Paus

Har inte så mkt o säga. Har mkt i skolan nu o ångest över massa saker så jag tar en blogg paus. Orkar ändå inte skriva något meningstfullt (som jag ngnsin gjort de, haha). Vet inte när jag kommer tillbaks, vi får se helt enklt ;)

PUUUUUUUSSS!


beslutsångest

Om två-tre veckor ska jag till frisören. Har redan bestämt en sak jag ska göra men de lär ni märka då! Men sen har jag världens beslutsångest (som vanligt) vad jag ska göra me min hårfärg. De kommer säkert sluta me att jag bangar o bara färgar utväxten. Jag är riktigt sugen på att färga mitt hår mörkblont/ljustbrunt men ändå älskar jag att vara blond lixom, haha.


Skulle jag passa i ljusbrunt/mörkblond bättre än blond?


God morgon!

Jag skulle tydligen till tandläkaren idag, vilket jag helt glömt bort när jag fick smset igår. Men aja sovmorgon ska man inte klaga på. Så nu ska jag iväg till tandläkaren, lunch me mami o sen träffa hanni, puss!

Tisdag

Skolan har ju dragit igång, som tur är har jag upptäckt att jag har alla mina lektioner (förutom en) me lisa elr kim så de roligt :) Idag har jag pluggat i två timmar o tränat i två timmar, är rikigt stolt, haha! Sen är jag ensam hemma (som vanligt) så när jag skulle laga middag hade jag ingen aning om vad jag skulle käka men jag rörde ihop, tomatsås, tomater, squash(första gången jag åt de :O), sallad o sen massa kryddor o de blev typ sjukt gott, jag blev helt förvånad! hah.. nej men nu ska jag kolla på tv, spyr nästan när jag går in på bloggen o ser min design, haha! puss på er!

Söndag!

Den här söndagen har spenderats me caroline, ben&jerrys, film och cookies. Dessutom gick min mobil sönder igår så jag har en låne mobil nu från 3. Vi hittade massa roliga sms från folk som haft mobilen innan o sen hade ngn kille tagit en bild på sin dick. Wtf vem gör de me en låne mobil? haha men vi fick många roliga skratt allafall. pusspusspuss!

God morgon!

Igår var det sista dagen på jobbet, skönt men ändå tråkigt. Sen åkte jag direkt till skolan där de bara var "upprop", hade möte me syv och sen föreläsning me paulo roberto. Roligast var ju såklart o träffa min älskade vänner som jag nästan inte sett på hela sommaren! Tyvär såg jag ju inte alla men har ju hela hösten på mig nu o se dom, haha. Åkte hem o sen direkt till stan där jag satt o räkna matte me hanni hela fredag kvällen på sandys, ahah ibland måste man göra saker man inte vill^^ aja idag ska jag förmodligen träffa jonke, daniel o annsi. vi hörs senare, pussis!

e g o












Helgen

Sov hos caroline i fredags. De var hur mysigt som helst, massa godis o skräckis. På lördagen chilla vi bara, bada, kolla film osv o sen drog vi till the voice. Sjukt mkt folk men vi hamna nästan längst fram ändå, hah. Florida var helt klart bäst. Lite besviken bara för jag inte fick höra min favolåt från en artist bara :'( Sen mötte vi hanna & drog till donken o sedan cafe 60, hah tjockiisar :) kom hem very lat o sov bort söndagen men sen tvingade jag mig själv o möta min underbara hanna som hjälper mig med matten!

Idag har de bara varit jobbet o så var jag me mina jobbarkompisar en stund efter :) Juste vi fick våra sheman hem igår för första perioden i skolan & jag har bästa shemat eeever, bara de att jag inte har lunch me niklas, miranda elr hanna så jag är sjuuukt ledsen för de :/ aja ska försöka lösa de!
PUUUUUUUUUUUUUUSS!


Torsdag!

