stan & jag köpte den här tröjan, skit fin! Så nu har jag äntligen bestämt mig för att rensa mina kläder, har alldeles för mkt som aldrig används så ska skänka bort lite till mina vänner bara för jag är så snäll.
PUSSAR!


Bio


Nu ska jag åka in till stan för att möta upp caroline o sen ska vi på bio, mamma har fått förhandsvisnings biljetter till prinsessan & grodan, lite gulligt :) Gratis biljett, popcorn & läsk, så värt de! Vi hörs senare, pussisar!


mee


(nya halsduken, jag älskar den!)


Hemma från uppsala.

Sjukhusbesöket gick bra sen åkte vi till uppsala centrum o åt, åt typ världens godaste cesarsallad och shoppade lite. Haha asså förlåt men jag har inte sätt ett ställe me så många gulhåriga människor på ett o samma ställe.
PUSS!


Vantar (till sälen)
Svart tröja (köpte den bara för den var så billig, 49kr)
Örhängen & smink (puder & foundation, inte me på bild) 
en bok & sedan en halsduk (som jag visar senare)


Uppsala

Idag var det bara skola o sen drog jag till gymmet, sprang/gick en mil så mina tår började blöda.. hah. Skönt att min skolväcka är slut, gått två dagar o gått på 5 lektioner men ändå är jag helt slut. Ska till uppsala imorgon me mina föreldrar, ska till sjukhuset & träffa min hjärt specialist läkare men jag kommer hem på kvällen :) vad jag ska göra där håller jag helst utanför bloggen. ända är att jag måste upp tidigare än om jag skulle till skolan, men aja. Nu ska jag ta en dusch o ringa min fina vän caroline! pussar!


God morgon.

Osminkad o trött som in i helvete.. bussen & pendeln var försenad, as always. Har bara tre lektioner idag så de är tur de, jag får hålla ut. Nej nu måste jag för en gångs skull börja plugga. love yah!

Lista

JAG ÄR:

Blyg: me nya människor.
Smart: Såklart :)
Långsam: Nej
Tålmodig: Nej inte alls
Stressad: Ne inte längre
Öppen: Nej, elr för nära.
Positiv: För det mesta
Rolig: Hahah lätt ;)
Ansvarsfull: yesbox
Söt: sötast

JAG HAR:

Svikit en kompis: Ja, någon gång
Förlorat en bästa vän: Ja
Sagt att jag älskar en kompis: Ja :)
Pussat en av samma kön: Ja
Slagit en kompis: Haha på skoj
En kompis som vet allt: Inte allt, men mkt.
Berättat hemligheter: nej såklart inte
Blivit sårad: vem har inte..
Haft stadigt förhållande: stadigt o stagigt, hah. men ja.
Krossat någons hjärta: säkert, men hoppas inte.
Gett någon ditt hjärta: Ja
Sagt att jag älskar någon och menat det: Ja annars är det lite onödigt
Sagt att jag älskar någon, och ljugit: typ, elr jag trodde jag älskade.
Varit otrogen: Nej
Opererat mig: Ja
Cyklat omkull: Ja haha
Sjungit i duschen: yees
Hoppat bungyjump: nej, men vill.
Fobi för något: ja, mest för mörker.
Sett någon dö: Nej
Varit på begravning: Jaa
Sagt att jag hatar någon: Ja

FAVORIT:
Låt just nu: har ingen
Pryl: mobilen & ipooden.
Film: Sagan om ringen triologin.
Bok: Harry potter, hahah.
Lärare i skolan: iiingen
Plats: vet inte riktigt
Frukt: mango elr vattenmelon
Dricka: colalight
Ha på mig: ingenaning, det växlar.
Snacks: ostbågar 

LIVET:

Svart eller vitt: Svart
Skriva eller tala: Tala
Öl eller cider: Cider
Nagelbitare: När jag pluggar för storaprov, haha.
Mobil eller ipod: Mobil
Snygg eller charmig: charmig
Lösgodis eller choklad: choklad
Frukt eller grönsaker: Frukt
Film eller serie: Film
Festa eller softa: Beror på
Sommar eller vinter: Sommar
Fredag eller lördag: lördag
Ljus eller lampa: Ljus
Kärlek eller vänskap?: vänskap

tisdag

Tränat o kollat på tv hela dagen, riktigt skönt. Har ingen lust att åka till skolan imorron :/ Sitter just nu me silvershampoo i håret o hoppas på en drastisk förändring, gillar inte min hårfärg just nu.. Om två timmar ska jag till läkaren, hoppas på det bästa lixom! pusspuss!

