Tisdag

Idag ska jag inte plugga någonting, jag är trött på skolan har haft 1-3prov varje vecka sen jag börja skolan. Så ist ska jag baka muffins, nyttiga muffins! Jag älskar att baka så de är perfekt, inge smör, socker vetemjöl osv. Var o träna idag oxå, sprang en mil, första gången på 2 veckor för jag har ju varit sjuk :/ Ikväll kmr stephanie till mig, vi har inte sätts på 5 månader.. men hon kommer alltid vara en av mina närmaste vänner! Är ju ensam hemma oxå o jag gillar det inte, så jag måste till ica o handla mat, hah vuxenpoäng till mig :) puss!


Fredag

Idag var jag o fikade me två kompisar från skolan, nu är jag hemma o har inget o göra. Jag är dessutom ensam hemma nu i 10dagar och jag hatar det, aja ska käka ben & jerrys o kolla film, den här kvällen är inget att hurra för. puss!

Onsdag

Idag har jag bara varit hos tandläkaren, skulle göra en rotfyllning men ist när jag kommr dit så säger hon att vi ska dra ut en tand ist. Fick lustgas som är världens bästa uppfining för mig som hatar tandläkaren, fast de gjorde iofs inte ens ont jag slapp borra så då är jag nöjd, haha. Men har så jävla ont o de slutar ju aldrig blöda häller -.- men annars mår jag toppen :) hah. puss på er!

Måndag

Hej på er!
I lördags var jag me hannie o caroline, vi skulle ses vid historiska museet men där har ju aldrig jag varit så jag virrade runt i 30 minuter i spöregn, gissa om jag vart sur, hah! Sen i söndags jobbade jag i valet, kom inte hem förns kl 3 så jag är heelt slut idag. Jag som går heldag idag oxå.. men imorgon är jag ledig :D
PUSSSSS


fredag

har kollat klart på alla serier jag har o nu håller jag på att dö av uttåkning, hatar att vara sjuk... eftersom jag bara är hemma så finns de inte mkt o säga. puss!

onsdag

Jag är fortfarande sjuk.. men ska ändå till skolan o göra prov, wish me luck!
btw så jag jag klippt lugg ;) men jag är fortfarande lika blond,
hon sa att om hon färgar mellanblont kan hon inte garantera att de
sitter i, i såna fall fick de bli mörkbrunt o de är jag inte reda för, haha!

Sen vill jag bara säga till min bästavän carro, GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!
Jag älskar dig, hoppas du får världens bästa dag.


<3


ni är jäckligt bra.


God morgon!

Ska börja blogga bättre nu för den största stressen är över. Men pga de har jag blivit sjuk.. Så idag ska jag förhoppningsvis hämta min mobil bara o ligga o kolla på one tree hill. puss på er!

London


Den 31 oktober åker jag london me mamma, giiiissa om jag är glad! :D


Min kväll är räddad.


Efter skola på en lördag och världens långpromenas och shopping är jag helt slut. Tror jag börjar blir sjuk.. men min kväll är räddad allafall!


<3

Jag behöver inte skriva värsta texten, för jag hoppas du förstår att jag saknar dig.
Du ska vara en av mina närmate vänner men vi har inte sätts på 4månader...


RSS 2.0