RIP


Jag har ett halsband jag alltid har på mig, verkligen alltid.
Imorse gick det sönder. Jag är skitlessen. jag älskar mitt halsband.


äntligen hemma.

Jag, emilia och hanna fick bästa idéen att vi skulle skippa matten och åka till kista för att äta, sagt o gjort så drog vi dit. Sen åkte jag o hanna tillbaks för att möta upp biologiklassen, så drog vi till naturhistoriska. Jag var skittrött men det var roligt allafall. Jag o johanna gick runt tsm och jag kan inte sluta garva åt henne. " johannnaa, vi gåååår nu!" "neeej, jag vill se, jag är aldrig här". Shit vad jag gick runt och garva åt allt bara, vi hittade en pingvin som var lika lång som johanna och johanna fick för sig att att djur var äkta eller i sammet. Hon är allt för underbar! Men sen åkte jag, emelie, hanna och johanna hem, för alla andra hade redan dragiit (a) vi är alltid segast. Men jag drog allafall till hökarängen (tror jag det heter?) och mötte upp en kompis, jag dog seriööst det var så kaaallt! Nu ska jag kolla på efterlyst, puss babes!


God morgon!

God morgon sweethearts!

Sitter och har webbdesign i skolan just nu. Är skittrött för jag sov knappt något inatt, snackade me en av mina bästa killkompisar hela natten som jag tjaffsat endel med. Nu är väl de mesta löst, så de är jätteskönt :)  Sen efter skolan idag ska jag dra till naturhistoriskamuseet med min biologi. Vi kanske ska gå på cosmonova, i don´t know. Det blir faktiskt roligt för personerna jag har biologi med är sjukt underbara! Efter de kanske jag ska träffa en kompis, om jag orkar. Måste plugga ikväll ;/ men jag skriver allafall ikväll. Thihi jag är så glad just nu men kan inte berätta vfr, senare kanske :D 
PUSSPUSS!


Desperate housewives

Gissa om jag blev glad när jag såg att DH börjar idag me dubbelavsnitt, ofs gammla nu den första veckan men ändå :D Jag älskar desperate housewives, ingen serie slår den. Verkligen ingen.


till bästis.

Jag har hittat min bästavän. Hon som jag vill dela mitt liv med, varenda steg, andetag, vartenda misslyckande och framgång med. Hon som jag delar mina innersta tankar, pinsamheter, hemligheter, sanningar och lögner med. Hon som vet allt om mig men ändå står kvar vid min sida. Hon som skiter i rykten, skitsnack & vad andra tycker om en. Hon som jag litar blint på, för jag vet att hon aldrig skulle svika mig med avsikt. Hon är den som sätt mig gråta och skratta, och alltid förstått varför. Jag får nästan tårar i ögonen när jag skriver det här. Jag är så tacksam, så otroligt tacksam & glad att jag har henne i mitt liv. Att jag alltid har någon att ringa och prata om allt med. Att jag har en bästavän som jag kan göra allt med, ingenting är pinsamt med henne. Att jag har en bästavän som jag har så många minnen med och fler ska det bli. Vänner och killar kommer och går, & jag tycker om endel av dom fruktansvärt mkt. Men som henne kommer ingen att bli, ingen är i ens i närheten av hennes nivå. Vi ska alltid hålla ihop, lova mig det. Så länge jag har henne klarar jag allt, det vet jag. Vi behöver inte snacka varje dag, vi behöver inte ses varje vecka. Vi har våra perioder när det går lång tid innan vi ses, men i mitt hjärta står hon närmast. För 8år sedan hittade jag min allra bästavän. Det bästa som någonsin hänt mig, En bästavän jag gör allt för. Stephanie Catrine Kimberlly Nystedt min livsbästis. Jag älskar dig, det har jag gjort i 8år och kommer göra livet ut.


Tisdag

Hade en lektion bara idag, sen drog jag till söder till frisören. 3 timmar senare kom jag ut en aning blondare och med lugg. Ni får se bild senare för just nu orkar jag inte fixa håret osv.. Men det blev bra allafall :) puss!

målar naglarna!


I looooove it!


Tv time

Nu är de svenska hollywood fruar och smoothie som gäller.
Sen ska jag sova, i´m totally dead! somnade till o me på matten :$


GLÖM INTE KOMMENTERA VAD JAG SKA GÖRA ME MITT HÅR!
jag har besluts ångest.


vad ska jag göra?

