Freedag!

Jag kom hem för en stund sen jag, niklas och emilia åkte till sollentuna och köpte ben & jerrys o snackade! Nu är jag ute i nacka igen och har bakat till min födelsedag :) Släkten kommer ju ut imorron och firar mig! Jag är så glad just nu, inge plugg och jag fyller 18 om mindre än en vecka! Mamma är så söt o bah "jag är så glad över att jag har dig", så nu när jag fyller år får jag precis som jag vill. Har beställt restaurang till nästa helg nu äntligen! Men det ända är att jag börjar bli sjuk så ikväll ska jag stanna hemma o vila, jag VÄGRAR vara sjuk nästa vecka. puss!

God morgon!

Vaknade precis och ätit jordgubbar och yougurt på vår nya veranda med havsutsikt, jätte mysigt! Nu ligger jag i soffan o kollar på tv. Det är typ ända nackdelan när vi bor i nacka attt vi bara har strandad kanalerna :/ Ska snart åka till skolan för att ha två en timmes lektioner. Vilket känns fruktansvärt onödigt för de tar 2 timmar att åka till skolan o sen måste jag ju hem igen -.-' Ikväll ska jag bara ta de lungt, även fast de är valborg. Men jag börjar bli förkyld som jag o nelly har hållt på.  puss på er!

i nacka

Varit me nelly hela eftemiddagen men nu ä jag hemma o käkar middag me mami. Fösöker ringa restauranger o kolla om min födelsedag jag ska fira me några fina människor! Nej nu ska jag tillbaks till nelly, känns som hemma dä, haha! Har ju sprungit där sen jag var 8år så. puss på er!

God morgon!

Kom precis till skolan, har åkt ända från nacka :O Igår kväll var jag hemma hos nelly hela kvällen, vi åt middag tsm, hoppa studsmatta och spela tv spel hela kvällen. Vi sjöng lips, elr sjöng o sjöng vi skrek, haha! Men det var riktigt kul o träffa henne igen! Ska även ut till nacka ikväll o vara me henne. Men nu måste jag gå till min lektion, byyeee :) <3


ooonsdag!

Redovisningen gick bra, så jag hoppas provet snart går lika bra! Har jätte panik inför de för jag kan ärligt säga att jag inte gjort mitt yttersta men jag säger som miranda sa igår " Om man pluggar blir man besviken om det inte går bra och man har slösat massa tid men om man inte pluggar vet man redan att det inte gick bra &  man blir asglad om det nu skulle gå bra ändå" ahha så klockrent! Efter skolan ska jag till nacka o träffa nelly, det blir super! Vet inte vad vi ska göra men vi har alltid kul så. Ska bo i nacka nu i 4 nätter och jag har två jättestora resväskor me mig, mamma skällde till o me ut mig imorse o sa att de var fel på mig, haha. puss!


Hej på er!

Åkte till skolan o käka lunch me hanna o mirre, vilket var super! Sen var de hem igen o har suttit o pluggat i 5 timmar, visst är jag duktig? Nu ger jag upp och ska kolla på despetare. Eller först ska jag packa, vi åker till nacka imorn ist för jag vill se dh och så blir de så stressigt. Då får jag träffa nelly, oooom jag saknat henne :D <3


pictures


Jag vet inte vad jag ska prioritera idag, jag blir gaalen av allt jag måste göra -.-'
Så ni lär inte höra av mig förns imorn för jag ska dränka mig i plugg,
åka till nelly i nacka som jag inte sätt på ett halvår elr stanna hemma o kolla dh?
sen är de tusen saker mamma kommit på att jag ska göra idag...
puss på er!

update: brandallarmet och väckar klockan börja tjuta nu... woho min dag idag.


God morgon!

Ligger i sängen o kollar på tv just nu, ska snart gå på min ända lektion idag. Sen är de råplugga som gäller för mig -.-' Ska även sova i nacka ikväll så de lär ta miljoner timmar till skolan imorn.. vi får se om jag orkar. puss!


love


God morgon!

Jag skrev inget igår för jag hann inte. Jag sov till 12 för mamma väckte mig o så skulle vi till norrtälje till mina kusiner. Jag o julia satt och kollade på tv ungefär 7 timmar, haha. Gossip girl boxen, desperate housewives och hollywood fruar! Sen kom ida hem och då käkade vi så jag gjorde inte mkt mer. Orkade inte skriva när jag kom hem halv 10 utan fortsatte mitt tv tittande. Idag efter skolan så ska mirande följa me mig till stinsen så ska jag kolla om skorna finns där, pusspuss!

