FREEDAG!

Nu har jag lovlovlov, slutar egentligen 4 på fredagar men eftersom jag råkar ha världens bästa svenska lärare + ingen engelska. Men jag stannar ändå lite för jag vill äta med mitt folk. Sen hem och packaa för imorgon blir det säälen med min honneeey :D Jag är såå taggad inför lov så de är sjukt! Den här veckan har varit värsta veckan för mig i skolan på längee. PUSS!

Sist i sverige

Idag har jag fått trådlöst internet, antagligen sist i sverige. Tack vare grannen eftersom min familj inte är några tekniska genier... Idag har jag varit o fikat i sollentuna me mirre, hanna och victoria. Blev massa dirty talk mest, hahah men så blire alltid när jag och mirre är tillsammans, alla samtalsämnen spårar ur. Nej nu ska jag gå runt o fota som en galning, jag gillar inte foto.. men bara två dagar kvar så jag ska hållaa ut. PUSS

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Just nu oroar jag mig mest för skolan. Att inte få IG i något ämne och att jag måste hitta på att göra något efter skolan...

Good morgon!

Har massor av plugg o göra den här veckan, sista veckan på period 2 o jag har tonvis att göra så vet inte hur det blir me bloggen. Ikväll ska jag till min morfar som fyller år :)

Jag lääääääääängtar också som in i helvete till på lördag! Då åker jag o min bästa fru caroline till sälen :D Jag är så taggad!

PUSSPUSS!

skit data..

Jag skrev just ett inlägg om hur myyyycke jag älskar Big brother! Datan fuckade upp sig. Men nu vet ni, jag kommer följa det slaviskt om de är roliga deltagare. PUSSS!

skit data..

Jag skrev just ett inlägg om hur myyyycke jag älskar Big brother! Datan fuckade upp sig. Men nu vet ni, jag kommer följa det slaviskt om de är roliga deltagare. PUSSS!

Lördag kväll.

Ska till cafe opera nu me mami. Det är ett välgörenhets event där ikväll, min mamma jobbar på "hunger projeket" som de nu heter så jag ställer upp som sällskap för hennes skull. Dessutom har jag aldrig varit där, har hört att de bara e 30+ där, menmen nu vet ni vart jag håller hus. puss!

Fredag.

Idag har jag delat ut 30kg godis o 1500 kondomrer i skolan, gick sjukt bra och var sjukt gott, haha. Idag ringde även en sjukt skum man till mig, har lagt ut en jobbannons på en hemsidaa. Han var en ensamstående man som jobbade hemma o ville ha hjälp me allt o alla känster, haha asså de var lät värre när man väl prata me hnm. Typ du får 150 kr för att leka min fru, haha. Aja nu blire kakor och film som jag hyrt, ytterst mysigt! :) <3

Torsdag

Började dagen med en välförtjänt sovmorgon och sen till skolan, där jag har delat ut hundratals bullar, visst är jag snäll!? Folk som tycker jag värkar dryyyg.. jag är ju världens snällaste lixom :) haha. Bakade 200 bullar igår på 5 timmar, det var total kaos i köket. Så ni kan ju gissa vad min middag och lunch blev igår och idag, inte bra jag som skulle sluta me onyttigheterna.. Nu ska jag allafall på barnvakts interjuv, så nu håller ni alla tummarna för mig och sen om jag vill/orkar/hinner elr ngt, så ska jag träffa bruuudarna på fika. Aja jag måste dra nu, inte bästa intrycket precis att komma försent! puss på er och glöm inte hålla tummarna för mig nu ;) <3

Tisdag!

Att gå upp klockan 5 fungerar inte för mig riktigt, jag har varit helt slut idag. Har min projektvecka nu så de är kul för jag tar mest massa godis o kakor, hahah. Det som får mig att överleva dagen.. äcsh jag vet inte vad jag ska skriva men jag lever knappt allafall, pussis!

Alla <3 dag!

Varit en riktigt jobbig alla hjärtans dag, spenderade 3 timmar o lokaltafiken, mer än dubbelt så lång tid än vanligt. Stannade i skolan till halv 7 för projektets skull. Men jag fick en söt påse med godis i av viktoria, hur gulligt är inte de?! Dessutom fick jag den här halsduken av mamii och nu blire semla så dagen sluta rätt bra trots allt!

söndag.

Denna söndagen har jag inte lyft ett finger, jag har spenderat hela dagen framför tvn. Riktigt skönt! Nu är de ännu mera tv me wallander + lite kladdkaka. puss

lördag.

Idag har jag sovit bort halva dagen, sover så sjukt dåligt när jag druckit alkohol. Jag vaknar alltid typ 7 o är jättepigg o sen däckar jag vid nio igen o då är jag död. Har bara bakat en kladdkaka till melodifestivalen och även köpt tre sovtröjor i st xxl så dom är som stora tält, haha. Blir en lugn kväll om man jämför med igår. Jag träffa carro, filippa o caroline och vi käka sushi, börjar faktiskt tröttna lite på de, jag kan inte ens äta upp en liten sushi själv, haha. Aja men jag o min fruga caroline drog till entourage där vi hade galet kul, var på topp hela kvällen! puss påer!

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Sjukt dålig bild men jag o caroline kämpade med min kamera igår så bättre än inget.
Halvskin leggings från mango
svart tröja från gina tricot
väska från marc by marc jacobs

fredag kväll.

Ska börja fixa mig snart, har ingen lust att gå utomhus. Jag ramla/blåste i snön idag när jag skulle till ica, haha. Ska träffa brudar för sushi o sen utgång, tror de bli entourage :) puss!