Imorron ska jag till frisören (ofc min kompis mamma, hon är den ända som får röra mitt hår). Så jag tänkte ha er hjälp, vad ska jag göra?!

1. bara färga utväxten?
2. bli brunett?
3. bli ännu blonadare?
4. färga mörkare blond?
5. sist men inte minst klippa lugg?


Så hjälp mig nu och kommentera! Längden ska jag behålla, inget snack om saken.


mitt hår idag. sen hitta ja o bästis en bild på mig i åttan
en månad efter jag klippt mig. DÄR SER NI, det var skitkort.
Ni som säger att jag överdrev, ja jag vet det var asfult.


Pictures

Bilder från igår, jag & min allra bästavän.
Dessutom så sminkade hon mig så de e därför jag har jätte lite smink.
menmen det bjuder jag på idag, jag älskar dig gumman! ♥










?

Du säger att jag är kall och dissar dig?
Vad är det du gör mot mig nu då?
allt är bara på dina villkor &
jag har tröttnat på det.


söndagen

Sitter halvdöd nu ungefär, länge sen jag var såhär trött. Hemma nu allafall och det är skönt att helgen är över! Men jag hade sjukt roligt faktiskt :) Vi åkte hem på eftermiddagen o då kom mormor o morfar o hämta mig så åt vi på donken, assnälla. När jag kom hem duscha jag osv, herregud vad skönt det var. Sen ringde min bästis så jag mötte henne så hyrde vi film och gick hem till mig. Hon sminkade mig så tog vi lite kort som ni får se imorron. Nu måste jag sova, godnatt sötnosar!


tog jättelite bilder, men här är två från idag.


Utö

Idag gick jag upp halv jävla 7 för att min grupp skulle laga frukost. Haha jag var typ värdens otrevligaste :$ aja men vem är inte det på morgonen. Sen cyklade vi någonstans och så började vi hålla på me blåståg. Så att igentligen ska jag leta fakta just nu, min grupp dampar för jag är såå lat (a) men allafall, nu ska jag göra lite vettigt! Jag kommer hem imorron, giiiissa om jag längtar :D att sova på golovet i en sovsäck var inte det skönaste precis me 30 pers. men det är faktiskt bätte än väntat :)  puss!

Ute på ön.

Jag lever faktiskt, det har gått helt okej. Det finns datorer här, vi bor i en skola och sover i en gympsak och cyklar överallt, så mys! haha not.. men jag updaterar när jag kommer hem but i´m still alive <3

Utö

Nu är det såhär att jag ska åka till utö me skolan till söndag.
Jag kanske inte överlever, jag har största ångesten. Bye bitches!


Torsdag

Dagen var trots allt helt okej. Fick vg på provet som jag läste igenom en gång kl 3 inatt, jag är så jävla smart asså! Just nu håller jag på att packar och sitter här me silvershampoo i håret. Jag har haft i de alldeles för länge känns de som, jag kanske blir lilahårig, ny trend kanske? nej fyfan. Måste skölja ur det nu och packa klart, skriver mer sen babes! <3


omg vad sur jag ser ut. ja men de är jag faktiskt.
dax att ringa min caroline, så jag kan få mig ett gott skratt!


.

Jag mår illa, jag orkar inte mer. Ni förstör mig.
Jag vill vara den jag var, inte den ni gjorde mig till. fyfan..
men man lär sig av sina misstag, bara att jag behövde flera.


naturkunskap

alla mina vänner är lediga, jag har naturkunskap hela dagen tills 4. det är fan synd om mig.. har nyss haft prov som gick okej. vi hörrs när jag kommit hem. <3

Onsdag

Hej älsklingar!

Jag kom hem nyss. Varit i skolan hela dagen, sen åkte jag hem till min bästis carro. Vi snackade och lyssnade på musik mest, & som du sa "det är tur att jag har dig". Haha de var sjukt kul, jag palla inte svara i min telefon så alla som ringde mig fick snacka me carro ;) Efter de så drog jag till kista och mötte upp mami. Vi köpte ett par diesel gummistövlar till mig, ganska fina :) Så käkade jag och så shoppade vi lite annat smått. Det var allt för idag. Har prov imorron när 99% av mina kompisar är lediga, åh så kul. Men aja jag ska plugga och leva på cola inatt, puss!


