Loov!

Nu är det äääntligen lov :D haha ändå står jag kvar i skolan.. men väntar på att emilia ska sms så ska jag träffa henne sen ska vi till sollentuna o träffa lisa  och sen åker vi hem till emelie :) pusss!

God morgon!

Kollat på vakna me the voice som vanligt, börjar ju inte förns halv ett på fredagar så ;) Efter skolan ska jag till emelie som fyllt år, så jag kmr nog vara alldeles för död när jag kmr hem. Sen imorron ska jag ju upp tidigt för jag och stephanie ska ju till säääälen tsm :) Men datan följer med så ni får update när jag är framme! Hon och jag är ju alldeles galna i skidbacken så de kmr bli aaamazing! hah sist när vi var uppe fastns jag i en snödriva på ett berg o hängde bokstavligen upp och ner, en annan gång åkte jag rätt in i ett trä me huvudet före så jag ramla och stephanie dog av garv, en gång åkte vi och tre andra killar knattelift tsm, hahah. vi har så sjukt mkt roliga minnen från sälen!


PUUUUUUUUUUUUUUUSSS!


vet ni vad jag är sämst på?

Jag är riktigt jävla dålig på att packa, det finns inget stopp på mig. Om jag har en väska så måste jag fylla den till bristningsgränsen för jag kanske behöhver något i fall att. Just nu är min väska överfull och jag får för mig att jag saknar ytterligare saker. Jag tänker aldrig smart, utan jag tänker nu proppar vi ner så mkt som de bara går. Som min brorsa alltid säger när jag kmr till dom "hade du tänkt flytta hit er?", hahah. Nej nu måste jag fortsätta me mina ilands problem.

& stephanie när du ser de här ring mig!


Torsdag.

Dagen började me skola, kemiprov som inte var bästa starten på dagen direkt. Sen när jag slutat åkte jag o träna i 2 timmar, sen hem fort o duscha, springa till apoteket och hämta ut tre av mina mediciner eftersom jag ska ju bort en vecka o sedan till ica maxi me mami. När jag skulle åka o möta mamma så ser jag en person jag absolut inte vill träffa på min bussen, jag var alldeles osminkad i mjukiskläder så ser jag personen o jag tänkte först inte gå på bussen, haha. Men nu har vi köpt massa mat till sälen :)! Mamma är så rolig o bah "maaaja ringa steffi, hon är ju ganska kräsen när de kmr till mat".  Ändå så när hon går där o plockar i mat så bah "köttbullar, tacos, godmorgon juice, hushållost osv" så minns hon allt steffi gillar, haha. Så köpte jag några filmer oxå, köper alltid filmer när jag är på ica maxi. Aja nu måste jag packa till sälen o sen ska jag lägga mig o kolla på filmen jag köpte, puss på er!


In schooool.

Haft min första lektion i retorik, som faktiskt var helt okej. Nu har jag min första lektion i programering o jag kmr nte in på fb :( ahaha! Lunch me mitt lunchfolk snart förutom miranda, i´m going to miss her! <3 sen matte o sen slutar jag o då ska jag hem o grovplugga kemi så ni lär inte höra mkt mer från mig idag sweeties! puss!

Tisdag!

Har ju varit ledig idag, men ändå vaknade jag kl 6 :S Har tränat två timmar idag o sen pluggat kemi, asså allt så jäkla bra tills sista kapitlet o nu har det tagit tvärstopp, alla mina järnceller flög på semster och jag är jätte frustrerad för det.. Imorron är de ny period o jag börjar dagen me retorik me emilia :D vi har typ varenda lektion tsm! soo fuun :) Sen ska jag läsa programering oxå vilket jag endast valde för att få bra schema så vi får väl se hur de går, haha.. pussssssssssss

God natt.

Hejsaaan!
Åkte till solna station efter skolan där pappa hämtade mig och jag stod o höll på att frysa ihjäl. Jag tror seriöst de är något fel på mig för man kan inte frysa så mkt som jag gör. Aja sen efter 1.5 timme var vi framme hos mormor o morfar, som de vanligtvis tar max 30 minuter till.. jävla trafik. Vi åt, fick tårta osv så de var mysigt :)

Idag har jag gått 5/9 av hela gymansiet, sjukt vah? :O Sista dagen på period två är över så på onsdag är det nya lektioner som gäller. Men imorron är jag ledig :D så jäävla underbart! Ska bara sova, plugga o träna och absolut inte ge mig ut i lokaltrafiken. Nu ska jag sova för jag är helt sluuuuut. puss på er!

GOD NATT!


måndag.