Träning på g

God morgoon sunshines!
Sitter här o är ovanligt glad, ska gå till gymmet o springa/gå en mil, jag är övermänsklig! haha.. men det vissste ni redan ;) Ska ringa sjukhuset oxå o se om dom har någta tider, för dom är helt efterblivna.. Ända som stör mig denna morgon är alla randoms på fb, förstår verkligen inte folk som blir vän me någon dom aldrig ens träffat elr vet vem dom är.. 14 vänförfrågningar o 12 av dom är från afjhajfh (ja elr något liknande), som man inte har en jävla aning om vem dom är :S  Tycker fb ändast är till för folk man känner eller allafall har träffat en gång. nej nu ska jag sluta klaga o äta min älskade hallon till frukost, är ledig idag så man kan inget annat än älska denna dag. puss på er!

jag gör sexigaste minen, har ingen lust att bjuda på det idag.
bilden är från förra veckan & från hannas blogg. jag&emelie :)


Tv time

Blir inge mer bloggning ikväll, min "sjukdom" elr vad jag nu ska kalla de blir bara värre o värre, o ingen kan förklara vad det är :/ så jag får bara massa jävla piller o krämer som inte hjälper.. Tur allafall att jag är ledig, men jag ska lägga mig i sängen o dricka te & tycka synd om mig själv, sånt är jag bra på, haha! Men aja kanske bloggar lite mer ikväll, funderar på att göra en hiss/diss lista om jag orkar. Så länge ska jag kolla på lite tvprogram & någon av mina 5 nya filmer, puss!

God morgon!

Sitter här o har precis tagit på min kläder, mina favoriter svarta jeans, vita mössan & rosa munktröja. Väntar på att mormor o morfar ska komma & hämta mig så ska dom bjuda mig på lunch sen ska jag hjälpa morfar me hans dator. Ska inte göra något mer, när jag är ledig på igentliga skoldagar går jag helst runt bara & luffar hemma.
pussar!


brist på bilder.


.

keep the pictures, they never change. But people in them do.
Jag saknar dagarna med dig, jag saknar ditt gamla jag.


Hemma igen.

Hade högre förväntningar på bion, men den var väl helt okej blev lite uttråkad bara. men joel kinnaman är så snygg snaggad, haha ;) Nu ska jag allafall laga lite mat & sen ska jag sätta mig framför tvn me godis o kolla på blåsningen & johan falk, älskar söndags kvällar dessutom när man är ledig imorron!


Bio

Heeeeeeeeeeeeeeeeeej!
Vad jag gjorde igår kväll förblir en hemlis, thihi. Som jag & stephanie satt o diskuterade för några dagar sen, det börjar bli lite tråkigt o skriva blogg, för jag vet folk i min skola (några randoms), folk som jag umgicks me förut, folk jag bara allmänt inte gillar osv läser min blogg. And I don´t like it, menmen det är ju smällar man får ta när man har en öppen blogg. Allafall då kan man inte alltid skriva allt man vill skriva för att minnas, funderar på att göra en till blogg där jag skriver allt & bara ger ut lösen + användarnamn till vänner, hum? vi får se.. 

Har sovit hela dagen allafall & ska snart till kista och se snabba cash, hoppas den är bra! Vanligtvis brukar jag ha söndags ångest just nu, men inte idag :D Är ledig både på måndag & tisdag, underbart!


PUSSSSSSSSSSSSSSSSSAR!


God natt!