BYYYYYYYYYYYYYEE!



looooooove yah!


Lördag

Ska snart börja sminka mig osv, har bara haft en chilldag hemma o pluggat. Om några timmar ska jag tills odenplan för att möta upp caroline o carro så ska vi på 18års fest hemma hos filippa ute i nacka. Så det blir roliigt :) hoppas bara min carroo kmr för jag saknar henne! :( Ha en superbra kväll nu, puss på er!


shoes

Igår hittade jag dom här skorna som jag älskar! Dom kostade bara 200kr och var så sjukt fina. Fast dom ser mycket bättre ut i verkligen + att man kan ha en rosett fram oxå. hmm.. ska jag slå till? <3


Friday night

Igår träffade jag carro så handlade vi lite saker. Sen mötte vi upp caroline, så skulle jag o caroline käka middag tsm de slutade me att vi var så hungriga att vi sprang in på donken. Så köpte vi en ben & jerrys strawberries cheescake och hyrde film och åkte hem till mig.


update

Efter jag bombaderat carro me sms, samtal o fb meddelande så finally fick jag bevis på att hon fortfarande levde så nu är min kväll planerad. Först ska jag träffa carro i stan och shoppa. Sedan ska jag äta middag me caroline! puss på er!


God morgon!

Vaknade precis o ätit en hallon smootie till frukost. Ska snart börja fixa mig och gå till skolan om två timmar ;) Efter skolan ska jag träffa caroline och carro o fixa lite saker, om nu carro bestämmer sig för att svara på mina sms -.-' Vi hörs när jag kommer hem från skolan o stan.


Jag kom på en sak..

... jag fyller år om exakt två veckor. Sen får jag göra i princip vad jag vill. Så jag har bestämt att om jag får jobb i sommar ska pengarna gå till en läppförstoring, men bara överläppen. Det går ju bort efter några månader om man skulle ångra sig så de är ju super! haha. Men jag tror inte min mamma kommer tycka de e lika super men aja. Nu ska jag åka och simma, pusssssssss!


movie!

Var ledig idag och har bara kollat på film. Först kom en kompis hit så kollade vi på en film. Sen kollade jag på dance flick som jag hyrde igår och det var den sämsta film jag seriöst har sett! Det skulle vara som scary movie typ fast parodi på dans filmer ist för skräckisar. Herregud, jag stängde av efter halva och lämna tillbaks den så massa minus till den!


se den inte!


onsdag

Jag är leeeedig idag! Så nu har jag precis fixat mig o så ska jag träffa en kompis :) see u later <3

tisdag

Idag hade jag kort dag och så valde jag projekt arbete, jag hoppas verkligen jag får mitt första val för jag ångrar mitt andra :/ Så åkte jag till ullis hårsalong på söder och klippte och färga håret. Nu är de svart page me lila slingor :'( haha nejdå jag skojade bara! Det är blond och långt som alltid :) Hon är verkligen bäst! Fick hem en grej att prova mot slitna toppar så jag hoppas den är bra nu. Nu är de middag,  pussis!


mååndag!

Hej på er!
Jag slapp den här måndagen oxå, haha. Typ 4 måndagen i rad jag inte är i skolan, jobbigaste dagen på hela veckan oxå. Fast iofs nu är jag i skolan o ska på en lektion. Imorse hade jag akut tid hos tandläkaren så var där hela förmiddagen o träffade 20 olika tandläkare o ingen visste vad de var.. sämsta är att jag inte kan träna förns onsdag för de :S Efter åkte jag till mammas jobb och vi käka lunch tsm. Sen gick vi till en affär o köpte roliga saker man kan ha i en smootie, vaniljprotein, sjögrös och massa annat för 500kr :$ min mamma är så snäll! puss på er!


favolåt nu.




Helgen i bilder

Jag har varit hemma hos caroline hela lördagkvällen me filippa, ni får lite bilder från de. Har inte mkt mer att säga! pusspuss










Fredag

Dagen började me sovmorgon, mycket uppskattat! Sen drog jag iväg till skolan och såg inte en ända själ av mina kära vänner, så de var lite boooring. Menmen fick sluta efter halva programeringslektionen o hade ingen retorik så jag var i skolan bara 1.5 timme idag så :) Åkte hem o mötte mamma o har shoppat lite bara. Nu har vi ätit middag tsm. Jag var hungrig hela kvällen så jag var på uruselt humör, där är en av anledningarna vi aldrig äter tsm för mina föreldrar jobbar alltid så sent o jag pallar aldrig vänta, haha. Efter vi ätit fick jag en sån jävla tandvärk, har aldrig haft så ont i tänderna jag gick till o me till mamma o grät. Nu är de lite bättre allafall o jag ska lägga mig o kolla på upp och äta frukt, jag har alltid gillat disneys tecknade filmer så! Jag är trött o inte på humör för någonting.

visst ser de gott ut :)

Så god natt kära vänner!


