Lördag!

Heej!
Imorgon åker jag hem så då blir de lättare att ladda upp bilder o uppdatera osv. Kan visa då lite av vad jag shoppa dom senaste dagarna, köpte ett linne i riga som jag är kär i. Skönt o komma hem allafall, men jag ska jobba nu i tre veckor så de är väl inte så kul. Tycker de e komiskt att jag har läsare kvar så tråkig o dålig uppdatering min blogg haft i sommar, men jag ska bli bättre ;)
pussssss!


Riga.

Idag ska jag åka till riga, fast bara tills fredag. Pappa ska skjuttsa mig kl tre men jag har inte packat, duschat elr ngt så jag är lite stressad. Vi hörs när jag kommer hem, pussis!

btw så dog min underlat pingu förra veckan, han blev typ 10år :(

God morgon!

Har precis varit o plockat hallon till frukost, så sjukt gott! Snart ska jag åka in till stan för att träffa carro. Men vetefan om jag ska sminka mig eller ha shorts elr långbyxor, hatar de här vädret först äre jättevarmt sen blir de regn, moln och blåst på samma dag. Gud vilka problem jag har, hah..

Loove yah!


Update

Igår åkte jag viking line över dagen, slutade me foundation från cliniqe, 3 mascaror från lancome, vita converse, lite godis, vodka o ngn likör men hon vägrar köpa bacardie brezer, haha knäppt. Nu har filmen redan börjat så vi hörs imorgon babes!

senaste veckan

Mer än en vecka sen  jag skrev i bloggen, men jag hade fullt upp när simon var här så de fanns inte tid eller ork. Skriver lite kort vad jag gjort den senaste veckan

Onsdag: Var hemma hos filippa hela dagen & kvällen me carro o carro, super mysigt! Filippa hade även köpt två starburst till mig när hon var i usa för hon vet att jag älskar såna :D sen mitt i natten kom simon, henrik, sussi och lukas till oss.

Torsdag: hände inge speciellt, mer än att jag, simon o pappa var i solna.

Fredag: Min älskade mami fyllde år! Så vi var i nacka fourum o köpte present till henne o käka. Sen på kvällen mötte vi mamma o så tog vi båten till waxholm o åt där.

Lördag: hände inte speciellt, mer än att vi var i velamsund (stavning?) o käka o kolla lite på hästarna.

Söndag: Mormor, morfar, per o magda kom o ut till nacka o fira mamma.

Måndag: Vi var på gröna lund, jag, mamma, pappa, simon, lukas, sussi o henrik. Åkte nya barn bergodalbanan tåget, elefanten, karusellen osv.. hah simon tyckte d var super kul allafall :) Fick även min bror att åka bergochdalbanan me mig trots att han inte gillar åkattraktioner.

Tisdag åkte dom hem på så hela tisdagen o onsdagen har jag tagit de lungt, solat o kollat film osv. Det har gått i 180 hela veckan så jag är slut. Även fast de är superkul att dom är här så är de faktiskt på krafterna o leka me en treåring hela tiden, dessutom sov han i mitt rum. Sussi bah "att ta hand om simon o lukas är nog de bästa preventiv medlet", haha.. Nu ska jag ut och springa o ikväll ska jag o mamma o pappa till waxholm igen o käka.

simon på gröna lund.

lukas, bara 3veckor gammal.




onsdag!

Jag ska snart åka över till filippa me carro så ska vi vara hemma hos henne idag, hon har pool så de passar ju perfect i dena värme :) Sist jag träffa filippa var typ 2 månader sen så de blir kul! Sen ikväll kommer ju min bebiis simon! Längtar så mkt efter hnm. Synd bara att de ska åska imorrn, men aja man får njuta nu så länge de går! Haha jag klagar ju alltid över vädret... Ne nu ska jag klä på mig, skönt att de bara tar 15 minuter till filippa. puss på er!

stan

Ska snart ta bussen in till stan. Ska käka me mami o efter de ska jag träffa min söta carro. Vet bara inte vad jag ska ta på mig, de är ju så jäkla varmt o på bussen ska vi inte tala om.. Vi hörs när jag kommer hem!

Graaatttiiis på 18års dagen caroline, saknar & älskar dig!

God morgon!

Idag har jag några ärenden på stan. Men innan de ska jag duscha o fixa mig o packa. På onsdag kmr min älskling simon till sthlm, gud så jag saknar den sötnosen! Självklart kmr min bror, sussi och "lukas" oxå :) Vi ska bo på vårat landställe i saltsjö-boo (nacka), skönt att de bara tar 30min till stan så man kan umgås me vännerna men ändå ha jättestor tomt och havsutsikt. Just nu äre typ 30grader i lägenheten så jag döör typ så jag åker nog ut till nacka ikväll, hah asså jag kan verkligen inte bestämma mig för jag såg på vädret att de skulle regna imorn i sthlm :O
Puss på er!

bild från förra tisdagen när jag var på twiligt movie night


shopping i örebro

Var i örebro i veckan, har ingen koll på vilken dag men här är lite vad jag shoppa.




i´m back!

Nu är jag i älsklade sthlm igen, ligger o chillar framför tvn. Men vet ni vad jag fått? jag har typ fått en muskelinflamation i överarmen. Så jag har varit på droghandeln o köpt massa krämer o voltaren. Ska besöka en läkare snart men de är ju så jävla långa väntetider -.-' pusssss!

Sthlm!

Imorgon åker jag hem till älskade sthlm igen, har tröttnat så på att vara på landet! Men de är ju skönt me havs tomt när de är så vart. Fast någon dag i veckan åker jag till vårat landställe i nacka för på onsdag kmr min älskling simon dit :) sen ska jag ju få se "lukas" för fösta gången (dom har inte riktigt bestämt sig för namn än). Men nu är de frulle som gäller o sen ska jag kolla på greys anatomy! Dessutom ska jag till tippen me pappa oxå, igår tvinga jag pappa o morfar riva ut hela vinden, har bestämt att jag ska sova där uppe för de mkt mysigare, puss på er!

God morgon!

Igår var jag i örbro och shoppa :) Hittade dock bara ett par beacha jeans leggins, jag hade inga jeans leggins förns för 2v sen o nu har jag tre men dem är så mkt skönare har jag upptäckt, hah! Juste i förrgår var jag o mami inne i en affär i köping o jag köpte filmer dom två första one three hill boxarna, bring it on och sen 4 barnfilmer till simon för 80 kr, jag var helt lycklig när jag kom ut! De är ju ingenting för 5 filmer och två serier.. Idag ska jag bara sola o bada om vädret tilllåter de, sen på söndag åker jag hem till kära sthlm igen! Gissa om jag läängtar efter min säng och mina vänner :) <3

uppdatering!

Skriver mer om veckan senare, idag har jag varit o shoppat m mami (visar oxå sen) & nu ska vi käka, men jag lever allafall, bara de att jag suger på att uppdatera. puss!

RSS 2.0