Foton


Tisdag

Idag har jag varit hos tandläkaren, hon borrade utan bedövning o jag höll på att dö eftersom jag lider av tandläkarskräck. Ska göra en rotfyllning men eftersom jag har en tandsjukdom ska allt bli hundra gr krångligare.. Men när jag tänkte att jag egentligen skulle sitta på matten så gick de ganska bra, haha. Snart ska jag dra till skolan o sen ikväll blir de bara chilla, puss!

Måndag

Jag har inget o säga idag, ntvecka, o världens snyggaste outfit ni får se ngn gång, träning, leta skor, mkt mer har inte hänt. Igår var jag i stan me matilda o shoppa lite som ni kan få se en o sen käka jag i kista på steffi babe o sen drog vi till hennes pojkväns kompis, thats all. puss!
jag är inte så duktig på mac så jag kan inte ens roter en bild, hah..

God morgon!

Kvällen började me middag på på donken me caroline, sen kom filippa och så drog vi till entourage där vi träffa carro. Det var allafalll roliigt :) Vi dansade där tills de stängde o sen ringde jag min privat skjuts så åkte vi hem. Hade ingen lust o gå på efterfest me ngn sliskig snubbe precis, haha. Sen satt jag o mina päron o käka tsm mitt i natten, haha. Nu ska jag börja fixa mig i superfart för om en timme ska jag till stan o träffa matilda, den vännen jag känt längst som jag fortfarande umgås me, tror vi träffades förstagången för typ 13år sen :) Fast man har ju ingen lust o dra ut för de jävla väädret.. Efter de blir de middag me stephanie, länge sen vi träffades så de blir awesome! puuuuuss!

Lördag

Nu blir de träning o köpa lite saker i solna c sen ikväll ska jag gå ut. Men jag är fett deppiiig.

puss!


Bloggar från mac

Idag hade vi foto och vi har fått låna egna mac datorer hela kursen :D jag håller fast vid att jag gillar windows bättre men mac är snyggare. Men eftersom jag typ krashat båda mina datorer o min mamma surar för jag lånar hennes hela tiden, så de passar perfekt! Har varit o köpt godis idag, några vänner skulle ut men jag håller mig hemma ikväll och drar ut imorgon ist. Kanske drar till gymmet ist för jag är äckligt mätt av all kyckling sen lunchen, haha. pussis!

Torsdag

Jag viiill bara de ska bli fredag, jag vill ha helg, sova, chilla, festa & träffa mina älsklingar! Sen nästa vecka är de NTvecka :D Jag har trott att de är fredag sen i tisdags ungefär så jag har blivit deprimerad minst en gång per dag, haha. Idag har jag måålat min NT overalll, den blev snyggast men de visste jag ju redan (för er som inte ver vad NT är så är de natur/teknik vecka på min skola) aaajja puss på er!

Onsdag.

Jag är utmattad efter en hel dag me språk, jag hatar språk. Hade även projekt arbete o eftersom hanna fyllde år igår hade viktoria bakat muffins till oss o mirre & tagit me choklad. Ska igentligen inte käka sånt skit men de var jäääkligt gott, haha tjatade hela håltimmen igår me mirre hur mkt jag ville köpa en varmchoklad! Nu ska jag gå och träna, puss på er!

Måndag.

Jag gillar inte måndagar, det ända bra är att jag nu slutar 3 ist för 4, alltid ngt o hurra för. Men den här måndagen var lite speciell, caroline fråga om jag vill följa me till berlin på jullovet & viiisst faaan vill jag de :D Kryssning & berlin me vänner & sen sälen me familjen, mormor o morfar & brorsans familj på jullovet. Giiissa om jag är taggaad! Sen var jag på ett hemligt besök idag (thihi) & sen gick jag faktiskt till körskolan o fråga hur man får körkort, haha jag är lite efter med det där med bilar & totalt ointresserad. Sånt jävla slöseri me pengar men ska försöka övertala päronen. Menmen man måste ha körkort som aupair så de e bara o ta tag i det, i maj ska de vara klart så wish me luuck. Nu ska jag dra till gymmet, puss på er!