Förlåt att jag inte uppdaterat bloggen igår, men jag pluggade faktiskt kemi b (a) haha vilket liv.. sen träna jag två timmar o sedan boowla jag me mami, lagade även mat oxå :) Nu är jag i skolan efter en helvetes resa hit där jag förlora känslen i både näsan o händerna. Jag är sjukt känslig mot kyyyla. Fått reda på två betyg den här morgonen, så du blir de klirr i kassan! Fick två st vg så nu får jag 1000kr :D Min morfar fyllde år igår så idag ska vi på middag hos hnm men som tur är får jag skjutts annars så lär man väl vara framme vid midnatt, haha. Puss på er!


Lördag

Jag vet att de har blivit dåligt me bilder osv men de e bara för jag typ aldrig är sminkad nu för tiden, haha. O att min blogg blir bara tråkigare o tråkigare, men de är min blogg o just nu hinner jag inte lägga ngn tid på den men jag ska bättra mig :) Hela morgonen har jag pluggat kemi b o nu ska jag åka och simma, puss!

Snart helg

Idag är det en bra dag, allting har gått bra. Jag räkna massa på matten o emilia är äntligen frisk :D E&l uppsatsen inlämnad i tid och det gick bra på seminariet, på webbdesign behöver vi inte redovisa vårat arbete, kan de bli bättre? Snart ska jag möta mami i centrum o handla lite. Vi hörs när jag kommit hem, puss på er!


I´ts friiiday!

Jag älskar fredagar, men vem gör inte? Börjar inte förns halv ett så jag har duschat, ätit frukost, kollat på tv och bara tagit det lungt. Ska snart laga lite lunch o sen dra till skolan, första gången jag gjort alla läxor osv i tid så jag känner mig riktigt nöjd me att gå till skolan idag. haha.. men vi hörs när jag kmr hem sweeties, puss!


God natt!

Varit i skolan idag. Sen tappa jag mitt bankomatkort, legg, slkort osv, men tur som jag har får jag alltid tillbaks de! Det här är 3 elr 4 gången jag tappat de sen i höstas o fått tillbaks de varenda gång, tur elr vad ;O Åkte allafall o träna i två timmar o sen hela kvällen har jag suttit o pluggat, så jälva duktig jag är! Haha.. men nu ska jag sova, är alldeles sluuuut. puss på er!


God morgon!

Sitter i skolan o har redan kollat allt på datan som jag brukar kolla så nu har jag skittråkigt verkligen. Har bara två lektioner kvar sen, elr jag tror att jag har en? aja jag veet inte för johanna svarar ju inte på mitt sms -.-' haha. Efter skolan ska jag åka o simma igen, puss på er!

Tisdag!

Har suttit o skrivit på mitt etik o livsfrågor arbete om hiv & aids hela eftermiddagen, är nästan klar! men nu orkar jag inte mer.. jag blev så jäkla sur när två sidor av de jag hade skrivit var helt borta, haha jag ville nästan sätta mig o gråta då, så jäkla tråkigt arbete. Har varit o köpt semlor till ikväll oxå, det är ju fetisdagen (a) Jag älskar semlor, elr jag älskar grädden, haha! Mami kom precis hem så vi ska väl käka middag snart, aja har inte mkt mer o säga. puss!

irriterande..

Hela mitt etik&livsfrågor arbete är borta, helt borta. Jag är så sur, jag vill inte skriva om allt. ååååååhhh...

God morgon!

God morgon!
Idag har jag sovmorgon o bara en lektion, loovley! Sen ska jag hem o plugga :( vill verkligen inte men jag måste verkligen! Aja nu ska jag fortsätta kolla på vakna me the voice, puss på er!


Äntligen kväll!

Hemma igen o längtar bara tills jag får krypa ner i sängen o lyssna på 107.5. Simmade me carro o caroline som sagt, men vi snackade mest, haha! Sen tog jag o carro en fika, elr jag åt en sallad. Sen åkte jag hem o nu sitter jag o kollar schoolsoft var 10 minut för att se om min fysik är inställd imorron, fast iofs är fysik inte så farligt. Jag har ju emelie o niklas som sällskap, vi garvar hela tiden så! Men skulle vara skönt me sovmorgon. Sen har jag upptäckt att jag fått ogiltigfrånvaro från några lektioner, jag blir så suuuur när jag faktiskt är duktig nog att gå på lektionerna.. aja hoppas de löser sig. Puss !

Äntligen kväll!