Var finns dom?


Jag måste ha ett par gummistövlar till helgen. Jag vill ha dom här, rosa ofc.
Så är det någon snäll människa som vet vart man kan köpta dom? (a)


Like it or hate it.



~ Fina naglar. Jag älskar att ha fina naglar. Bland de äkligaste som finns är folk me äckliga naglar usch! Att något så litet kan göra så mkt. Mer nagelack åt folket :D

är inte på bäst humör just nu så jag kom inte på ngt mer o hissa, utan ikväll är jag negativ.



~ Folk som sätter sig bredvid en på bussar när det finns flera tvåsäten lediga. Jag tror inte jag vet något mer irriterande när jag åker kommunalt. Om det nu finns lediga platser varför ska man då sitta och trängas med okända människor? nej uuuussch. Jag vill sitta ensam, jag hatar att ngn okänd bredvid mig (dock förstår jag ju när det är fullt på bussen/tunnelbanan/pendeln)

~ Folk som ljuger. Jag hatar det. Folk som ljuger om helt onödiga saker. Just nu syftar jag på EN speciell, men tyvär så är bloggen ofentlig så det förblir hemligt. Men ljuga kommer alltid vara för folk som inte kan stå för det dom gjort osv. byebye, get out of my way. Såna vill jag inte ha och göra med.

~ Abercrombie and fitch kommer till sverige. Tror inte det är förns nästa år elr ngt, men ändå. Kom inte till sverige, då kommer alla gå runt o bära dom kläderna. Jag har flera kläder därifån och älskar märket! Men jag lovar att de kommer blir ngt fjortishäng elr liknande där dom kommer köpa sina kläder, d.v.s om dom har råd. Det är ju lite kul allafall men det blir så tråkigt om alla kommer köpa sina kläder där som gina osv.


Tisdag

Jag kom hem för några timmar sen o så har jag bara duschat, målat naglarna, snackat i telefon och haft de chill bara. Måste plugga men jag är död så jag tänkte nog sova ist, låter mkt bättre. Snackade idag me min bästis jag hade i 6års :O Vi har inte snackat på över tre år, så de var riktigt roligt :) Men efter skolan drog jag allafall till vårberg och träffade en kompis. Vi gick typ upp på ett skogsberg så de ser seriöst ut som jag cuttat upp mina fötter :( sen så träffade vi hans kompisar och var me som en stund, sen drog jag hem. Puss!


oh i´m sooo happy that i have you!

Jag o Caroline är så klockrena. Vi snackade i telefon igår och vi har gryymt mycket planer nu inför vintern. Vi har t.o.m bokat in lite redan, haha. Som ni lär märka senare ;) Vi får nog dom knäppaste idéerna ever. Som nu att vi inte får käka godis. Sen att vi går och dricker latte fast båda hatar det, att vi ska gå ut i lite kläder mitt i vintern bara för att se om vi kan bli sjuka. Ja vi är som sagt inte normala, but i looove it! Jag älskar hur vi alltid garvar i telefon åt absolut ingenting och snackar om farmville som största seriösa grejen. Att vi alltid får våra humörsvängningar, när vi ena sekunden inte ens kan stå upp av garv och andra sitta o tjura över lite choklad, att vi alltid skämmer ut oss o göra videoinlägg. Girl you rock my world!


do you remember?


Håltimme

Har hål just nu, så jag drog hem. Har bara legat o sovit, just nu håller jag på att sminka mig och ska snart dra till biologin. Är verkligen sjukt trött, menmen ibland måste man. Gillar faktiskt vår biologi. Efter ska jag till stan, ska träffa en kompis elr så åker jag till en annan kompis, hmm svårt? Eller så vill mamma att vi ska gå och köpa gummistövlar till mig (till i helgen), haha! nej det pallar jag verkligen inte. Puss på er!

Sov gott sweeties.


Jag har kollat på svenska hollywood fruar och druckigt smoothie. Jag säger god natt med två cam bilder från idag, ser helt död ut men aja whatever :D  Pusspuss!

