Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Jag skulle ta körkort, köpa mig en resa till ngt varmt land på obestämt tid, göra en operation, förstora min överläpp och sen skulle jag spara resten tror jag.

humor på hög nivå

Asså jag har gråtit av skratt, de är helt fenomenalt! En kompis gjorde den åt en annan kompis, caroline :)
http://fuldans.se/?v=rmmownnell

Söndag.

Blev en fika me min carro på fåtäljen, ytterst mysigt. Även fast jag råka bli 30 minuter sen, men jag skyller på sl... juste idag prova jag en ny stil mittbena (aelr mittbena för att vara maja) o nästan inge mascara, jag vill förändras så de var de ända jag kom på, haha. Vill ju färga håret men tills studenten ska jag vara blond iallafall. Men de var faktiskt snyggt så jag kanske ska köra på de? Just nu sitter jagallafall  inne på ginza o cdon nu har ju kollat klart alla greys anatomy avsnitt på 83 timmar på en månad så nu har jag abstinens efter tv serier, haha de är inte långt ifrån jag beställer hem alla lost o desperate housewives avsnitt eller one tree hill sänsong 5. aja nu börjar solsidan som btw e mkt sämre än säsong ett, puss!

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Oherregud, jag har ingen aning vilken typ av kille jag faller för. De är extremt olika, men min mamma har sagt att typ alla killar hon träffat som jag varit "på g" elr ngt har varit snaggade så, haha.. men de är inget som jag tänkt på, så länge han inte har lägre hår än axlarna, BIG NONONO..
Bara han får mig att skratta, för mig är de nästan allt. Sen ska han ha ett eget liv eller vad man säger, jag tror ni fattar. Sen såklart charmig, ärlig, omtänksam osv som alla säger.

fika tiiime.

Idag skulle jag plugga men fika lät mer lockande så nu ska jag dra o möta upp min bääästavän carrro, har inte träffat henne på år och dar, hon var i miami sen var jag i berlin o sälen osv.. aja jag måste skynda mig massor nu för jag ska vara i stan om 45 minuter o jag har inte ens börjat fixa mig, haha som tur är jag o carro experter på att vara sena så hon förstår mig. puss på er!

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Lättaste frågan hittills, pengar såklart! Pengar till studenten, pengar till att resa i sommar, pengar till körkort med lite mer pengar skulle livet vara lite lättare. Haha annars måste jag säga att just nu villjagl ha greys anatomy box 7 ska komma ut nu, herregud som jag grät i går i slutet av säsong 6.

Lördag.

God morgon!
Vaknade nyss och sitter o lyssnar på break your heart, funderar på att plugga men de låter inte så lockande.. Ikväll ska jag allafall ut i skogen till viby för att andreas fyller 19år idag, så jag hoppas på en rolig kvälll :) har inge mer o säga, puss!

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Mina mål just nu är att inte gå ut gymnasiet med några IG sen vill jag jobba och resa. Helst vill jag jobba som aupair i usa ett år men för de måste man ha körkort och jag är så ointresserad av bilar o körkort så att de inte finns, så jag vet inte riktigt hur de ska gå till. I framtiden så vill jag bo i något varmt land några år, miami vore ballt.. sen såklart ska jag tjäna mängder med pengar ;)

Fredag!

Bara 6 timmar o 30 minuter kvar, hah jag räknar ner tills jag får helg.. Har massa plugg i helgen men jag längtar ändå sjukt mkt. Ikväll ska jag köpa ben & jerrys o spendera kvällen alldeles själv. Somnar ändå bara på fredagar om jag gör ngt, hah. puss!

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Min favorit årstid är sommar, typ som alla andras. Älskar att man är ledig och slipper frysa ihjäl bara när man väntar på bussen, slippa vinterkläder, att kunna umgås ute, ja det är väldigt lätt att älskar sommaren.

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

En person som jag skulle vilja träffa är lady gaga

räkna ner

81 skoldagar kvar till studenten, jag längtar.. jag ville bara säga det.

Berlin del 2

Berlin bilderna del 2, det är mina vänners bilder men jag hoppas de är okej att jag snor dom :)
PUUUSS!

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.


10 fakta om mig.
1. Jag hatar att klippa mig
2. Jag gillar inte färgglada kläder.
3. Världens bästa serie är desperate housewives
4. men de värsta jag vet är simpson, family guy & southpark.
5. Jag har tvångstankar att jag måste räkna
det jag äter och det måste alltid vara ett jämt tal.
6. Jag älskar låten Taio Cruz - break your heart
7. Det finns ingen godare dricka än colalight.
8. Jag älskarälskarälskar rosa.
9. Jag skulle nästan kunna leva på hallon.
10. Jag är faster åt världens underbaraste barn.

