Söndag!

Älskar sommaren, har bara legat o käkat frukt och solat och badat hela dagen. Sen var jag på restaurang me mormor och morfar o familjen. Min bror ringde nyss till mig o sa att sussi är på bb, så jag ska bli faster nu för andra gången :)! När jag var uppe hos dom prata jag, sussi och simon om när jag skulle åka hem.
Sussi: hur länge tycker du maja ska stanna?
Simon: jättelänge
en vecka senare
Sussi: Maja ska åka hem imorgon
Simon: meen maja skulle ju stanna jättelänge.
haha gud så söt han är!

Imorron åker jag hem ett tag från landet för jag ska träffa min bästavän carro som jag inte sätt på mer än 6v för hon har varit utomlands :O så de blir amazing! Sen på tisdag ska jag o miranda på twilight movie night när dom visar filmerna + premieren för den nya :) Så jag kommer tyvär inte ha en data till hands under dom dagarna men jag är tillbaks på onsdag!

Puss på er!


Glad midsommar!

Hejhej!
Idag har de varit midsommar som jag tror ingen missat ;) Jag är ju på mitt land så jag har bara tagit de lungt m familjen och mormor och morfar, vi åkte in till kolsva o fika och kolla på midsommarstången. Mamma ville ta lotter min inte jag, men hon gav mig pengar o sa köp 6 lotter nu till dig. O vet ni jag vann faktiskt :O hah första pris! Två skålar från steninge slott(se bild 2), wow. Hahah men dom ska tydligen vara svin dyra men jag är mest glad för de e typ första gången jag någonsin vinner något utan "vinst varje gång", hah. Sen åkte vi hem till oss och åt mat. Jag gjorde världens godaste jordgubbstårta, thihi! Nu har jag o mamma badat o vi frös typ ihjäl och nu är jag neddrängt i mygga så jag är redo för natten, pussis!



Jag hatar att packa!

Jag hatar verkligen att packa, jag tänker inte utan jag proppar ner väskan me alla kläder jag kommer åt. Tror ni det här räcker i två veckor? nu ska de bara till våld för att få ner allt. får inte glömma matteboken häller.. visa har ju en sån lyx att man måste läsa matte på lovet... som man bäddar får man ligga. Nefan i trean ska jag bli största pluggisen, påminn mig de kära vänner när skolan börjar! nu back to packningen, sen blire oboy o bulle o film, thihi (a)

de är mer än de ser ut.... suck


Onsdag!

På sommaren gör jag hällre annat än att blogg men ska försöka allafall, idag har jag lixom legat hemma o kollat på alla sagan om ringen filmerna. Det behövdes efter en vecka i övik! Träffade mami i centrum o köpte bara ett par jeans leggings på mq och sen käkade vi på grekisk restaurang.

Imorron ska jag åka till landet i kolsva i lite mer än 2v. Det blir mysigt, men jag hoppas på toppen väder för annars är det rätt tråkigt där. Nä nu ska jag sätta på sista filmen i ringen triologin och käka bulle och oboy, hah som sussi sa till mig o min brorsa "alla vi tre har nog bullemi, bara det att vi skippar sista biten", haha!


Tisdag!


Nu är jag hemma! Ska lägga mig och kolla film, vi hörs imorron<3
borta bra men hemma bäst


Dålig uppdatering.

kmr hem på tisdag elr onsdag, då blir de uppdatering! Sorry men orkar inte blogga nu när jag är i övik.

Fredag!

Idag har vi varit på knasiga kojan jag, simon & sussi. Jag har åkt lekt i en jättestor klätterställning hela förmiddagen i flera timmar så jag är alldeles slut! Haha såklart var de ju simon som lekte men jag hängde efter. Sen eftersom jag fyllt 18år så åkte vi på restaurang me min brorsa och simons mormor oxå. Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva eller när jag kommer hem. Men jag hoppas ni har de så bra babes! puss på er!

Övik!

Nu är jag äntligen framme, eller kom fram kl 4. Då kom min brorsa o hämta mig så käka vi och sen åkte vi till deras kompis som fyllde år. Så roligt o träffa min älskling simon, har precis nattat hnm och läst en bok. Men dampar på mitt fb konto som jag inte kmr inte på för jag måste identifiera de o man kan bara göra ett försök per timme -.-' puss på er!

Vart är ska jag imorgron?

Imorron ska jag ta bussen till övik. Ska hälsa på min bror och hans familj. Ska vara barnvakt åt min älskling simon för hans dagis har stängt. Jag vet inte när jag kommer hem, beror på hur länge min bror står ut me mig, hah. Jag längtar så sjukt mkt efter simon! Kommer uppdatera dåligt, men ska försöka låna min brors data ngn gång allafall :)

ett år gamla bilder.


God morgon!