Torsdag

Dagen började me kemi prov och jag var helt säker på ig och då måste jag gå om hela kemi b så jag var lite deppig. Men efter några lektioner och lunch me niklas o carl så hade jag utvecklingsamtal o fick veta att jag fick g på provet. Shit vad glad jag blev! Jag slutade efter de så jag gick o log hela vägen hem, haha. Så jävla skönt! Så nu ska jag äta en passionfrukt o så ska jag åka iväg o simma idag. Snart är de helg oxå, wooho! Idag är de min dag, pussss!

ego picture


wooho första dagen på säkert tre veckor som jag sminka mig! Det kändes skönt, jag kände mig hel. haha.. Ne men solen skiner o termometern visade 20+ i solen så jag kände att jag tvungen att inviga våren me att se ut som jag brukar göra. På vintern går jag bara runt i mjukis/läggings, osminkad i tjocktröja. Vem orkar fixa sig lixom för att gå ut i massa minus och frysa ihjäl, allafall till skolan. 

 Ser fram imot helgen nu också då jag ska åka till caroline så ska vi ha våran milkshake o skräckfilmskväll. Hon har så fin tomt så jag hoppas de blir sol så vi kan sitta :D Så länge sen jag träffade henne oxå :/ bara ett jävla prov mellan de, jag orkar inte me skolan... så nu ska jag skippa o plugga och ta ett äpple o kolla på tv hela kvällen, de låter mkt bättre.
PUSS!


onsdag!

Hej på er!
Kom hem i måndags, det tog 10 timmar hem och vi fick punka o allt, haha. Annars har jag inte gjort mkt, har inte orkat packat upp min dator än. Igår tränade jag, gick i skolan och kollade på desperate. Har inte mer att säga, ska inte göra ngt speciellt idag så. puss!


söndag

Igår var jag, mamma o pappa ute och åt, de var super gott! Idag har vi åkt skidor i lindvallen hela dagen, de är typ inga människor alls, sol och ingen vind. Så de kan inte bli bättre! Imorron åker jag hem till sthlm igen så jag hoppas på skitfint väder nu, sen behöver jag inte gå till skolan imorron eftersom jag kmr sitta i bilen hela dagen. Kan inte bli bättre eftersom jag hatar måndagar :) puss!


fredag

Nu har mormor o morfar åkt hem, igår var vi ute på restaurang och år världens godaste mat! Idag ska jag bara vara hemma o inte åka skidor o vänta på mamma o pappa, men dom kmr inte förns 12 inatt elr ngt. Så nu ska jag plugga lite o kolla på tv, pussssssss!

sälen me carro o hanna! mer bilder kmr sen från min mobil :)




Sälen!

Hej på er!
Jag vet att de har varit sämsta uppdateringen, men jag har inte haft en data förns igår. På långfredagen åkte jag, carro och hanna upp till min stuga i sälen, vi har haft jätteroligt och fint väder och åkt skidor hela dagarna. Det blev dåligt me bilder men eftersom dom jag har befinner sig på telefonen så får ni se dom när jag är hemma för jag har glömt sladden. Igår åkte hanna o carro hem o min mormor o morfar kom. Så idag har morfar och jag bara åkt skidor och fikat en miljon gr typ. Sen på fredag kmr mami och pappa hit o då åker mormor o morfat hem, haha. saknar min mamma faktiskt, så jag längtar till fredag! Har inte mkt mer o säga, men ni får höra mer från mig senare, pusssssssss darlings!


Looov!

Ääääntligen loov! Efter skoldagen mötte jag mamma i centrum så shoppade vi, jag fick bl.a ett par nya ballerina. Jag är helt kär i dom fast dom bara är svarta o tråkiga, hah. Ska packa nu för imorron åker vii till sälen, lovar att vi kmr missa tågen elr bussen, vi måste byta två gr -.-' Har panik oxå för jag ska jue vara borta i 11dagar så jag vet inte vad jag ska ha me mig, jag tar alltid me mig för mkt.. aja åter till pakningen, datan kanske följer med annars får jag den på tisdag kväll. puss!


RSS 2.0