God morgon!

Hade bara en lektion + tid i fotostudion så jag gick upp sminkade mig osv. Sen när jag var klar förstod jag att jag inte kommer till skolan, så jag gav upp. Sminkade av mig o allt o kröp ner i sängen igen, haha. Lite irriterande men inte helt fel att kolla på greys anatomy o lost hela dagen. Snart ska jag ut i kylan igen o handla bär till min smoothie eller ngt annat jag kan äta till lunch, hatar att inte subway kan öppna någon gång i solna centrum -.-' Aja sen har jag bjudit ut min fruuu caroline på en dejt i eftermiddag. pusssss!

Smoothie

Sitter här i soffan me datan o känner för första gången på veckan att allt är bra! (nästan allafall). Åt så jäkla många pannkakor till lunch så ikväll blir de smoothie till middag, tänkte tipsa er om en sjukt god o nyttig! Slängde bara i massa som jag hade hemma o ägget hade jag i bara för de e min middag men de smakar inget alls av de & man blir sjukt mätt :)
Ett rått ägg
8 jordgubbar
8 hallon
8 björnbär
lite blåbär
1 matsked proteinpulver (vaniljsmak)
1 msk linfrön
1 tsk psyllium
1 banan
1 actimel (jag hade hallon 0.1%)
1 msk fiberhavregryn
mixa och så klart!


Torsdag

Igår var jag typ sjuk, mådde inte bra alls. Men ändå så läste jag ut min engelska bok på 400 jävla sidor, skrev 100glosor, en A4 fakta om boken + 5 frågor, på bara en kväll o eftermiddag, jag borde fan få pris.. Kan inte träna just nu så jag är lite deppiiig för de, att jag alltid ska bli dålig på olämpliga veckor -.-' Ikväll ska jag chilla gärnet, jag slet ut mig totalt igår.. jag spyr nästan på boken nu. Aja imorgon är de allafall fredag o utgång me mina brudar o sushi, o nu håller vi alla tummarna för att jag bara har en lektion imorgron imorgon + att fota lite i studion! PUSS PÅ ER!

måndag

jag är på dåligt humör så jag tänker inte blogg, elr nu gjorde jag ju de allafall? aja skitsamma, hoppas på en bättre morgondag..

Söndag.

Igår vart det spökvandring i gamla stan och middag med mina kusiner, var ytterst mysigt! Idag vakna jag 8 men jag låg i min säng o vägra gå upp förens klockan ett, älska o kolla på tv o käka godis på morgonen. Sen bar det iväg till sundbyberg på kalas, min syssling fyllde 5år. Nu sitter jag här hemma o väntar på solsidan o wallander ska börja, ska käka min sista godis påse :'( haha. Jag måste fan gå ner i vikt till studenten/sommarn nu så jag har köpt frukt barnmat på burk, hahah. "Riktig" barnmat skulle jag aldrig klara av att äta, åt inte ens de som beeebis så. Nej imorron ska jag köra hårt ;) puss på er!

fredag

Efter en långdag i skolan o skolans larm gått 5gr pga av mig och miiranda så är jag äntligen hemma. Ska träffa träffa niklas snart men jag vet inte om han förväntar sig att jag ska möta hnm. Jag tror jag stannar i soffan, haha. Sen kommer miranda o så ska vi käka pizza o möta upp erik för att dra ut någonstans, vi får se vart vi hamnar :) puss!

Tordag

Idag blev jag av med min ända sovmorgon för jag skulle till thorax på karolinska på kontroll o få tid för operation. Sen övertala jag mami för en fika så jag skippa matte lektionen o hamna me mina favopersoner i skolan o spela cluedo för första gången i mitt liv, haha. Vi spelade hela lunchen oxå, jag älskar sällskapsspel! Snart ska jag till kista för middag o bio me mami, pusss!

update: miranda du är oxå min favvoooo :) <3

Onsdag.

Idag påväg till skolan så var de första jag gör är att tänka "åh ingen is, jag kan springa" o så ramla och jag hör hur min rygg knäcks, mycket bra start på dagen.. I skolan kläcker jag ur mig mina vanliga super smarta kommentarer, jag våldgästade niklas, andreas o emelies fysik o sitter o kollar på en jordglob o försöker få dom sluta jobba så kollar på en ö mitt ute i atlanten o säger "hah kul om någon skulle bo på den här lilla ön mitt ute i ingenstans" varav andreas säger att de är hawaii, haha jag vet inte vad jag tänkt med på sistonde.. Varit i stan me mirre o viktoria idag o fixat lite inför vårat projektarbete. Viktoria är världens snällaste som köper mig en lunch meny på subway bara för att jag ska hålla käften om en sak, haha. Varit o tränat oxå men de gick sådär pga av ryggen :/ aja nu blir de en dusch sen avatar o blåbär, kisses!

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

Jag har inte en bästa vän, så jag tog dom tre jag står närmast med.
Det är ni jag har roligast med och kan berätta allt för, Jag älskar er!

Tisdag.

Idag har jag varit leedig, så jag har varit i stan o käkat me mami. Sen gick jag till nk o köpte med mig en macarone som jag åt framför lost, men den var skit äcklig. Den jag åt i london var tusen gånger godare. Gick hem från typ grand hotel till sola o sen gick jag o träna, så idag har jag varit duktig, hah! Ska gå ner 10kg till studenten tänkte jag :) puss!

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Att jag alltid gör allt i sista minuten, de skulle jag vilja ändra men de går inte.

RSS 2.0