NYÅÅÅR!

Nyår ska firas me brudarna hemma hos mig med middag sen får vi se vad vi gör. Nyår känns överskattat. Vi skulle ses för 15 min sen men som jag misstänkte rullade smsen och samtalen in att alla är sena, inte alls förvånande, haha. Men nu ska vi gå och handla mat.
GOOOOTT NYYYYYTT ÅR!

Bilder från kryssningen.

Här kommer några bilder, filippa var bättre med kamran så när jag får hennes bilder laddar jag upp några till.
'

Hemma från kryssningen.

Spårad natt för mig kan man lugnt säga, mina nya klackskor är trasiga. Roligt hade allafall mina flickor åt mig när vi är i en killes hytt i säkert en timme o han o jag blev bästakompisar enligt mig dåra, haha. sen ska vi gå och leta rätt på caroline o så går vi i korridoren och jag vänder mig om o ser killen me antingen filippa o hanna (minns ej) och frågar "vem är du?", haha asså jag blev mobbad för den hela kvällen. What happens on the boat stays on the boat så nu ska jag inte dela av mig av mer pinsamheter och händelser. För kvällen var inte lugn en sekund för mig var i säng kl 7 o så vaknar jag 10 jättepigg tyvär var ingen annan de, hah. puuuss!

Onsdag.

Idag har jag chillat hemma bara o igår var jag i rotebro hemma hos hannna me miranda, vi gjorde lite hemliga saker och hade julfika :) Ikväll blire kryssning me galaxy me bruudarna! Hoppas få se min älskling stephanie oxå för de var hur länge sen som helst vi sågs. Jag hoppas på en spårad o rolig kväll, lämna min toutch mobil hemma (har såklart en extra mobil) o bankomatkort, jag vill vara på säkra sidan, hahah. puss på er!

miranda här

Heeeeej!! :-D waaaaaaasap? Bloggrape ftw :-D mirre här. Vi har precis klippt ut typ en miljon hjärtan. Till vad kanske ni undrar? Men de får ni inte v, mohaha :-D aja nu ska vi mot bussen. Ha de bra! Over and out :-)

Julklappar.

Jag har inget bättre för mig så jag kan visa mina julklappar. Ska ha minijulafton vecka två me min bror och hans familj så jag lär väl få något då oxå. Fick en silvergaffel oxå men den har mamma så.



Greys anatomy boxen <3
pensel, nagellack, mot slitet hår och mascara.

Örhänhen, sjukt fina enligt mig!

Ögonskugge sätt från vivaladiva.

en kopp.

en grej jag ska göra me mina kusiner, pengar och presentkort.

min fina mobil med världens finaste bakgrudsbild ;)

Ingen julklapp, de jag köpte igår fast mamma betala ändå (a) haha.
De i mitten är som ett sånt rött SL vodral fast i skin och fler fack,
har alltid allt i mitt SLkort så de passa perfekt!

God morgon!

Jag vaknade nyss och eftersom jag börjar bli sjuk blir jag hemma idag, buhu :( Aja har ju mina älskade greys anatomy boxar som tur är! Igår var jag o mami i solna c, jag älskar solna c för de är aldrig mkt folk (om man bortser från 23 december) & alla saker som är slut i andra affärer finns där. Köpte rosa mjukisbyxor, en svart tröja och en mini plånbok, men inget var på rea naturligtvis. Tycker bara att 99% är skit saker på rea tyvär.. puss!

Juldagen.

Gårdagen var hur mysig som helst, lite seg bara för dom vuxna aldrig slutar prata. Tur att jag har mina kusiner, men vi var sjukt trötta så vi somna nästan framför hitta nemo, hah. Är jättenöjd med mina presenter. Fick bl.a alla säsonger till Greys anatomy (1 till 6). Giissa om jag blev glad så idag har jag spenderat hela dagen i sängen me godis och tv tittande. 83 timmar framför greys anatomy så nu har jag att göra på lovet, haha. Fick ju mobilen oxå som var en tidig julklapp och massa småsaker, pengar o presentkort jag visar er senare :) puss!

Julafton.

Julafton idag då, de känns helt sjukt att tiden går så fort. Julafton ska jag spendera som alla andra jular med mammas släkt i norrtälje hos mina kusiner. Kalle, julmat, paket och allt det vanliga. Vi hörs ikväll och jag hoppas ni alla får en julig och super bra dag :)

<3

Jag ville bara säga att jag älskar dig pappa.
Jag har aldrig träffat någon snällare än dig.

dagen före julafton.