Hemma igen o längtar bara tills jag får krypa ner i sängen o lyssna på 107.5. Simmade me carro o caroline som sagt, men vi snackade mest, haha! Sen tog jag o carro en fika, elr jag åt en sallad. Sen åkte jag hem o nu sitter jag o kollar schoolsoft var 10 minut för att se om min fysik är inställd imorron, fast iofs är fysik inte så farligt. Jag har ju emelie o niklas som sällskap, vi garvar hela tiden så! Men skulle vara skönt me sovmorgon. Sen har jag upptäckt att jag fått ogiltigfrånvaro från några lektioner, jag blir så suuuur när jag faktiskt är duktig nog att gå på lektionerna.. aja hoppas de löser sig. Puss !

Måndag.

Det är måndag o en aning deprimerande. Menmen, om 7.5 timme äre över, hahah. Fast nu sitter jag me johanna o garvar åt henne så blir de kul att träffa mina lunch människor :) Åt ju bara me dom en gång förra veckan :/ Ända är de där jävla matteprovet som jag kmr få noll poäng på, jävla snake.. Efter skolan ska jag åka till söder o träffa caroline o carro o simma, det blir roligt o träffa mina sötnosar igen :) Det händer inte mycket mer idag, längtar mest till dagen är över, hatar måndagar.. nu ska jag sluta klaga. puss på er!

God natt!


imorron är de skola från 8 till 4, iiiinte kul..
matteprov som jag inte kan ett skit på eftersom
snake har blivit min bästavän på mattelektionerna,
wish me luuck. Efter det blir de simning me
caroline o carro, men nu måste jag sova.
(ignorera mina fina kläder på bilden, hah)
God natt på er sötnosar!


Söndag

Träningen gick bra imorse förutom att mitt knä fortfarande fuckar upp sig :/ sen drog jag o pappa på bowling, det var roligt förutom att jag förlorade.. Så åkte jag hem till hanna, på väg dit så är det någon som knackar mig hårt på axeln och jag vänder mig om o där stå en kort, tjock o sur gammal man och jag blir skiträdd, hahah! Men sen när jag vänder mig om på andra sidan står filippa o sen när vi går o garvar åt mig kmr caroline bakifrån o skrämmer oss båda. Det var allafall skit mysigt hos hannie :) Alla var där förutom melle o vi gjorde fruktsallad o te. Jag offra mitt finger o skar mig så nu har jag dumbo plåster på mig, haha. Jag var mest övertrött så jag o caroline o carro låg i hannas säng o jag tog hannas godesdjur o låtsades att det var den som pratade, hahh helt retard. Garva åt mig själv så mascaran rann, så onarmal kan jag typ endast vara me dom. Blev lite deppig för jag fick faktiskt för mig att de var lördag, menmen.. Mamma har kommit hem nu så de är skönt :) puss på er!

<3

Idag är det alla hjärtansdag o jag vakna redan 7 imorse så jag har roat mig genom att kolla på tv, ska snart dra o träna men dom har inte ens öppnat, efter de ska jag bowla & senare ska umgås med mina fina vänner. Vi ska hem till hanna för fika, o som vanligt kmr de bli krig om vad vi ska käka, haha. Vet inte vilka som kommer, men de blir säker super! :)


Carro, Caroline, Carro, Hanna, Filippa & Melle! älskar er <3


tråkigt

Jaaag haaaar tråkkkkiiigt, jag var bara tvungen o säga de. Suttit hemma hela kvällen o jag har paniktråkigt. Kollat på melodifestvalen o alla låtar sööög förutom den första. Drack min första colalight på en månad, det var heaaven, haha jag som drack de varje dag förut -.-' Sen nu sitter jag o funderar på vilken jävel som skapade "vibb" knappen på msn, den säämsta uppfiningen någonsin lixom. Sjuuukt irriterande me folk som skickar vibbar när man inte svarar. Juste jag kan berätta att jag pratade me simon idag (min bros barn på 2år), asså sötare unge får man leta efter! Hej maja, gör du? sen börjar han babla om dinousarier (hur de nu stavas?) melodifestivalen, mat o sånt oförståligt o sen bah: hejdå maja, puss o kram puss o kram! Haha en tvååring lixom. Saknar hnm verkligen :) Ne nu ska jag sluta o babla o gå och sova, elr allafall lägga mig o kolla film. puss!


simon o världens bästa faster o gudmor :) (dvs mig själv, haha)


ego


stan me carro.

Träffade carro i stan o båda kom försent som vanligt, så drog vi till söder o jag käka lunch o hon frukost & så snackade vi massa skit, hahah :) Sen tog vi tuben till st eriksplan o jag gick hem till mig. Tog typ 40 minuter, när jag kom hem nu så var morfar o pappa hemma. Ska bara stanna hemma ikväll me pappa och kolla melodifetivalen, har köpt en marabou så (a) hah! Puss!

