onsdag

Är i skolan, ska snart luncha me mina fina vänner niklas o hanna o sen säkert någon mer. Har halvdag men sen duktig som jag är ska jag gå på matteresursen o ikväll äre bara chilla o packa som gäller. Har inte mkt mera o säga, vi hörs senare bitches ;) <3

tisdag

Kort dag idag, så jag har nyss ätit lunch hemma o funderat på att börja packa. Jag ska ju åka till sälen i 11 dagar på fredag. Först me carro o hanna tills tisdag, sen kmr mormor o morfar o är där tills fredag o sen kommer mami o pappa och så ska jag ta ledigt på måndag bara för att mamma o pappa vill vara där så dom kan åka skidor minst två dagar (a) haha, jag klagar inte! Så ska jag simma ikväll oxå iväg o simma, desperate är ju inte ikväll så jag är faktiskt lite ledsen :'/ haha. pussar!

Veckans värsta dag...

..blev trots allt inte så dålig. Började me två timmar data sittande, lite boring men aja. Fattar typ ingenting på programeringen ändå så då äre tur att fb finns ;) sen en timme på retoriken där vi bara satt i grupper o skulle skriva tal (hah kan tyvär inte påstå att jag var så aktiv). Lunch me carl, daniel, niklas o en osocial emilia, efter de trodde jag att jag skulle ha matte men icke, jag o emilia gick o kolla i aulan där fredrik reinfeldt talade. Jag blir glad för allt som gör att jag slipper matten så :) sen var min lärare i fysik sjuk så jag o niklas roade oss me att söka på eniro vart vi bodde och niklas tyckte de var pinsamt för jag kunde inte bestämma mig i vilket hus jag bodde i, haha! O så tillslut en timmes ofattbar kemi b o så fick vi sluta tidigare, såhär bör varje måndag vara! Bara tre halvdagar kvar o sen loooooooooooooooov, love it! Ikväll äre ju top model o svenska hollywoodfruar, de får man inte missa. pussis!


måndag!

Har ju inte varit i skolan på 5 dagar nu så de tog imot imorse när klockan ringde kl5. menmen det var bara att gå upp, hatar måndagar för de är ända dagen jag går heldag -.-' Jag kan ju alltid glädja mig me att vi är lediga på fredag :D Då åker jag, carro o hanna till min stuga i sälen!
PUSSPUSS!

söndag!

Hej på er!
Det var jättetrevligt igår. Vi gick på helens krog och jag åt lax tacos, så sjukt gott! Sen åkte vi till karlaplan o gick på teater, vi såg bruden som visste för lite. Den var faktiskt riktigt rolig även fast jag inte gillar pernilla wahlgren. Just nu håller jag på att rensa min vhs band, jag har över 200st så de är endel. Ska snart gå ut oxå så vi hörs när jag är tbx. puss!


God morgon!

Vaknade nyss o sitter o äter jordgubbar till frukost, så gott! :)  Ska duscha o fixa mig snart. Sen ska jag o mamma åka till stan o träffa mina kusiner ida och julia och deras mamma. Vi ska ut och äta och gå på teater. De blir kul eftersom vi inte ses så ofta, menmen nu måste jag städa rummet o sen skölja ur silvershamot, pusss!

I´m still sick..

Mår mkt bättre idag, men vågar ändå inte gå till skolan för jag vill bli helt frisk så jag kan börja träna igen. Det ända är att jag tapat aptiten nu när jag varit sjuk.. Lever typ på apelsiner o mjölk me björnbär elr hallon, haha. Synd eftersom jag ville hem till hanna ikväll :( Ist ska jag kolla på alla tre sagan om ringen filmerna idag har jag bestämt. Alla som känner mig vet ju att jag ääälskar dom filmerna!


.




p.s ville bara säga grattis älskade filippa på din 18års dag!


God morgon!

Jag har lite feber, men jag ska trotsa den o gå ner till centrum idag. Det är bara tvshop o gissa o vinn pengar saker på tv så jag ska gå o hyra några filmer, antingen upp, 2012 elr nya american pie, hmm vi får se. Ska köpa lite björnbär oxå :) haha! De e rätt skönt o vara hemma men tråkigt som faan. pussisar!

övertråkigt

Jag har kollat på film, sökt jobb o legat framför tvn hela dagen. Man märker att jag är sjuk för jag gråter åt allt, haha. Stannar hemma hela dagen imorron oxå, jag som vill träna :( Jag har så tråkigt här hemma, de ända som är skönt är morgonen när man kan ta de lungt o kolla på vakna me the voice.. men ändå vakna jag jättepigg 5 imorse.


puuuss!


sjuk...