Helvete vad jag sover länge senaste veckan. Jag börjar bli "gamla" maja som kunde sova hela dagarna, haha! Vaknade nyss av att några som ska byta ngt på våra element kommer in o pappa väcker mig. Har lagat kesoplättar, jordgubbar & pressat apelsinjuice till frukost/lunch, bland de godaste jag vet! Skulle igentligen träna idag men jag träna 5 dagar förra veckan i 10 hela timmar så jag orkar inte. Ska packa ist och kolla på film, orkar inte gå ut idag helt enkelt.

kollade lite på gamla youtube filmer & bilder på mig igår.
 har tråkigt så jag bjuder på gamla egobilder genom åren.

juli 2008


november 2008


december 2008


januari 2009


nää nu tröttna jag.. men ha en superbra dag babes!


Bilder från igår

Varit dålig med bilder, men här är några på missy elliot från en kall o regnig lördags kväll!



Söndag!

Vaknade inte förns 12 idag häller. Var ju på sthlm jazz igår o såg missy elliot, de var jättebra men jag höll seriöst på att frysa ihjäl. Varit o tränat idag bara och snart ska jag kolla på film o käka nachos. Sen måste jag börja packa oxå. Pratade me min älskling simon idag, han är vääärldens sötaste! Han är bara 2.5år o vet ni vad han säger till mig i telefon "maja, jag längtar efter dig", jag typ dog, haha! puss på er!

lördag!

Idag sov jag till 12, de var månader sen de sist hände, otroligt skönt allafall! Så nu ska jag ut till skeppsholmen igen till sthlm jazz festival. Missy elliot spelar där ikväll, gillar igentligen inte henne men jag går ju inte gratis så whatever. Haha fast jag är skittrött o bara vill krypa under täcket igen. Aja ska börja bunkra upp me kläder till ikväll, de är ju sviiinkallt. Men som tur är har dom filtar i backstagetältet och sen ska jag äta gratis langos har jag bestämt, så jag kan ju inte banga, hahahah! Dessutom så vill mamma ha me mig, men de e roligast o vara där ensam me henne får då får jag följa me överallt :) thihi. puss på er!

Sthlm jazz festival.

Jag gillar inte alls jazz men jag åkte in för min älskade mamma ville ha sällskap när hon inte jobba. Men gratis mat & gratis dricka/alkohol är ju inte helt fel. Vi tog nyss en taxi hem o nu tänkte jag hoppa i säng, puss på er!


Fredag

Har varit o tränat och har precis fixat klart mig. Ska in till stan nu, elr skeppsholmen. Mamma jobbar på sthlm jazzfestival så jag ska dit o käka middag me henne. pussilipuss!

God natt!

Kom precis hem från grönan, de var skitkul!  Det var jag, miranda, niklas, hanna, philip, carl och olivia. Vi sprang bara runt till alla åkatraktioner i 11 timmar i sträck. Fast vi käkade lite oxå, åt världens godaste dounat! Vet inte riktigt vad det är me mig och dounat, tyvär har jag kommit på hur goda dom är, haha. Sen åt jag pizzabit och sweet&saur kyckling för er som är intreserade, haha. Lotter o så är inte min grej, dyrt och fula & onödiga vinster. De var kul när jag skulle åka insane me några och ni som åkt den vet att när man står i kön så ser man dom som precis har åkt klart insane över sig. Så var de en tjej som gjorde värsta kräkljudet när hon åkt klart så alla som stod där nere fick panik o kolla vart de kom (som tur var kom de allafall inte i kön), så ingen ville stå där under av oss längre, haha. Älskar insane, katapulten, popexpressen & xtreme, typ dom ända roliga attraktionerna. Sen på bussen hem, herregud de var någon/något som luktade kräk så in i helvete, halva bussen satt o höll för näsan och jag fundera på att gå av.. om det är någon lukt jag absolut inte tål, är de kräklukt, eeuuuw! men nu är jag riktigt trött o ska sätta på någon film och sova, har ont i halsen efter mitt skrikande plus att jag har haft ont i magen hela dagen :/. puss på er!

Grönan!

Good morgon! :)
jag vaknad redan 5 imorse :O satte på titanic o kunde verkligen inte somna om. Igår kom caroline hem till mig, vi gick o köpte sushi. Sen när vi sitter i soffan är vi sjukt godis sugna trots vi sagt att vi inte ska käka godis på hela juni, haha. De sluta me en stor påse malesers (heter dom så?) & en film, men de var jätte mysigt :)

Idag ska jag snart träffa niklas, miranda, hanna och kanske några fler, vi ska på grönan! Synd bara att det inte är så bra väder, menmen vi har ju alltid roligt oavsett väder så.
PUSSPUSS!


onsdag!

Bloggade inte igår för jag träna o sen gjorde jag en annan sak som är privat ;) haha. Kunde inte somna inatt så jag hade harry potter maraton för mig själv, haha. Har kommit på hur dåliga filmerna är, 1an o 2an är bäst men resten av filmerna är bara kaos. Böckerna är tusen gr bättre! aja har varit o tränat idag igen o nu käkar jag kesoplättar me färska jordgubbar, herregud så gott de är! Ikväll/eftermiddag kmr caroline hem till mig, hon går ju fortfarande i skolan, hahah. *skadeglädje* nefan de hade varit roligare fall mina vänner sluta förra veckan som jag. Nu måste jag ta en dusch o städa upp i röran, pusssar!