God morgon!

Vaknade av att en djävul ringde till mig halv 4 imorse, fast kanske får skylla mig själv att jag glömde stänga av vibrationen. Snart ska jag gå o träna bort allt skit jag ätit i helgen o sen ska jag på harry potter me carro & hanna och äta lite mer skit, haha. Har höga förväntningar på filmen nu, hoppas bara den är bättre än den förra som jag faktiskt tycker är förolämpning mot boken, haha.

Jag vet att de e dåligt me bilder men hamnar alltid framför mammas data för den får inte damp o ljudet fungerar, hah. Men måste gå o lämna in den snart! Kan inte ens räkna hur många gr jag lämnat in mina datorer, stackars mina päron. Nej nu ska jag rulla till gymmet o hoppas att inga jobbiga pratglada människor är där, puss på er!

<3


jag saknar min solstråle, längtar till vecka 2!
är han inte världens sötaaste!?


Hemmakväll.

Ikväll blir de en hemmakväll, är ensam hemma så de är riktigt skönt. Har köpt lite godis o hyrt film. Måste ta ett bad för mitt hår ser förjävligt ut, lockaoplatta+snö+dans+100literhårspray+sova=nooot good, haha. Har typ inget o säga, men jag läääääängtar till imrn för jag ska se harry potter :D haha jag älskar harry potter! aaaja ha en super kväll nu<3


knarkar den här låten just nu.


Lördag

God morgon!
Igår mötte jag caroline o vi sprang runt till flera donken i stan men alla var stängda. Tillslut hamna vi på det vid kungsan o socialiserade oss, haha. Efter drog vi till nype där vi mötte upp hanna, tova o tovas kompis. Hade allafall skitkul hela kvällen fast mina fötter ser ut som jagvetintevad. Tur att jag har min privat chauför som hämtar mig, haha. Hamna i sängen ngngång runt 5 o vaknar 7 av att ngn står o skottar hela gången utanför huset jag blev så arg att jag börja gråta, haha. Händer alltid när jag är övertrött. Idag vakna jag typ nyss o ska jag åka till min syssling i sumpan som fyller 17år :) blir kul o träffa henne eftersom vi aldrig typ ses. Har bara ååångest för de där me tårta.. haha. Jag gillar inte tårta, bara min mosters :) puss på er!


Fredag!

Har haft fullt upp så har inte hunnit blogga. Igår beställde jag min studentmössa :D O Snart ska jag möta upp emelie o lisa o säkert några fler, vi ska till sacomässan i älvsjö. Jag vill inte dit för då får man bara ångest för att man inte vet vad man vill göra efter gymnasiet, hah. Lite blandade känslor inför studenten. Ikväll ska jag allafall gå ut med mina flickor så de blir kuul :) Juste jag har namnsdag idag så jag fick ett par byxor o presentkort av mami, så gulligt :D pusss!

Tisdag

Idag har jag ledig, aelr de var en lögn. Jag har bara en lektion så jag rättare sagt tog ledig, hah. Ska snart åka in till svampen o möta upp caroline, vi ska fotograferas. De ska faktiskt bli super kul :) Vi hörs senare, pussis!

Farsdag!

God morgon!
idag är de farsdag o jag har köpt en väska o klocka till min pappa :) Annars ska jag inte göra ett skit idag, mamma försöker få mig att städa mitt rum men jag vägrar, haha. Mina ben är alldeles slut så jag ska kolla film hela dagen o sen ska jag på middag hos mormor o morfar som vi alltid gör på farsdag.
puuuuuuuuusss!


Lördag.

Igår skulle jag ju chilla men de gick inge vidare, jag blev uttråkad o drog till gymmet o sprang en timme. Sen kolla jag på sex&the city 2 som var händelselös. Började lördags morgonen (snarare eftermiddagen) på gymmet oxå. Efter drog jag till stan o hade lite ärenden o så stötte jag på min hannie så jag fick agera smakråd åt henne. De gick inge vidare för jag älskar svarta/bruna/grå kläder (haha låter som en emo), o hanna älskar färg så de sluta me att jag köpte ett par rosa örhängen som är den ända färgen som är aweesome! Nu ska jag ha myskväll me mami, vi ska se robin hood. Puss på er!