 


Lördags natten.

Var uppe klockan åtta och fick skjuts till skolan, hade några lektioner för de var öppethus. Jag överlevde för att niklas följde me mig till min hatade matte D lektion, stort tack! haha. Sen åt vi lunch i skolan me några andra alldeles för längre. På kvällen var jag så tog jag pendeln till huddinge för att möta upp moa och caroline, vi skulle hem till isabell. Hade jättetrevlig kväll med nytt folk, alltid roligt med nya ansikten. Vi körde massa frågespel, snackade, jag har aldrig osv. Kvällen slutade me att de bara var jag, caroline, moa och isabell som var kvar och vi började spela monopol klockan 3 på natten, 4 timmar senare ligger isabell o sover och jag o moa är utklassade av caroline, inte kul.. Då bestämmer vi oss för att dra hem och kommer precis hem till 9 då mami gjort frukost sen somna jag sittandes i sängen. Ikväll blir det en väldigt lugn kväll, puss på er!

Lista

Tänkte bli bättre på att uppdatera så ni får veta lite saker om mig :)

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.


skolan

Sitter i skolan och har foto, har heldag idag men fick skjuts till skolan så de var skönt. Har kommit in i en jobbig period nu när jag bara sover dessutom åt jag gammal pasta carbonara så jag mådde illa hela kvällen, haha.
Men nu kommer berliiiin bilderna allafall del ett :)
PUUUUUUUUUSSS!

onsdag

Jag vet att jag suger på att uppdatera men eftersom jag har varit dödstrött o skolan bombaderat mig med saker har jag helt enkelt inte orkat. Men ikväll ska jag berätta om berlin och sälen + biler :) puss!

jag är hemma.

Jag har inte hunnit suttit framför datan någonting. Har varit för upptagen med min älskling simon o allt annat i sälen! Berlin var grymt kul, ni får bilder o allt senare, nu är jag för trött.. puss!

Byyye

 


BERLIN

Eftersom jag ska upp kl 3 inatt för att åka till skavsta me towa o caroline där vi ska möta upp dom andra. Ååå sen draar vi till beeeerlin :D Både flyg och lägenhet 4 nätter (en riktigt fin o nära tunnelbanan) går på cirka 1000 kr är inte det ett riktigt klipp!? Det kommer bli så jäkla grymt! Sen på måndag när jag kommer hem kmr morfar o hämta mig så ska vi åka 70 mil till sälen, kmr ta gaalet lång tid. Menmen jag slipper skolan, bästa slutet på ett lov någonsin! Längtar till jag får träffa min simon, han är så galet underbar. Jag ska lära hnm åka skidor men vi ska bara åka i lilla backen enligt hnm, haha. Aja men innan tisdag blir det inga mer inlägg och sen får jag se hur de blir om jag orkar ta me datan me mobilabredbandet de krånglar som in i helvete, nu måste jag sluta babla på, puss på er!

Tisdag.

Idag har jag hunnit med massa, käkat lunch me mami, köpt lite små saker, hämta pengar, växla pengar, ladda SLkort, plugga, skrivit ut boardingkort, köpa tårta, få resväskan av morfar osv. Så nu kan jag äntligen börja packa men har redan haft stora-pack-krisen för allt inte får plats! Asså jag är verkliiigen taaaggad för berliiiin, kommer bli heelt galeet :D Har bara trääffat hälften som ska me (känner igentligen bara caroliiiine), vi är 7 tjejer som åker men eftersom jag aldrig haft svårt för att socialisera mig så bliiir de aaaawesome! Idag fyller min pappa år så nu ska vi fira hnm, puss på er!

söndag

Idag är det inte min dag, har mått dåligt och varit trött hela dagen. Ändå åkte jag till norrtälje och fira min kusin som blev 19 igår, herregud vad tiden går fort.. Nu sitter jag o panikar för på torsdag drar jag till berlin och på måndag sälen, jag har ingen koll alls igentligen. Haha. Måste hinna med massa saker innan, jag är sjukligt stressad. pusss!

nyårsdagen.

Igår var en lugn kväll hemma hos mig. Jag, Towa, Caroline, Filippa och Hanna lagde trerätters middag och blanda lite drinkar bara. Sen så spela vi spel och tvspel, haha. Men de var riktigt mysigt & så trotsa vi snövädret o gick till slaktarbacken i solna :) Idag har jag o caroline bara legat i sängen, käkat godis, scones, och skrikit singstar, det spelet är fantastiskt, haha! Eller så är det hon & jag som sjunger så fantastiskt, jag kan inte bestämma mig. Caroline drog nyss o mina föräldrar kom nyss hem så de blir riktigt mat. Pusss!

RSS 2.0