God morgon!

Vakna nyss o sitter o käkar frukost, vene vfr jag vaknar så tidigt hela tiden nu :S haha förut kunde jag sova konstant typ. Aja idag ska jag till stan o träffa carrroo, vi ska väl ta en fika elr så :) blir mysiigt!




snaaart helg.

Den här dagen tar nog priset som den tråkigaste skoldagen eeever. Matte utan emilia, E&L utan johanna o nu webbdesign som mest är förvirrande och fördriver tiden me spel på fb. Men om 23 minuter sluuutar jag :D looovley! Är ensam hemma i helgen me papi så vi får väl se hur de går, vi tjaffsar mest me varandra men jag ska försöka vara trevlig nu :) ahahah. Ska möta hnm nu så ska vi handla mat, men varken han elr jag kan ju typ laga mat så vi får se hur de går. pusssssssss!

God morgon!

God morgon!
Det är freeedag, så man kan inget annat än att vara glad ;D Gick upp kl 7 o drog till gymmet i 1.5 timme, nu sitter jag hemma o käkar frukost o ska inte gå hemifrån förns 12, lovely! Ska till skolan då o sen ikväll får jag se vad jag gör, har inte bestämt något än :)
pusspuss!


Året var 2007

Laddade upp alla bilder från min mobil (har ju ca 2000) så jag bjuder på några!






tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur att man förendras säger jag bara :)


Torsdag

Började dagen me en promenad, hade bara två lektioner idag. Sen åkte jag hem o lagade lunch sen la jag mig i sängen o så råka jag sova 1.5 timme, hah. Men det var skönt. Ska bara ta de lugnt idag, måste plugga men jag ooorkar inte. En dag kvar bara o sen är de helg :D puss!

Träning!

Kom nyss hem från läkaren o en grej som var lite rolig var;
läkaren: du är allergisk
jag: aha mot vad?
läkaren: björk.

haha ja de finns ju många björkar just nu lixom :O ne men dom vet fortfarande inte vad som är fel så de suuuger :/ Ska snart laga middag men har ingen aning om vad, sen ska jag o mami åka o simma.
Loove yah!


Onsdag!

Värsta dagen på den här veckan för jag har tre lektioner, haha.. de är slapp lektioner allafall. Menmen, ska till syv, sen till läkaren o sen ska jag simma ikväll så jag har lite o göra. Just nu sitter jag på min första lektion o gör ingenting. puss på er!

Ajuste jag måste bara säga GRATTIS emelie & carro på 18års dagen! <3

Tisdag!

Kort skoldag på tisdagar, bara två lektioner, looove it! Så jag har bara varit i skolan idag & gått en promenad. Ska plugga nu.. BRB, puss!

rubrik är onödigt

Har bara tränat idag, gick bra me mitt knä så de var skönt. Varit hemma bara annars idag, älskar o vara ledig! Juste jag har pluggat oxå, så de var skönt o få de gjort i tid. Ikväll så är de the island, älskar den filmen! Minns när jag gick caroline, emelie o 6 killar i min förra klass i 7an gick o såg den, haha asså shit vad länge sen vet faktiskt inte vfr jag minns de så bra :O Nu blir de fruksallad o tv. puss på er!


måndag!

God morgon sweeties!
Hoppas ni sovit gott? idag jag allafall, har mått skitdåligt, menmen tur att jag är ledig idag allafall o kan sova ut! Igår åkte jag på dagskryssning me mina föreldrar, det var helt okej. Fick lite saker så jag blev glad allafall :) Köpte mina första converse någonsin, fast låga såklart. Idag ska jag bara chilla, fast jag hör johannas ekande ord i huvudet "maaaja, jag hoppas du börjar plugga nu", haha! Nej nu ska jag gå o träna, vi hörs senare. puss på er!

Foundation från cliniq
Mascara från lancome
Converse
Tuggummi & choklad!


back again!

Äntliiigen hemma! Simmade en timme, visst är jag duktig? (a) men mami tycker jag är så fjantig för jag börjar babla om hur äckligt vattnet man simmar i måste vara, tänk alla småbarn som kissat, sen måste man ju svettas när man simmar även fast de sköljs bort direkti vattnet? hah usch får rysningar jag bara tänker på det. Man kan ju fråga sig vfr jag ens går o simmar, hah. Det var allafall trevligt o träffa en av mina sysslingar, vi måste verkligen ses oftare! :) Nu är jag hemma o ska bara kolla på tv och ta de lugnt hela kvällen, ska bli riktigt skönt! Imorron kommer jag inte kunna blogga på hela dagen, just so you know bitches ;) <3


en liten bild från idag,


God morgon!