Chillkväll.

Varit o hyrt film, unna mig läsk o massa godis, kom igång igen me träningen i veckan så de passar bra, hah. Fast jag blev förbannad när inte fanta wildberries fans :( menmen så skönt o bara vara själv och ta de lungt en kväll, fast jag ska iofs ta de lungt hela helgen för en gångs skull. Inge plugg o inga måsten, loovley!


haha innan någon utekväll för någon vecka sen :D


God morgon!

Igår var jag ute o flängde hela dagen så kom inte hem förens 10. Skola, pluggfika och även ett träningspass. Jag har bokat upp tusen saker nu fram över så jag blir sjukt streeessad. Haha på tal om de sitter jag ändå och ska boka harry potter biljetter nu :D aja nu måste jag börja fixa mig osv, fast jag börjar inte förns 12.40 & bara slapp lektioner :D Helgen blir bara lungt, pallar inte gå ut eller ngt. puss på er!

Onsdag

Skola i 8 o en halvtimme är inte o leka med, jag är slut. Hade projekt tid så de är kul, vårat projekt kommer bli grymmt ;) Juste igår bokade jag o några vänner en resa me galaxy i juuul, så jävlaa roligt! :D fan jag tänkte ladda upp bilder men sen kom jag på att jag sitter vid mammas data, aja vi tar de en annan gång nu måste jag ta en liten powernap ist för att plugga, en mkt bra idée. puuuuss!


tisdag

Hade bara en lektion i skolan så jag har varit o tränat o nu skulle jag kolla på förra veckans desperate, men det kostar pengar, fan vad förbannad jag är, haha! Ska snart klä på mig o dra ut i snö stormen o vänta på bussen som aldrig kommer komma för den jävla snön o åka till tandläkaren, 5gången på 2 månader, gissa om jag är trött på de -.-' pussss!


London i bilder.


Covent garden.

Piccadilly circus

Älskade mami & london eye (fast vi åkte aldrig den)

Big ben

Piccadilly circus igen.


Tower bridge

Harrods


Utanför Royal opera house, såg balett där. Var även på Lion king men har inten bild från det.


British museum

That´s all


Måndag

Idag har varit en trött o lång dag, men jag får skylla mig själv eftersom jag fastna inför one tree hill igår natt. Fick vet flera roliga saker idag så de blev bättre då. Blir bl.a klirr i kassan eftersom jag varit så duktig i skolan. Ikväll blir det chilla o ska kolla på "ung o bortskämd" me mami. Nu blir det en varm dusch, frös ihjäl idag.. puss på er!

Helgen & halloween bilder!

I fredag drog jag o caroline o föra hos mig nu, som tydligen blivit tradition. Sen mötte vi hanna o drog till något ställe där carros lag djurgården(usssch, haha) hade avslutningsfest. Efter de drog vi till softbar, kvällen var helt okej men jag var så trött så jag var inte på topp direkt. Jag o carline somna på perrongen, haha. Sen koka pasta vi pasta kl 4 o somna direkt. Sen hela lördagen låg vi i sängen o kolla film, åt godis o käka pasta. Hur mysigt som helst! Åkte sen till mina förädrar till vårt hus i nacka o bara chilla & idag var det släktkalas.

eftersom jag varit i london har jag inte sett dom här bilderna förns i helgen, men här kommer bilder från min halloween som var hur grym som helst! :)








hah min absluta favorit bild!



En vecka o tre dagar senare.

Inatt kom jag hem från london. Börjar att visa vad jag shoppat :)
btw om ni ska till london, besök primarket har aldrig shoppat på ett billigare ställe!

1. Morgonrock från primarket
2. Sockor, strumpor och strumpbyxor från primarket
3. T-shirt från david and goliat
4. Jeans från Abercrombie & fitch
5. Uggs från ugg
6. Kofta från primarket
7. Kofta från primarket
8. Mjukisbyxor från juice cauture
9. Väska från marc by marc jacobs
10. Puder från cliniq


RSS 2.0