"you are too good to be true"


Jag kollade igenom min gamla blogg, så hittade jag den här bilden. Så hade jag skrivit ” you are too good to be true”. Jag mår nästan illa när jag ser det här, du var verkligen för bra för att vara sann. 111 dagar har det gått, och det har inte gått en dag utan att jag tänkt på dig. Även fast alla säger/sa att du var en idiot. Jag kan inte hjälpa det, du är den ända jag verkligen tyckt om. Jag har inte varit hel sen dess, jag saknar dig.

 


videoinlägg


PUSSPUSS, LOOOOOVE YAAH!


Göra som alla andra?

Många bloggare tjatar om sina dieter nu förtiden. Jag kanske ska bli en av dom och köra på "colalight dieten", visst låter det som en bra idée? Goo with the floow lixom ;D Who knows? det kanske funkar.


Webbdesign

Sitter i skolan just nu och har webbdesign, skitslappt. Ska snart möta elin och käka lunch. Efter skolan ska jag dra till kista & där ska jag göra en secret grej ;) inget speciellt, men inget jag kan skriva om i bloggen allafall. Så det är väl det, nu ska jag väl försöka vara lite aktiv. puss på er!


famous?

hah nej. men jag kollade på mina videoinlägg jag gjorde i min gamla blogg. Såg att folk i usa och frankrike hade kollat på några av dom, haha sjukt baallt ;O Tänkte göra ett videoinlägg imorron så håll utkik i bloggen. Nu ska jag sova, & somna till 107.5 som jag alltid gör. loove / maja


Update: Jag kommer varken in på msn elr facebook, det är kris. Hur ska det gå för mina grönsaker? :'O Jag hatar telias mobilabredband, bara så ni vet, skaffa inte det!


sushi

Mami & jag är ensamma så jag ska möta upp henne så ska vi köpa sushi.

omg så fiiina hjärtan jag gjort (a)


Heelp!

En grej jag stör mig på med min nya blogg är att jag inte ser statestisken,
vet någon när den börjar vissas elr? :O


Tips.

Jag är igentligen sämst på att sköta om mitt hår, senast jag klippte topparna var ett år sen, jag borstar alltid blött hår för jag står inte ut me trasslet osv. Ja jag gör alla fel man kan tänka sig. Men ändå har jag så fint hår, det har jag faktiskt ;) Jag har fått höra de flertal gr + att jag får ofta frågan om jag har löshår, men icke :) aja allafall jag tänkte tipsa om världens bästa produkt som jag brukar ha i topparna när jag dushat. Ganska dyrt men håller skitlänge, men det är de värt.




22 things about me.

1. jag har insett att min senaste kyss - var inget seriöst
2. jag lyssnar på - back again
3. jag pratar med -  ingen
4. jag älskar/tycker om - min familj & vänner.
5. min bästa vän är - stephanie.
6. min första riktiga kyss - är inget jag vill minnas
7. jag avskyr när folk frågar - om saker dom inte har me att göra
8. kärlek är - krångligt
9. äktenskap är - inget jag behöver tänka på nu
10. någonstans, tänker någon - kanske precis som mig..
11. jag kommer alltid att - vara mig själv
12. jag är hemligt förälskad - i ingen.
13. sist jag grät var - länge sen faktiskt
14. min mobiltelefon - är rosa
15. när jag vaknar på mornarna - vill jag bara somna om
16. innan jag går och lägger mig - lyssnar jag på musik
17. just nu tänker jag på - hemligt
18. bebisar är - söta om dom inte skriker
19. idag ska jag - ta det lungt o kanske träffa en kompis
20. ikväll ska jag - vara me mami
21. imorgon kommer jag -  gå till skolan & sedan till kista.
22. jag vill verkligen vara - lycklig

God natt babes!

Ska lägga mig nu och innan 12 imorron kmr jag inte vara kontaktbar.
btw så sög filmen ännu mer den här gången, bara äcklig.


House of wax

Ska kolla på house of wax nu på 5an. Såg den en gång för 4 år sen med personerna jag umgicks med på den tiden. Herregud vad jag var livrädd för skräckfilmer då. Men vi får hoppas att filmen var bättre än vad den var då.


Jag börjar om..

Nytt namn, ny blogg och ny start.
bättre namn, bättre uppdatering.
 love / maja elisabeth bergeros


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0