Idag har jag klätt granen, slagit in paket, ätit i centrum me mami och pappa och handlat massa julmat. Vår gran ser ut som en katastrof, hah. Vi har ju plastgran för jag är allergisk och när jag var liten fick jag världens astma attacker när vi hade de så mami vågar inte ha de längre. Har inte varit på så bra humör idag, vet inte om jag vill berätta eftersom de är personligt, elr ja de handlar inte om mig själv.. aja nu måste jag städa så de är fint i mitt rum imorgon :) puss!

JULLOOV!

Jag vakna halv 10 o upptäckte att jag skulle gå om en halvtimme så jag stressade ihjäl mig nästan o går ner för att ta TVÅ bussar tidigare än vad jag behövde. Men ist fick jag sitta på den jävla busshållplatsen 30min i 14 minus för bussen var inställd o när jag väl kommer fram till solna station så missa jag tåget eftersom andra bussen var försenad och jag tänkte ja men de e lugnt jag kan ta 10.57 tåger då hinner jag precis men nu råkar de vara så att de tåget var försenat till typ 11.15 o då börjar min julavslutning så jag vände hem så efter 70 minuter han jag till solna station och de som vanligtvis tar 20 max. Gissa om jag hatar SL just nu... Ska på en fika nu  med min älsklings carro om SL tilllåter mig att komma in till stan :) puuss!

Tisdag

Hade lång dag i skolan idag, men hade hål med miranda och efter skolan drog vi till kista centrum igen för att fortsätta den jobbiga julklapps jakten. Men nu är alla julklappar klara, äntligen! Vi firade att vi inte hade några lektioner kvar med pomfrites på max, de var ruskigt gott o de får bli dagens middag. Juste jag glömde berätta att igår kom de några killar o fråga mig, mirre o andreas om vi ville vara med i Adam tenstas musikvideo, men de var ingen av oss taggade på. Imorgon är det julavslutning, ska pallra mig dit för att jag fick senaste tiden kl11 och förra julavslutningen låg jag hemma i svinissjukan. puss på er!

Nya skor.

Tänkte inviga dom på kryssningen. Massa alkohol (gratiiiis), flera cm klack på en båt.
haha vem vet hur de kommer sluta, haha.
Men jag älskar mina nya skor, bara så ni vet :)

Måndag!

Idag var de skola deprimerande nog eftersom de flesta verkar ha lov. Efter skolan så hamna jag mirre, linnea och andreas i sollentuna centrum i jakt på julklappar och sen tog jag, mirre och andreas bussen till kista och shoppade mera. Handlade ett par monster klackar till mig som jag ska gifta mig med ikväll, haha håller på att lär mig gå in dom just nu.. juste vill ni höra dom otroligt smarta sakerna jag sa idag helt seriöst, jag tror min hjärna tagir jullov, "2+2=3, om jag var tjej, andreas pojkvän" sen tog jag uppe en choklad o vifta i en främmandes killes ansikte , tusen gr roligare om man var me. puss på er!

Söndag

Har legat i sängen hela dagen o kollat på film och försökt att plugga. Igår var jag hemma hos Niklas med massa andra eftersom han fyllde år :) Vi käka och spelade något spel som han fick i present. Sen skulle dom flesta dra ut men de sluta me att jag, mirre, niklas och max drog ut, vi hamna på ngt förkrök ställe och sen skulle vi till the bridght men eftersom ingen av oss hade varit där innan virrade vi runt i 10 minus i en halvtimme o då var klockan 2 så ingen var speciellt taggad längre o pallade inte betala för en timme där så vi drog till mörby där jag blev hämtad av världens bästa föreldrar som gjorde tee o mackor till mig när jag kom hem, haha :) Tyckte mest synd om niklas eftersom de vah hans födelsedag menmen jag o mirre ska dra me hnm på en helkväll så :D puss!

FREEDAG!

Idag tänkte jag ta det lugnt men sen har min mamma bestämt att vi ska ha gäster hemma på glögg fika eller något, jag oooorkar verkligen inte. Så skulle jag hämta ut en julklapp idag men jag glömde kvittot hemma idag.. aja jag ville bara skriva lite innan min andra lektion. puss på er!

Lördag.