Skola imorron, har öppethus & ska vara i skolan halv elva. Så det blir tidig sänggång. Efter det ska jag hämta ut biobiljetter & gå och träna.
GOD NATT!


In New York, a memory for life.

På fikan me min finaste carro så kolla jag igenom hennes mobil & hitta den här. New york på påsken 09 med melle, filippa, carro & hanna. Känns lite mer som jag än alla andra videobloggar (inte för att det här var tänkt till en sådan) där man bara sitter & drar sig i håret för man inte vet vad man ska göra, haha! Enjoy till alla sexiga närbilder på mig ;) hah so hooot. men ser ni hur lite smink jag har & mitt hår, vill ha tillbaks färgen :/



PUSSSSSSSSSSSSAR!


I´ts fridaaaay!

God morgon alla söta!
Älskar fredagar, har bara chill lektioner & börjar halv ett. Ända är att inte johanna kmr till e&l frågor så jag vet inte vem jag ska sitta o skriva helt retarded fb konversationer me? :O Efter skolan ska jag allafall dra till stan & träffa carro, i really miss her! Det var allt & nu ska jag sminka mig & laga lite lunch.
Pusspuss!


Bilder från playahead.

Eftersom playahead lägger ner så sitter jag o sparar dom typ 400 meningslösa bilderna jag har där. Men vilka minnen man fick när man kolla igenom dom, alla pressar man gjorde till personerna man alltid trodde man skulle hänga ihop me, herregud. Jag hatar endel av bilderna, men jag bjuder på det här det var ju trots allt länge sen!

Medlem sen 2003-01-22.
Imorron har jag haft pea i 7år.


Bilderna är från 2006, 2007 & 2008.


Bild från 8an på carro&hanna, trodde aldrig ni skulle betyda så mkt för mig!


Bild från 7an me mig & stephanie, so hot!


Jag hade en nära vän från gbg, tyvär ses vi inte längre.


jag & erika på sommar 06


jag & carolien i sälen 08
(ni som önskade en bild på mig osminkad, här har ni)


Jag fyllde 16år


sommar på granbo 06, det var tjejmaffians sommar!




Jag & stephanie flummade runt på DN galan, 07.


Jag & älskling var i sälen vintern 06.



Det var året 07 & jag träffa världens finaste!





jag hade en "bästavän" våren 08 som jag alltid var me.





 Jag var även bra på att ta ego bilder förut.



landställen me brudarna, vissa var mer lyckade än andra.


sen avslutar jag me en bild på personer som jag älskar!

Nu orkar jag inte mer, men det finns 100tals mer bilder från playahead.
God natt & sov gott!



me stephanie.

Läkarbesöket gick bra & stephanie var med mig :) Sen gick vi och käkade & nu har vi handlat lite godis & ska kolla på film tsm! Så nu måste jag vara social me henne, pussar!


Bild från trean när stephanie fick sin första cam, såå coolt!
älskar dig gumman!


Torsdag

Imorse kom jag försent 40 minuter, jag kommer alltid försent på morgonen me de är lixom aldrig mitt fel.. haha! Har allafall äntligen slutat o är hemma o slappar, hinner inte träna för jag ska till läkaren snart & sen kommer min bästus hem till mig :) puss!

Onsdag!

Hejhej bitches!
Sitter o har webbdesign, alltid lika lärorikt & underhållande efter en timmes nördande på fb. Ska ju igentligen sluta halv två idag men inte idag, jag ska har fysikprov tills kvart över fem typ, såå kul! Önska mig lycka till så hörs vi när jag kommer hem :) puss!


längtar..


Om 5 & en halv vecka åker vi! Jag längtar, det kommer bli galet kul.
bilderna är gamla. jag bodde i kista, inte gick på gymn & hade kort hår.
bästis hade min sveamössa o jag hade addidaströjan, så hot.
men ändå så bäst.


