Paus,

Jag har varken någon tid eller lust till att blogga så jag tar en paus, kanske föralltid eller bara en vecka. I don´t know.. Dessutom hatar jag min design oxå. Drar till london på söndag så jag längtar som fan! Ha de så bra :)
puss på er!


fredag

Börjar inte förens kl 2 idag, sjukt skönt! Sen har jag lång helg, bara de att jag inte mår bra alls. Ska bara stanna hemma o äta räkchips o kolla på one tree hill säsong 3 igen o gråta lite till, haha! Den så sorglig så jag kan inte hjälpa de.. aja puss på er!


Söndag!

Nu är jag hemma! Varit på dop i övik i helgen för Lukas skulle bli "dopad" som simon säger, haha. Saknar redan min älskling! Lekt med honom hela helgen o han var så söt o kom till min säng i natt o sov :) Nu är jag allafall alldeles slut, glad att jag inte har något jobbigt planerat i veckan, första veckan i skolan utan prov :D <3


Torsdag!

Idag har jag varit i skolan fån 8 till 4, åkt till solna c och fixat lite sen har jag bakat i tre timmar. Haha jag knarka kaffe idag o jag som hatar kaffe. Jag är alldeles slut, me tanke på att jag sov 2 timmar inatt.. men imorgon ska jag sova i bilen hela dagen o tagit ledigt från skolan oxå. Ska till övik över helgen, mitt brors barn ska döpa sig. Ser fram imot och träffa alla där uppe! :)

Vi hörs efter helgen!


lill lördag

Igår var jag på patricias för att fira min bästavän carroo. De var superkul o god mat! Sen drog jag, isabelle, caroline, carro o massa av carros kompisar till collage, så de var roligt de me :) Drog hem halv 3 typ o då kom pappa o hämta mig, så snällt! Bara de att jag har prov idag + att jag fick 2 timmars sömn inatt så idag ska jag droga mig själv me koffein. Men jag borde fan få pris för att vara i skolan 8.20 o slutar inte förens 4. Har lovat mamma o fixa massa saker för imorgon drar jag till övik, jag som tänke träna, hah lycka till lixom.. aja
pusspuss!


Tisdag

Jag är inte den bästa på att blogga nu men skolan tar upp all min tid! Idag ska jag bara plugga, sen imorgon ska jag till båten "patricia" o käka o sen ska vi ut eftersom min bäästavän fyller år, så de blir super. Bara de att jag har prov dagen efter så jag kommer typ dö. aja de ordnar dig! puss på er!

RSS 2.0