Jag skulle inte dricka än droppe förns 29/12 men de går åt helvete, för niklas fyller 18år idag så jag ska till danderyd på middag o sen ska vi draa ut. Ifs behöver man ju inte dricka men om jag ändå ska ut så ska kan jag köra på. Igår hade min mamma glöggkväll (eller vad man kallar de?) me grannarna, som tur var kom erik så vi kunde snacka desperate housewives hela kvällen, haha. Bakar lussebullar me mami nu så jag ska fortsätta hjälpa henne men vi hörs imorn ;) <3

snälla jullov kom.

24/12 Julafton i Norrtälje med kusinerna.
29/12 Kryssning med brudarna på galaxy
31/12 Nyyåååår (ingen aning vad som händer då?)
6/1 Berliiin 4 nätter me sigruuud (caroline, hah) o några flickor.
10/1 Sälen med familjen, mormor, morfar, bror och hans familj.
FATTTAAAR NI VARFÖÖR JAG LÄNGTAR?!
jag döör snart, jag skriver engelska vilket är det värsta jag vet.
tänkte bara ni ville veta, ska belöna mig med en lussebulle, puss.

Tisdag

Har matte nu men jag råka hamna framför datan ist. Har installerat spotify lite efter än alla andra, men de e så de brukar vara, haha. Fick en invaite för mer än ett år sen så de är nästan skandal att jag inte orkat göra de tidigare men nu passade jag på för allt är bättre än matten. Måste nog dra mig tillbaks nu o hoppas spotify på min mobil vill sammarbeta nu och sen är de hål me mirre :) puss!

bloggar från mobilen

Prov bloggar bara från mobilen;-)

söndag

bakar luka lussebullar o snart ska jag på lunch/middag hos mina föräldrars jobbar kompis och efter det någon julföreställning, jag har ingen koll egentligen. puss!

Jag är glad igen.

Det känns som jag är på nytt född. Igår natt satt jag hemma o stor tjöt över min mobil, haha. Så jag o mina föräldrar gick till tre för att få ett nytt sim kort me samma nummer att sätta in i min efterblivna extra mobil men det hela slutar med att jag kommer ut därifrån med en vit Xperia X10 och fri surf, fria sms och en till extra mobil (man fick den på köpet). Gissa om jag är glaaad! Jag vill bara ge den som snodde min mobil igår en stor fet puss, haha!

God morgon!

Jag har ingenaing om varför jag ens är uppe, har bara sovit 4 timmar.. Igår var vi hemma hos stephanie o spela ölspel, käka osv. Så drog vi till nype o var där ett tag tills alla en efter en blir utslängda förutom stephanie men klockan var ändå typ 2 så de gjorde inge för vi tänkte ändå gå till Lobby. Jag sätter aaldrig min fot på lobby igen, aldrigaldrigaldrig. Så om ni ska dit bry er inte ens om att fråga mig. Min förra helg på lobby var inge vidare och igår var det en ääckligt patetisk fattig människa som snodde mig mobil. Hur packad jag än är så är jag ett väldig kontrollfreak när det kommer till att hålla reda på mobil, nycklar, slkort och pengar. Så igår när jag såg att min väska var halft öppen så fatta jag att ngn hade snott den. Så jag tappade all lust o så ringde jag mami så fick hon hämta mig. Innan dess var kvällen rolig men jag är ändå så jävla arg.. Inte över mobilen i säg mer att ngn tagit något från min + att mitt minneskort från typ 2005 satt i. Aja nu ska jag väcka min mami, jag vill baka lussbullar :) haha. puss!

God morgon!

Har legat o kollat på vakna me the voice hela morgonen, vaknade 7 knäpp som jag är, haha. Idag blir det lunch med mami och sen ikväll ska jag hem till stephanie i hammarbysjöstad för middag o sen ska vi dra uuut. ska även bli klar me 2 stora skrivuppgifter innan 4 så de är mishon impossible ungefär. puss!



A year ago or more.

jag tycker jag har förändrats väldigt, de e bara hårfärgen som är den samma typ.
skulle ju bli mörkblond i höstas men de gick inte för mitt hår är för blonderat :(
dessutom är mina bilder i designern mer än ett år så jag måste byyyyta,
men funderade på att sluta blogga ett tag så då blev de inte av ;/

Torsdag!

Nu är det helg för min del, så jäkla skönt! Har pluggat o kollat på film som vanligt idag bara. Gått in på youtube o kollat på lite filmer på mig själv o HERREGUD vad mycket smink jag hade på endel, menmen de var mer än ett år sen men försöker ta bort dom men de går inte så jäkla bra faktiskt, haha.
puss!