Tisdag

Hade kort skoldag idag, sen drog jag till apotekt o hämta ut massa recept, mamma garvar åt mig o alla mina mediciner, hon kallar mig för pansionär. aja sen träna jag 2.5 timme o nu chillar jag framför tvn. Är ensam hemma ikväll oxå så ska snart laga mat o sen plugga, inge mer inlägg idag för jag prioreterar skolan faktiskt ;)

Lagar mat

Tjo bitches!
Sitter i köket just nu o lagar soppa till mig själv bara för jag har så tråkigt, linssoppa. Haha har ju inte så bra minnen me den soppan direkt, har bara ätit den två gr i mitt liv ena gången bråka jag me min dåvarande bästis o andra ska vi inte tala om i bloggen men jag tror mina brudar fattar ;) euw säger jag bara! Är ensam hemma ikväll, alla jobbar till typ 10 så de är lite trist menmen. Aja värsta dagen på veckan över allafall, puss på er!


Stress, stress o otur.

Vaknade inte av väckarklockan så allt blev ett ända kaos på morgonen sen när jag väl kommer iväg så är pendeln försenad vilket gör att jag missar bussen & måste vänta på nästa buss 15 min som gör att jag missar hela min 20 minuters lektion o får frånvaro på 2 timmar som lektionen brukar vara, greeeat! aja nu måste jag fortsätta på photoshop, jag ligger efter... puss!

Söndag!

Tränat i mer än två timmar, ätit tacos & nu sitter jag här o kollar på resor. Ska förhoppningsvis åka på två resor, en me mina bästavänner & en me familjen, så sitter o checkar runt just nu. Jag vill absolut inte till spanien allafall, där man varit tusen gr. pusspuss!


har tagit bilden själv, när jag var i karibean & miami, vill tillbaks!


God morgon :)

Har varit vaken en stund men bara legat i sängen, kollat på film & ätit frukost. Det är de jag älskar me helgerna, morgonar när man slipper stressa! Ska gå och täna nu så vi hörs sen babes!


home again

Riktigt mycket folk på ica supermarket så det var asjobbigt. Men fick allafall 4 filmer, hårspray o lite annat så de var de värt :) tänkte lägga mig o kolla på någon av filmerna nu men först plugga! Visst är jag duktig? allafall för att vara mig som brukar plugga natten innan. Sen ska pappa steka pannkakor, dom är så sjukt goda! Minns när min bästis som jag hade i 6års o ettan alltid kom hem till mig för att käka pannkakor, vilka minnen asså. Vi satt alltid o skratta åt min papegoja o allt! Första onyttiga förutom en liten mer o lite popcorn på hela veckan. Nej nu kallar fysken, sooo fun.


Lördag

Ska åka till ica stormarknad nu me pappi, jag älskar de för min pappa kan typ inte säga nej. Så de blir suuper!! Ända minuset är att vi måste åka buss :( våran bil är jue sönder & den nya bilen vi ska köpa har inte kommit än.. så synd om mig. Jag ska åka osminkad oxå :O haha omg! Ni som klagar på att jag har för mkt smink hela tiden.


PUSS PÅ ER!


Shoppat på internet.


Var inne på kissies blogg & såg den här bh, skitfin! Så jag var tvungen o beställa 2 st, har ju en sån snäll mamma :) Har ju D (hah utan någon plastik operation) o D finns ju typ ingenstans, om man inte menar tant bhar -.- så det här var ju perfekt, rosa & allt!


Fredag

Hade sovmorgon tills halv ett, loovley. Sista lektion snart, webbdesign sen är de helg :D fast min helg kmr mest bestå av plugg -.- aja thats life. Skönt o sova allafall. Lovar att jag ska bli bättre på att blogga för min blogg är very boring just nu men det är bara för jag haft så mkt annat för mig. puss!

Torsdag

Hade kort skoldag idag så jag åkte o tränade 2.5 timme. Så just nu ligger jag bara i sängen & slappar är alldeles död. aja har inge o säga igentligen skulle bara tala om hur duktig jag är, haha, men vi kanske hörs senare. pussisar!

God morgon!

Sitter o har webbdesign just nu, lång tråkigt.. menmen slutar allafall halv 2 idag o har chill lektioner :) Ska bara hem o sova då, är så sjukt trött. puss på er!

Tisdag.