Igår ringde min bästavän carro o bjöd mig på råsunda, min man (zlatan) spelade där så, haha. Det var sjukt kul, skotarna var så sköna me säckpipa o allt, haha. Idag träffade jag hannii så käka vi ute och så skulle hon hjälpa mig med matte men de slutar me att jag ligger i jäspar o somnar på henne, hah. Innan dess var jag bara me mina arbetskamrater o vi låg bara o snacka som alltid. Ah elr jag o ann-sofi skrattade nog mest bara :)

Imorgon ska jag träffa caroline som jag inte träffat sen i maj, vi ska till vårat stammis ställe o dricka milkshake. Sen ska vi såklart göra massa milkshake o mysa hemma hos henne! Vitlöksbröd, maltesers, frappe o sånt, tradtioner är viktigt! Gud så jag saknar henne :)


Puss på er!


Tisdag

Har inte orkat blogga, har bara varit på landet, träffat en kompis igår & idag satt jag o mina arbetskamrater i skytteholmsparken o snacka i flera timmar. Har precis betalat min första sak på internet själv, herregud jag höll på att svimma när de stod att jag skulle betala 120kr för att betala de jag köpt slutade me att jag böt kort o massa annat krångligt. Hoppas de löser sig allafall :) siitter me silvershampo i håret nu, har inte haft de på mer än ett halvår så de kunde vara lite roligt. puuuuuuuuuuuss!

Torsdag

Tog ett tag innan jag kom på vilken dag de var, hah. Jag som sa att jag skulle sluta äta godis på vardagarna, de gick åt helvete. Idag blev de både brownies o tårta, men vafan jag är ändå så mager så jag behöver äta upp mig lite (haha ironiiii). Aja men efter jobbet så gick vi (alltså dom jag jobbar me) till den där stora parken i solna o satt o chiiilla. Sen följde ann-sofi me mig o köpte en neccesär. Har inte hänt mkt mer, får se vad som händer i helgen om jag följer me min föreldrar till landet eller stannar ensam hemma. Just nu är jag alldeles död så de blir bara film. Loooove yah !

onsdag

Roligaste dagen på jobbet, vi har bakat & skrattat precis hela dagen. Vi fick världens sockerkick av all kaffe o allt vi baka så vi garvade åt allt. Jag bröt tydligen stortån igår, de gör så jävla ont hela tiden & jag går långsammare än min mormor :/ men jag ska inte låta de stoppa mig, för ikväll ska jag käka me hanna. pussss!

Tisdag

Idag har jag lyssnat på gamla låtar, varit på sittgympa, fikat osv. Killen i kafeterian var avundsjuk på oss för vi har asslapp jobb, hah. Det har faktiskt varit riktigt roligt, allafall när jag o dom två killarna stod o torka samma bord hela tiden på två våningar, hah låter skittråkigt men gud så jag skratta. Sen måste jag säga ann-sofie är nog världens trevligaste människa, är så glad att jag får jobba me dom! Men just nu sitter jag o grinar, hah. Asså seriöst, jag ramla i trappan på väg hem o jag har gjort illa mina tår riktigt mkt. Dom är alldeles blå o jag kan inte gå elr vicka på alla :O aja nu ska jag lägga mig o tycka synd om mig, de är jag bra på. PUSS!


jobbjobbjobb

Första dagen på jobbet o fick höra ungefär tusen gr "jag känner igen dig". De var faktiskt helt okej, var jag o sen en tjej o två killar till o dom värkar helt okej. Glad att någon där upp hörde min bön igår, haha. De spöregna ju hela dagen så jag o en som jobba där kolla mest på tv hela dagen :)
puuuuuuuuuuuuuuuuusss!
/>
Föresten jag fatta aldrig slutet på shutter island, kan någon förklara för mig? hatar såna slut man inte får veta, hah


Söndag

Kom hem för några timmar sen & jag har bara städat hela dagen. Varit o hyrt film oxå, shutter island. Har velat sett den ett bra tag så jag hoppas den är bra nu! Har köpt vit choklad o orangina (tror den heteer så? allafall apelsin läsk) så ska jag tjocka mig :D Börjar jobbar imorgon så då har jag bestämt inge mer godis för mig. Ska jobba på samma ställe som förra året, ett ålderdomshem i solna. Så nu hoppas jag innerligt att de regnar i tre veckor framåt allafall mellan 9 o 4 = sitta o fika hela dagarna me pansionärerna.
Loooove yah!




RSS 2.0