God natt

Nu är de tv som gäller har gjort klart 3 skolarbeten nu så jag är riktigt nöjd. Har inte orkat käka någon middag så nu blire lussebulle (aa elr lussekatt som hon i kassan påpeka så fint) som jag köpte idag :D God natt baaaabes!

vill bara säga att jag saknar min carro oxå!
(jag sov när du ringde, hah) <3

Onsdag.

Bakis, magkatarr, sömbrist och förkylning beskriver min dag rätt bra. Var helt slut i morse o var i skolan halv 11 hade två lektioner där min mage hade såna jävla kramper.. åkte hem o köpte me mig lite hämtmat (pastasallad) o en lussebulle sen var de one tree hill men jag däcka i soffan ist. Gårkvällen började hemma hos hanna o sedan vidare till rose och jag hade faktiskt superkul till ungefär kl ett då tröttna jag på alla tusen människor som kom in men ändå kom jag inte hem förens halv 4. Nu ska jag kolla julkalendern o så försöka plugga -.- puss!

Tiisdag!

Just nu har jag matte som jag har tagit en liiite för lång rast på men jag orkar inte bry mig, hatar maaatten.. Sen har jag hål me miranda o bara en lektion kvar :D Jag är sjuk o har feber men jag är ändåå i skolan, dum som jag är -.-' men jag vill verkligen gå till NTfesten på rose så då ska jag dit. Alla säger "drick massaor av te" så de e bara halsa massa te i eftermiddag då, haha. Jag hooopppas vi ses i skuggan ikväll :D (jag råka säga till en kompis ist för dimman så jag har gjort de till mig grej, haha)

Juuuste idag fyller min ääälskling stephanie 18år, GRAATTIS HJÄRTAT!

me


Måndag!

Studiedag idag o sjuk som jag är spenderar jag dagen hemma. Ska lägga mig o kolla på one tree hill, puss på er!

Söndag

Ett tips bara gå aldrig ut om du har feber. De sluta me att jag mådde illa (jag mår typ aldrig illa). Vi fick stå i kö till lobby i en jävla timme o sen tränger en snubbe sig som suttit inne i värmen på donken i 50 mintuer, så jag dampa. När vi väl kom fram så var kl typ 5 minuter över 12 så då skulle vi tydligen betala men bra som jag är övertalade jag vakten att vi skulle komma in gratis :) haha snäääääällla & vara blond fungerar väldigt bra. Lobby hade världens sämsta Dj jag hört och endel jobbiga människor men även massa kända ansikten så kvällen var väl okej men jag mådde tyvär inge bra, inte så konstigt kanske. Idag har jag varit helt förstörd + att jag fått ögoninflammation men jag gick ändå till julmarknaden me mami i gamla stan. Såå jäkla skönt att jag e ledig imorn då måste jag vila upp mig o bli frisk! puuuuss!

Löööördag!

Idag har det inte hänt mkt jag har feber och ont i halsen så jag har chillat gärnet hemma. Funderat på satt söka till big brother som en kul grejj, jag menar vem skulle inte älska att se mig på tv varje dag? HAHA.. inte för att jag ens skulle bli antagen, men känner faktiskt en gammal deltagare ;) Ikväll ska jag dra ut, kanske inte världens smartaste idée om man har feber, menmen man lever bara en gång! Mest orolig att jag ska bli mer sjuk till tisdag då de är NTfesten :D
puuusss och ta varannan vatten ikväll, haha!

ajajaj

Jag hittade min favoläsk fanta wildberries o min favvokaka men då ska jag ha så jävlaa ont i halsen att jag inte tänker äta ngt av de för de gör så sjuktligt ont om jag bara sväljer, life is a bitch, haha. Ska kolla film nu o bara ta de lugnt o ladda upp batterierna. puss på er!

Freedaag!

Om en timme är de NTshow sen ikväll äre chilla som gäller & utgång i helgen & dessutom har jag låång helg :D jag kan inte annat än vara glaaad. PUSS!

wwiiieee!

Jag ska till berlin på julloveet, tralalalalalallalalalllalala!


onsdag

Dagen inleddes me en sovmorgon som var mkt uppskattad. Åt choklad från min chokladkalender som var skitäcklig o sen drog jag till skolan. Fick gå förbi hela matkön för att jag har grönoverall vilket uppskattades mocho. Nu är jag bara hemma o är väldigt förkyld så jag kan inte träna.. så nu ska jag laga soppa o tycka synd om mig. Har lite (läs: mkt) plugg jag ligger efter me oxå.. puuuss!

RSS 2.0