Måndag

God morgon sweeties!
Vakna precis o mamma kom precis in o fråga om jag ville ha lunch, haha. Ska gå o träna snart ist och sen ikväll ska jag på studentmotagning, jag viiiiiiiiill verkligen inte. Men jag är dit tvingad, de kmr bli så piinsamt -.-' puss!


Hemma igen!

I lördags var vi bara på tomten på vårat landställe, jag solade o bada bara. jätteskönt! Vi gick över till mormor & morfar en stund och oxå. Idag var vi bara på en marknad typ, jag köpte lite små saker bara. Är jättetrött just nu, har haft världens dampattack på pappa i bilen, haha.. men nu är jag allafall hemma fast är röd som en kräfta & prickig som en korv, hahah (jävla myggbett). Aja, till mina kära vänner så är jag ledig hela veckan så hör av er om ni vill ses ;D puss på er!

byeee!

Jag åker till landet nu i kolsva över helgen, jag orkar inte ta med mig datorn eftersom jag kommer ju hem på söndag. Vill helst vara ute o sola o bada så. Sakna mig inte allt för mkt nu ;) love yah!

God morgon!

Första dagen på sommarlovet och det känns jäkligt bra! Vaknade skit tidigt idag men jag har legat o kollat på greys anatomy, har ju sån tur att jag har en kusin som är besatt av tv serier så jag får alltid låna av dom :) Snart ska jag gå och träna om jag åker gå ifrån mitt täcke, sen ikväll ska jag åka till kolsva ett av mina landställen, vet inte om jag orkar ta me mig datorn för jag kommer ändå hem på söndag, vi får se! Hoppas att väderfolket för en gångs skull har rätt, för enligt dom ska de bli toppen väder i helgen. De blir perfekt eftersom vi har egen brygga o så. puss på er!

Ny väska



Idag har jag funnit en ny vän för livet, det var kärlek vid första ögonkastet.. 
Idag kom jag hem en aning fattigare.. men ja kärlek kan köpas för pengar


Skolavslutning!

Hade skolavslutning idag, så jävla underbart! Började 9 o man skulle samlas me sin klass, ehm ah ja o min klass är väl typ inte bästavänner direkt, hah. Så jag var me sharmin, sara o niklas ist :) Åkte in till stan till mamis jobb, sen gick vi till LV butiken och sen käka vi på zanibar, älskar deras mat! Efter de gick jag till någon japan/kina/whatever resturang och träffade niklas, sarah, sofia, andreas, hanna & malin, men vi gick typ direkt eftersom dom käkat klart när jag kom och hanna o malin skulle göra annat. Jag hade gått från blaiseholmen till stureplan till hötorget i flera cm klack så mina fötter dog så jag sprang in på hm och köpte flipisar, men fan jag har fortfarande ont :/ Jag drog med alla till bikbok och jag hade sån jävla tur att de var 50% på allt i butiken så jag fick me mig två par mjukisshorts hem ist för en, hah stackars niklas som fick stå i kö åt mig när jag virra runt i butiken. Vi gick till kungstädgården allafall efter de och träffa andreas, oskar och någon jag inte minns vad han hette, hah. Vi låg i solen och dog för att de var så varmt efter ett tag o ett antal tidnigar kastade på varandra vandrade gick vi till gamla stan utan andreas o sofia och där köpte vi dricka på sleven och bara chilla. Haha några kineser tyckte inte om min kläning i gamla stan, haha de var lite roligt den var nog lite kort men de är faktiskt en tröja & jag hade shorts under. Men när jag åkte till stan kom d fram två tanter o bah "guud vilka fina skor o kläning", haha. Nu är jag äntligen hemma o ska duscha o bara njuta av sommarlov! Haha lite rörigt & långt inlägg men aja ni överlever.
puuuss!



thihi gissa vad jag köpt? (a)


Onsdag

Jag är sämst på att blogga, jag glömmer tillome att jag har en blogg ibland, haha. Idag åkte jag in till söder me miranda, emilia, niklas, hanna, carl och daniel. Vi hade picknick i vitabergsparken för vi var lediga idag! Så jävla fint väder o allt. Hade pastasallad & jordgubbar me mig, pussar :)


haha mitt hår är inte sådär gult, min kamra är inte den bästa :)


Tisdag

Varit dåligt me uppdatering o bilder nu, men de e ju bara för att de e sommar :) Idag var jag i skolan en snabbis sen drog jag o träna och nu ska jag på möte me mitt sommarjobb. Ikväll är de sista avsnittet av Dh så de får man inte missa ;) puss på er!

RSS 2.0