Jag vet inte vad som hänt jag som brukar sova till 12 när jag har sovmorgon, men hela veckan har jag vaknat jättetidigt, som idag gick jag upp 9 på en lördag o är inte ens trött, det är inte normalt. Ska snart till simhallen o simma igen, även fast jag tycker der är äckligt menmen benet är fortfarande fuckat :/ Efter ska jag till min syssling (tror jag?) som fyller år, sen ikväll ska jag bara vara hemma o chilla framför melodifestivalen, ska ju upp 5 imorron så :O <3

<3




I snart 9år har du stått vid min sida.
Jag älskar dig Stephanie föralltid.



Bilder



höjden av uttråkighet

Jag har nått höjden av uttråkighet. Även fast jag börjar halv ett så steg jag upp kl 7 o kolla på vakna me the voice. Sen dess har jag försökt underhålla mig själv genom att sminka mig, söka på youtube, o massa annat otroligt ointressat and boriiing. Ajuste jag sökte på mig själv på google, haha och kolla vad "många" som sökt på min blogg, lite kul eftersom min blogg inte är stor :) Ne nu ska jag fortsätta fixa mitt hår, det var veckor sen jag gjorde de, har ju min mössa som har suttit som fast klistrad på mitt huvud nu i vinter.


Freedag!

Då är det äntligen fredag, inte för att jag kan säga att jag slitit speciellt i skolan i veckan menmen skönt ändå! Har ju sovmorgon till halv ett på fredagar så ska inte klaga. Skulle igentligen till vår stuga i sälen i helgen men det blir ju inte alltid som man tänk^^ Vad som händer ist vet jag inte. Vi får helt enkelt se, pusssss!

Goood morgon :)

Idag är jag ledig, aelr igentligen inte. Jag har livslust dag (=komiker + film) på förmiddagen o en timme matte på eftermiddagen som känns såå onödigt så jag stannar hemma idag. Har legat o kollat på vakna me the voice som jag gör varje morgon o nu ska jag följa me pappa o fota våran gamla bil, sen ska jag åka in till mammas jobb som ligger typ granne me grand hotel o äta luch me henne. Haha jag måste bara se till att jag tar rätt tunnelbana den här gången ;) puss!

Onsdag!

Jag har varit o simmat nu en timme, är lite förbannad för att när jag verkligen kommer igång me träningen så har mitt knä fuckat upp sig lite. Så jag får simma nu i en vecka så jag kan vila knäet. Vi får hoppas att det inte blir värre! Snart ska jag sätta mig framför efterlyst me vattenmelon o dadlar, visst är jag duktig? På två veckor har jag bara druckigt två mer o ätit en popcorn som varit onyttigt :O I´m soo proud! Puss på er!


osminkat, men jag orkar inte bry mig.


God morgon :)

Sitter o har webbdesign just nu, vill bara att de ska ta sluut. Sen har jag två lektioner kvar o så slutar jag :D Då ska jag hem o ta en powernap o sedan åka iväg o simma. Jag vet att min blogg blivit tråkig o bildlös. Men det är bara för jag aldrig orkar sminka mig längre, jag tränar 3-4 gr i veckan o pluggar, så när jag väl har tid prioriterar jag mina vänner o ligga o kolla på tv, haha. Men i promise jag ska bättre mig! Juste jag är asglad för jag har upptäckt radion på min mobil, det är en helt egen ikon men efter som jag är så upptäcker emilia den åt mig efter mer än ett halv år, haha! PUSSSS!

tisdag

Är i skolan o har fysik me emelie o niklas, kulkul :) sen har jag en lektion kvar o sen slutar jag o ska åka o träna! Så kort o skön dag, nej nu pallar jag inte skriva mer, puss!

måndagen är äntligen över!

Det var skönt med sovmorgon. Det var inte lika skönt att träffa läkaren & sjuksköterskan som skulle ta blodprov på mig, dom fick sticka mig tre gånger innan de kom blod, usch! Men nu finally har jag fått medicin. Så just nu äter jag ett flertal mediciner om dagen + receptbelagda krämer, mamma köpte mig en sån "låda" som gamlingar har o lägger alla sina medciner i för att minnas, hon tyckte det var jääätte roligt -.-' aja sen drog jag till skolan o blev asglad över några arbeten jag fick tbx! Hem igen o nu ska jag kolla på film, puss sweeties!


God morgon!

Vaknade nyss, har tagit ledigt hela förmiddagen för jag ska till läkaren halv elva, ääntligen! Sen ska jag till skolan o sen hem igen, måste plugga :( har ingen luuust alls, vill bara ha sommarlov!

RSS 2.0