Det finne en anledning till att jag älskar tisdagar, jag slutar halv 12. Så efter skolan drog jag mot gymmet och sprang en jävla mil. Jag dog typ av chock när jag såg de, jag springa en mil frivilligt, nej det går inte ihop. Har precis käkat middag o nu stter jag här me cliniqs ansiktsmask o ska ducha, puss babes!

Inte min dag.

Idag har det inte varit min dag någonstans, äcklig mat, ramlat, skrapat upp handen, spillt yogurt över hela mig, brytit nageln, ja listan kan bli oändligt uttråkande. Fysiken var det ända roliga. Jag o bästis kom fram till att de är såå synd om mig. Dessutom är så jag så förbanad på min mamma, jag ska ju få ett träningskort av henne men ist för att betala 4000kr (som jag tycker är bäst & smartast) väljer hon att betala 12000 till mig, sen säger hon att hon inte har pengar, åh så frustrerande men hon får skylla sig själv för nu har hon lovat. Jag vill bara lägga mig i sängen o gråtaa för jag är så trött på måndagar. Inget har gått bra idag. Lovar att jag hade en sån dålig dag bara för jag har blå jeans på mig för första gången på månader. Nu ska jag möta pappa o handla mat, har satt på mig mjukisar o de känns redan bättre, haha!


PUSSS!


Märks det att vi har tråkigt?


hahah.. så kul kan man ha på e&l fråger lektion me johanna!


God morgon!

Sitter i skolan just nu & har heldag idag, inte kul alls -.-' Efter skolan vill jag träna, men min mamma vill inte ge mig 4000kr så jag kan köpa de där jävla kortet. Sen klagar hon på mig att jag bara sitter vi datan/tv.. Föreldrar är konstiiiiga. Så vi får se hur de blir. Annars händer det inget speciellt idag. Puss på er!


God morgon!

Har tagit en skön sovmorgon, o har största ångesten för att gå till skolan. Är redan skoltrött :/ Ska gå och träna me mami nu tror jag. Eller hon beter sig som treåring så vi får se hur de blir, vi ska gå till ett nytt gym så jag behöver ju hennes pengar. Vi får se hur de blir, pusspuss!

..



keep talking shit about me. you´re only making me famous.

PUSS PÅ ER!


Norrtälje

Vi fick massor av god mat & tårta hos min fina kusin med massa människor. Men jag har bestämt mig, jag vill verkligen inte bli 18. Har typ ångest, börjar fan bli gammal, haha. Dessutom är det ju ingen skillnad, den stora skillnaden är ju när man flyttar hemifrån. Förutom körkort då, men de går lixom inge bra för mig.. Gav gossip girl för första gången en chans, and guess what? I looove it! Ska lätt låna boxen senare. Just nu sitter jag o lyssnar på en låt som jag älskade förut.


God morgon!

Vaknade nyss o ska väl börja fixa mig, mormor & morfar kmr o hämtar oss snart så ska vi åka till min kusin. Våran bil har ju gått sönder, så från märsta till solna tog de mer än 2 timmar, hah inte så lyckat. Vi hörs när jag kmr hem, pusspuss!

Ändringar

Caroline skrev nyss till mig på msn o klaga på hur tråkigt hon hade. Så nu ska vi ses o ha tråkigt tsm, haha nejdå neverever. Vi har roligast så, men vad vi gör det är oförbestämt. pusspuss!


liiite finare, liiite bättre. bild från våren 09.


Videoinlägg


Dåligt me uppdatering o bilder så jag bjuder på ett videoinlägg.
PUSSPUSS LOOOVE YAH!


In school!

Började inte förns halv ett idag så morgonen började me en lovley sovmorgon & värsta hälso frukosten, jag som älskar oboy lixom! Drog till skolan för att ytterligare sitta en matte timme o smsterra emilia. Har inte ätit någon lunch så jag snodde me mig johanna & köpte en macka. Nu sitter jag här på min sista lektion & bara längtar hem. pussar!

Back to school bitches.