Jag är hemma o är sjuk, just so u know. jag har skittråååkigt...

en liten present

Mamma kom hem nyss, hon har varit borta ett tag så hon hade med sig en parfym hem till mig o 10 paket tuggummi, gissa om jag blev glad! Britney spears fantasy luktar så sjukt gott :D


tisdag

Varit i skolan idag, ätit lunch me miranda o alla andra, riktigt roligt! Sen drog jag o träna, o nu ska jag ner o handla lite smått som jag behöver. Ikväll ska jag bara vila o kolla på desperate för jag mår inte rikigt bra, hoppppas verkligen inte jag börjar bli sjuk :/ <3

tandläkaren o fika.

Det gick jättebra hos tandläkaren, sen åkte jag o träffa caroline för en fika så de var super mys! Jag gick hem o nu sitter jag o väntar på att hollywood fruar ska börja, pussssar!

brunett..

Jag har fått någon idée i mitt huvud att jag ska bli brunett, ganska mörkt. jag har tänkt på det ett tag nu. Jag har ju varit blond hela mitt liv så de kanske skulle vara kunna vara kul? men jag är så jäkla rädd att jag ångrar mig o kmr sakna mitt blonda hår. För jag kan inte färga tbx de på ett x antal år eftersom mitt hår kommer gå av då :/ hmm..
JAG VET INTE, HJÄÄÄLP MIG, skulle jag passa?!


De här är ju typ min hårfärg idag, beroende hur
 mkt silvershampo jag använder, haha.
kanske bara ska färga utväxten som vanligt elr?
åååh ilandproblem -.-'


God mogron!

Sitter i min uuunderbara skola just nu *hosthost*. Har programering o fattar inte särskilt mkt dessutom är de ju måndag morgon. Jag försökte söka sommarjobb igår men där jag vill jobba så var man tvungen att vara 18 bara för att söka jobbet även fast jag är 18 i sommar, jag blev så iiiiirriterad.. aja idag går jag inte  heldag som tur är för jag ska till tandläkaren på eftermiddagen, så de är ju lite posetivt allafall! Vi hörs ikväll sweeties!

Juste gjorde en smoothie imorse, som min fina kusin tipsa om.
~En banan
~En pressad apelsin
~En kiwi
~En bit annanas
efter de mixar man bara allt, snabbt att göra, gott och nyttigt!


söndag!

God natt!
Idag har jag inte gjort någonting, legat o kollat på the green mile och nyckeln till frithet, sammanlagt över 5 timmar, haha. Men det var riktigt skönt, har ju inge läxor/prov på hela veckan så :) sen gick jag o träna två timmar, spääänande dag! Har pratat i telefon me min bästis carro om att åka till sälen på påsken, de vore sjukt kul! Nu börjar johan falk igen så byyyebye bitcches! puss!


Filmer från sportlovet


jag bjuder på de här:) 
har flera men jag vet inte om steff vill att jag lägger ut filmer på
när hon bl.a sjunger o låter som en säl/katt, hhah<3333333333


Lördag.

Har varit o shoppat idag. Köpte bl.a ett torr shampo, har aldrig provat de innan så jag hoppas de funkar. Sen åkte jag o simma en timme och efter de gick jag hem, jag är så duktig :) Nu måste jag städa rummet o sen ska jag ringa lite vänner, puss på er!


hoppas den är bra, ngn som vet? :)


Hej på er!

Vaknade halv åtta, så sjukt :S så sen dess har jag legat o kollat tv. Nu ska jag åka och simma, sen får jag se vad jag hittar på efter :) puss på er!

God morgon!

Freeeedag idag, som jag tror ingen missat ;O Jag ska bli bättre på att blogga men datan krasha ju sen dom två senaste veckorna har jag helt enkelt inte haft tid. Håller på att fixa mig o ska snart laga lite lunch och dra till skolan. Sen ska jag till nk o köpa "godis", elr jag äter ju inte godis (på hela mars) men dom har världens godaste torkad frukt där :)



saknar min lilla gullunge <3


Bilder från sportlovet























bättre sent än aldrig, senare kmr film/filmerna ;)
PUSSPUSS!


tisdag

Dagen började bättre än väntat, somnade igår när jag plugga så jag trodde provet skulle gå åt helvete, men jag tror de gick bra :D Slutade halv 12 så jag gick o träna två timmar o nu ska jag möta mamma i centrum. Ikväll är de desperate som jag ääälskar! pusss!

God morgon!

Fick veta att min första lektion var inställt, men aja fick närvaro allafall men det känns lite surt. Går ju från 8 till 4 idag så och sen måååste jag hem o plugga för ett prov :/ mkt mer händer inte idag. puuuuuss.

Hemma igen!

Nu har simon, bror o sussi åkt, saknar redan min pojke (haha han är så söt o kallar mig för "min flicka")! Kan berätta en till rolig grej simon sagt när vi var på promenad i solna. Simon är översocial och frågar varenda människa han möter vad han/hon heter.
sussi: simon vi möter så många människor här, du kan inte fråga alla.
simon: vad heter han då? (pekar på en svensk man i 50-60års åldern)
sussi: Jag vet inte, vad tror du då? (succkar)
simon: hmm.. darin kanske.

haha så sjukt roligt.