När dom flesta andra börjar på måndag ska vi såklart börja på en torsdag.. Jag gjorde inte mkt nytta i skolan, hade bara två lektioner. Men det var kul & träffa alla människor igen, många skratt på lunchen :) Juste jag o miranda förlorade båda våra vad så inga godis, donken, snacks osv nu på två månader, hur ska jag överleva :O På matten låg jag bara o smsa me emilia som satt brevid mig & försökte jobba men jag smsa henne tusen gånger, haha stackan. "emilia öppna din mobil, den kvävs snart :O". Efter skolan gick jag o tränade två timmar o sen dess har jag varit hemma o chillat. PUSSPUSS!


Bilder från nyår.

I LOVE U GUYS! & tack för ett roligt nyår.








de finns miljoner mer bilder men nu ger jag upp.
dessutom är dom flesta på carro när hon äter frukost, haha!


2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Japp
2. Höll du några av dina nyårslöften? Haha nej..
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej
4. Dog någon som stod dig nära? Nej
5. Vilka länder besökte du? Usa & finland
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? något är det väl
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 4April, 17juli & 27maj, typ dom.

8. Din största framgång 2009? blivit starkare.
9. Största misstaget? inget o minnas
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Aa
11. Bästa köpet? mobiiilen <3
12. Vad spenderade du mest pengar på? Smink o mat.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Såklart!
14. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2009? ”det regnar i sthlm”, bara för jag har ett minne me den.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Både och
16. Vad önskar du att du gjort mer? Sparat pengar, pluggat & tränat
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Stressat
18. Hur tillbringar du julen? Hemma med släkten.
19. Var du kär i år? Nej, typ inte elr jag vet inte.

20. Favoritprogram på TV: Desperate housewives
21. Bästa boken du läste i år? Pojken som kallades det.
22. Största musikaliska upptäckten? Hmm..
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Önskade mig inge spec, men fick Nyresan i present så sen massa små saker :)

25. Något du önskade dig men inte fick? Hah jag har alltid vetat ha ett tvspel.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Skolan & inge speciellt.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Antagligen elr jo om folk kunde vara ärliga!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Hah ingen aning
29. Vad fick dig att må bra? Vänner & familj
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Kanske chad michael murray

31. Vem saknade du? Hia
32. Den/dom bästa nya personen du träffade? Flera! Men miranda, hanna & niklas är väldigt bra :) (emilia du är inte bortglömd, men som du vet träffades vi 2008 ;)

Under 2009 har ja...
druckit alkohol? – Ja
rökt? - Ja uschusch..
snusat? - Nej disgusting
rökt vattenpipa? - Naj
däckat? - Nej :)
blivit påkommen? – näpp
kysst en främling? - Ja
fått ett sugmärke? - Ja
gjort ett sugmärke? - Ja
haft oskyddat sex? – Ja
strulat med fler än en person under 24 timmar? – Jao
kysst en kille i klassen? - haha nej
gjort något dumt? - har vi väl alla
gjort något som du ångrar? - nej, allt blev som de blev. går ändå inte att ändra på.
strulat med ditt ex? – faktiskt.
sagt nej till sex? - Ja
fixat dig i timmar? - såklart
gråtit inför mer än 10 personer? – vet inte, tror inte det.
smygit ut? - nej
haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? - Jaoo
sovit brevid någon av samma kön? - Ja
sovit brevid någon av motsatt kön? - Ja
lekt med någons känslor? – Nope
älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den? - Ja
gråtit dig till sömns? - Ja
gråtit framför någon du älskar? - Ja
har haft sex ute i skogen? - no comments
kysst en tjej? - Ja
vaknat av att du gråter? - Ja
skrikit ord som hora och slampa till någon? – Nej
slagit någon på skoj? - Ja
blivit slagen på skoj? - Ja
lärt känna över 10 stycken nya människor? - Ja
gått bakom ryggen på någon? – Tror inte det
varit på sol semester? - faktiskt inte
badat i havet? - Ja
har haft snöbollskrig? - Ja
sett en hel fotbollsmatch? - Ja, men bara en. cupfinalen me carro!
inte sovit på en hel natt? - Ja
varit på sjukhuset? - Ja
sovit i över 12 timmar? – Ja, får gärna hända oftare, hah!
sett en film mer än 10 ggr? - ohja.
tagit någon på röven? - Ja, haha.
lärt känna någon via internet? - Japp
velat dö? - Ja men inte påriktigt lixom.
fått ett IG? - Japp, IG+ till o me.
åkt buss i över 10 timmar? – Nej men 9, haha.
varit ute en hel natt? - Ja
blivit tagen av polisen? - nejnej.
svikit en vän? – hoppas inte de allafall :)