Idag har jag varit i stan me caroline, vi gick från tcentralen till slussen och fika, sen tillbaks till tcentralen. Där gick vi runt i affärer, jag kollade efter svarta ballerina men jag kunde aldrig bestämma mig, haha. Köpte även lite sommriga nagellack. så gick vi runt mest o snacka och käka nötter, sen gick jag från tcentralen o hem till solna och nu ska jag kolla på blåsningen o ha ångest för att jag inte pluggat ngt.. pusss!

Söndag

Jag har försökt nu en halvtimme o ladda upp bilderna från sälen, men alla blir åt olika håll osv :S så jag tar i tu me de senare, haha. Igår var jag, mamma, pappa, storebror, simon, sussi, mormor, morfar, ida, julia, per och magda på resurang på djurgårn. Det var jättemysigt och god mat! Sen åkte jag hem o träna och bara kolla på melodifestivalen, jag tyckte att salem elr erik skulle vunnit, men aja..
Imorse kom simon in till mig och la sig i min säng så lyssna vi på melodifestivalen. Roligast är när man är på toa o så försöker han komma in så säger man "jag vill vara ifred just nu", då säger han "går det bra?", de är så himla gulligt o jag garvar alltid åt de. Och vet ni vad han kallar mig för "faster majsan", haha de e så jävla fuult :P Nu ska jag börja fixa mig sen ska jag in till stan för att träffa caroline, har inte sätt henne sen alla hjärtans dag så de blir underbart!

Fredag

Försökte skrivaett inlägg igår men det försvann hela tiden så jag gav upp. Har allafall fått tillbaks min dator nu, och allt är kvar på den :D Igår var jag bara i skolan, träna och restaurang. Idag hade jag jätte lång sovmorgon så jag busa me simon hela morgonen. Nu är jag i skolan och sen ska jag möta sussi i stan o sen ska vi gå till mammas jobb och så ska vi gå på restaurang och på teater. Blir inte mkt mer uppdatering idag men i helgen lovar jag bilder o filmer från sälen, men jag måste fråga steffi först vilka filmer jag får lägga upp, haha ;) pussar!

Onsdag!

Hej på er!
Dålig uppdatering och bilder för min dator är sönder, just nu är jag i skolan. Igår kväll duscha jag o simon är så söt o hjälpte mig att tvätta och torka håret, sen  kollade jag på desperate housewives då kmr simon o knackar på min dörr o sätter sig i min säng och lyssnar på timotej, han är världens sötaste unge! Idag ska jag hem till mormor för hon fyller 80år sen ska vi till arlanda och hämta min kära bror.
pusspuss!


tisdag

Var i skolan o hade bara två lektioner, sen åkte jag hem o mötte sussi och simon i centrum. Vi käkade tsm o gick i affärer, nu är jag hemma o är helt död. Väntar på att mami kmr hem så jag kan gå och träna sen. puss på er!

måndag.

Heejsan!
Idag började ju skolan, så nu sitter jag här osminkad o galet trött.. Har lång dag idag men det blir roligt o träffa alla människor :) Sen kommer pappa o hämtar mig så ska vi åka till arlanda och hämta sussi och simon. Så de blir kul o träffa dom :) Men nu ska jag väl vara liite aktiv på lektionen, puss på er!


söndag

Idag har jag bara sovit, varit nere i centrum o lämnat in min dator och varit o tränat i två timmar. Hoppas att den går fort att laga plus att dom kan rädda allt. För min andra dator (som jag sitter vid nu) är heeelt fuckad.. Nu ska jag duscha och ikväll ska jag bara vara hemma och ta de lugnt. puss!

Hemma igen!

Heej på er!
Min dator krasha första dagen i sälen så både jag o steffi har varit datorlösa en vecka. Men vi hade stenkul ändå. Vi har bowlat, sätt alice i underlandet, varit i norge, jag har åkt in i ett x antal granar, vi har ätit ontyttigheter i massvis, så har vi naturligtvis åkt skidor. Nu är vi äntligen hemma o jag sitter o skriver på min gamla data som har råkat ut för en terroratack elr ngt. Så jag vågar inte ladda upp några bilder o så på den. När min bärbara data är fixad ska ni få se många bilder o filmer, men vet inte när de blir, ska lämna in den imorron o jag hoppas verkligen dom kan rädda mina låtar o mina över 10000 bilder.. annars får jag panik, aja jag skriver mer i skolan på måndag kanske imorron om datorn sammarbetar. Här är tre bilder på mig o stephanie från första dagen, hoppas ni kan se dom eftersom min data är cp kan jag inte se dom :/ puss på er!




RSS 2.0