På väg hem.

I know, min blogg suger just nu. Men har inte orkat blogga i sälen. Sitter i bilen på väg hem just nu. Imorron är de skola som gäller & sen lovar jag nyårs bilderna, bättre sent än aldrig ;) Nu blir de donken, puss!

God natt!

Igår var jag tvungen o vänta två timmar på bussen i rättvik, vi fick åka idre bussen halvvägs för de var fel på våran buss. verkligen jätte kul -.- så bussresan tog 9tim ist för 7. Men alla säten hade små tv och massa filmer så jag överlevde. När jag kom fram var mormor, morfar, mamma o pappa i stugan. Dom hade lagat sjukt god mat sen fick jag pengar för min morfar tyckte så synd om mig, hahha så snäll :) Idag har dom åkt hem och vi har åkt skidor i hunsfjället hela dagen. Orkar inte skriva så mkt, är astrött. Kmr inte vara bästa uppdateringen direkt förns på torsdag, du är jag hemma igen and back to school. Lovar att jag ska ladda upp nyårs bilderna snart! Puss babes!

God natt!

Igår var jag tvungen o vänta två timmar på bussen i rättvik, vi fick åka idre bussen halvvägs för de var fel på våran buss. verkligen jätte kul -.- så bussresan tog 9tim ist för 7. Men alla säten hade små tv och massa filmer så jag överlevde. När jag kom fram var mormor, morfar, mamma o pappa i stugan. Dom hade lagat sjukt god mat sen fick jag pengar för min morfar tyckte så synd om mig, hahha så snäll :) Idag har dom åkt hem och vi har åkt skidor i hunsfjället hela dagen. Orkar inte skriva så mkt, är astrött. Kmr inte vara bästa uppdateringen direkt förns på torsdag, du är jag hemma igen and back to school. Lovar att jag ska ladda upp nyårs bilderna snart! Puss babes!

Buss!

Sitter och åker buss just nu ensam, 8 timmar. så kul! Vi ska snart stanna å äta men jag vill inte äta så jag kommer dö av uttråkning. Dessutom byta buss för våran buss var trasig, min vanliga tur. Jag är på väg till min stuga i sälen, mina föreldrar är redan där. Men jag ville fira nyår i sthlm så jag åker upp idag. puss!


Nyårsdagen!

Hej på er!
Igår var vi hemma hos mig och lagade tre rättersmiddag.  Jag o caroline tänkte ha lösögonfransar, men vilket helvete det var, haha. Så vi fick tyvär dissa den idéen. Tolvslaget befann vi oss vid kungsan, skansen hade sjukt fina fyrverkerier! Vid två kom vi tillbaks hem till mig fast utan hannie då. Så spelade vi tvspel o massa annat, vi kom allafall inte i säng förns halv 7. Min brorsa tycker de är så kul att reta mig så han ringer såklart hem klockan 11 o håller på, sen ringer mamma kl 2 o bah "du måste köpa födelsedags present till pappa", jobbig familj man har. haha.. Min vid tre hade allafall allihoppa kommit upp så lagade vi scons o tog de lugnt. Varit o handlat mat nu och kollar på film, är alldeles dööd. Men jag laddar upp lite bilder på fb & bloggen senare. Hoppas ni allafall hade en jätte bra nyår. Det sägs ju att restan av året blir som nyår så.
PUSSPUSS!

Grattis min älskade kusin Ida som blir 18år idag!!!


RSS 2.0